С рок музика се работи по-лесно

Мъже в Офис

Ако слушате рок музика, ще работите по-лесно и функционално. Рок ритмите карат човека да се чувства зареден с енергия и да върши работата си по-лесно и в същото време да му е приятно.

Направете следния експеримент: пуснете любимите си рок парчета, докато чистите дома си. Ще установите, че работата ще ви върви много по-лесно и ще ви се стори по-приятна.

Това се дължи на енергичния ритъм на рок парчетата, които ще ви заредят с желание за повече работа. Направете микс от любимите си рок парчета и ги занесете на работното си място.

Работа

Ако колегите ви не харесват рок звученето, снабдете се със слушалки, за да не ги притеснявате. Не се препоръчва да си направите микс от хард рок парчета, тъй като те могат да ви напрегнат и няма да покажете най-доброто от себе си.

Мелодичните рок парчета ще ви накарат да вложите повече енергия в работата си. Същото действие имат и рок баладите, тъй като въпреки че са бавни, са наситени с много енергия.

Рок парчетата са ритмични и може да успеят да ви накарат да свършите работата си малко по-бързо от обичайния ви ритъм.

На Работа

Освен това любимите ви рок балади ще ви настроят на спокойна вълна и ще намалят нивото на стреса. Затова се препоръчва да си направите микс от рок парчета, в който по-бързите песни се редуват с балади.

Няма никакво значение на коя рок група сте фен – важното е да слушате любимите си парчета, които да ви накарат да покажете най-доброто от себе си на работното си място.

Някои хора предпочитат да работят под звуците на класическа музика или предкласика, тъй като е известно, че и тя може да накара човек да работи по-функционално. Но докато почитателите на класическа музика не са толкова много и някои хора могат дори да се изнервят от звуците й.

Колкото до рок музиката, при нея няма шанс от провали, освен ако не я слуша някой, който изобщо не харесва рок парчета. Тогава той ще трябва да си направи свой собствен микс от любими песни от харесвания от него музикален жанр, които да го зареждат с енергия и желание за работа.

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати