Мъжете ценят тези неща повече от външния ви вид!

Любов

Нещата, по които мъжете избират партньорката си, изобщо не са тези, за които една жена би се сетила първосигнално. Оказва се, че силният пол има доста нетипични изисквания, които не се ограничават до размер на сутиена и външен вид. Тези привидно водещи неща дори не заемат челните позиции сред факторите, които биха привлекли мачото към вас.

Да бъде истинска

Повечето мъже са категорични, че никога не биха изградили сериозни отношения с момиче, за което усетят, че е фалшиво. Тези дами може и да получават безплатни питиета по заведенията, но често остават сами в живота.

Да може да готви

Едно от най-старите правила си остава актуално и до днес. Реално няма човек, който не би се влюбил в жена, която би го нагостила с вкусна мусака.

Да го изслушва

Мъжете могат да бъдат многословни, стига да има кой да ги слуша. Те предпочитат жени, които не само слушат, но и вземат отношение към това, което им се казва.

Да бъде спонтанна

Той никога не би пял на караоке, но с удоволствие би се посмял на опитите ѝ да превземе сцената.

Да бъдат силни

Мъжът обича да се чувства полезен, но не и когато види, че тя е лигла, която не може да свърши нищо сама. Това по-скоро би го отблъснало.

Да можа да шофира

Въпреки постоянните оплакванията от страна на мъжете, че никоя жена не е усвоила напълно шофьорските умения, той оценява това, че сте се научили да шофирате. Това е категорично предимство в съвременния свят и той е напълно наясно с това.

Връзка

Да имат чувство за хумор

Забавните жени по-често биват избирани за дългосрочни отношения.

Да се грижат за себе

Мъжете харесват жени, които полагат грижи за себе си. Това ги радва, тъй като те ще са тези, които ще се възползват от всички подобрения.

Да е отдадена докрай

Тук става въпрос за всеки един аспект от живота. Когато тя е здраво стъпила на земята, действа и не се оплаква, става много по-привлекателна за него.

Да бъде грижовна

Обичта не се казва, тя се показва. И както жените искат действия от мъжете, така и те трябва да положат същите усилия.

Да бъде готова на компромиси

Категоричните позиции не се нравят на никого. Тя трябва да е склонна на компромиси, дори в най-обтегнатите ситуации. Това носи на мъжа спокойствие. А това, че жената винаги може да обърне нещата в своя полза, той е склонен често да забравя.

Да има вроден майчински инстинкт

Това е от изключително важно значение за повечето мъже. И не става въпрос само за това, че те залагат на тези жени, които ще бъдат добри майки. На първо място, всеки мъж търси жена, която да заеме ролята на майка в живота му.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати