Как да сте неотразима на плажа?

Плажна визия

За да бъдете неотразима на плажа, трябва да се подготвите преди това и с внимание към детайлите ще успеете да постигнете невероятен ефект.

Много дами се притесняват, когато са на плажа, защото недостатъците на фигурите им изпъкват, когато са само с бански костюми. Но с няколко трика ще подчертаете достойнствата на тялото си и ще отвлечете погледите на околните от това, което не искате да изпъква.

Бански

За да сте неотразима на плажа, преди всичко трябва да сте се погрижили много добре за кожата и косата си. Епилацията трябва да е приключила поне един ден преди да отидете на плажа, за да може кожата да се възстанови и да изчезнат евентуалните зачервявания.

Плаж

Преди да отидете на плажа, намажете кожата си със слънцезащитен лосион. Не пропускайте и ходилата, защото гледката на напуканите пети ще измести вниманието и от най-красивия бански.

Веждите ви трябва да са оформени перфектно, а косата – измита и оформена в небрежно-елегантна прическа. Лакираните нокти също ще помогнат за създаването на наистина ефектна визия на плажа.

Освен банския трябва да имате и ефектни дрехи за плаж, които не трябва да са прекалено развлечени или обемни. Изберете едноцветни тъкани, покрити с цветя или други интересни фигури. Можете да се появите на плажа с горнището на банския и с парео, ако се притеснявате от прекалено широкия си ханш.

Ако се притеснявате от това, че имате мазнинки около коремната област, изберете цял бански. Ако нямате притеснения относно корема, купете бански от две части.

Преди да отидете на плаж, направете поне една или две слънчеви бани. Слънчевият загар служи като замаскиращо средство за дефектите на кожата, а освен това когато сте с по-тъмна кожа, изглеждате малко по-слаби.

Ефектните аксесоари също допринасят за неотразимата ви визия на плажа. Слънчевите очила, шапките, а също така и джапанките ще направят визията ви наистина впечатляваща.

Всяко допълнение към тоалета трябва да е добре обмислено, за да изглежда ефектно. За плажа не се препоръчва грим, но можете да сложите любимото си червило.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати