Афродизиаците са на трапезата ни

Афродизиаците са на трапезата ни

Афродизиаците могат да направят незабравима една обикновена вечеря. Те са мощно оръжие за съблазняване и поддържане на огъня на любовната страст.

Много афродизиаци влизат във всекидневното ни меню, а ние дори не се досещаме за това. Някои хранителни продукти повишават нивото на жизнените сили на организма, и най-вече сексуалните възможности.

Продуктите-афродизиаци трябва да съдържат цинк и селен, които са необходими за изработване на мъжкия полов хормон тестостерон.

Освен това трябва да съдържат лесно усвоими природни захари, мастни киселини и белтъчини, които служат като енергиен източник.

Афродизиаците са на трапезата ни

В тях трябва да има витамин А, от който зависи правилната секреция на половите органи, както и витамин В1, който влияе на нивото на хормоните.

Освен това – витамин С за укрепване на имунитета и витамин Е за избягване на умората. Също така трябва да съдържат вещества, които влияят добре на храносмилането и оказват отпускащо и възбуждащо действие върху организма.

Когато правите романтична вечеря, е добре да използвате морски дарове – те съдържат цинк, а също та ка и фосфор, който е нужен за правилното функциониране на нервната система, и желязо за изработване на сексуална енергия.

Яйцата съдържат витамин А и витамин В1, както и голямо количество белтъчини, които оказват благотворно влияние на потентността.

Ядките съдържат голямо количество лесноусвоими белтъчини. Медът е най-вкусният и ефективен възстановител на сексуална енергия благодарение на голямото количество биологично активни вещества.

Гъбите съдържат много белтъчини и цинк, а джинджифлът спомага за храносмилането и за добрата работа на нервната система. Целината съдържа много витамин С, калий, калций и фосфор.

Шампанското стимулира разграждането на фруктозата в ягодите, с които се сервира, а това води до покачване на нивото на женските хормони.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати