Дами ще се учат на грация и самоувереност в първото Училище за русалки

Училище за русалки

С първата по рода си официална академия за русалки вече може да се похвали Холандия. Необикновеното училище се разполага в град Зайст и предлага обучение на всички представителки на нежния пол, които искат да придобият практически умения от света на митичните водни създания.

Не си мислете обаче, че да плуваш като истинска русалка е много лесно. Всъщност се изискват определени познания, които не са за пренебрегване. Според основателката на школата Кристал си има точни похвати, които всяка една сирена трябва да умее, за да бъде успешна във водата.

Успее ли една дама да заучи тези техники и да ги приложи на практика, за нея ще е голямо удоволствие да бъде русалка, гарантира Кристал пред холандско издание.

Тя е категорична, че с помощта на упражненията, които се преподават в академията, курсистките ще се чувстват по-енергични, грациозни, красиви и самоуверени. Те ще имат възможността не само да се раздвижат, но и да се освободят от насъбралото им се напрежение.

Сирена

Освен че учи своите възпитанички на специфични движения, професионалната сирена им показва и как трябва да се обличат във водата, за да бъдат реалистични русалки. Самата тя винаги преподава, облечена в бюстие с форма на миди и специална опашка.

И въпреки че мнозина биха погледнали скептично на идеята за професионално училище за русалки, този бизнес не е за подценяване. Компании, предлагащи силиконови опашки за сирени, издават, че напоследък манията по Ариел и нейните посестрими е толкова голяма, че са затрупани с поръчки и едва смогват.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати