Как да повлияeте на сънищата си с етерични масла

1 от 4 Снимки

1. Смирна


Възможно е да ви върне към стари събития, за да ви подскаже, че все още сте травмирани от тях.

Ароматът е нещо много специално. Уханието отдавна се използва в много култури за лечение на различни заболявания, за повлияването на чувства, при правене на магии, за възвръщане на спомени, като средство за викане на духове, както и за други тайнствени цели.

Определени миризми също така могат да повлияят на настроението ни и да въздействат на процеса на сънуване. Етеричните масла например, които са изключително уханни, са известни със своите терапевтични свойства.

Достатъчно е да поставите само няколко капки от лавандула, за да се отпуснете напълно и да освободите съзнанието си от неприятните преживявания през деня. С няколко капки масло от чаено дърво пък може да пречисти въздуха у дома.

Без съмнение с етеричните масла може да се експериментира. Когато започнете да ги употребявате за цели, свързани с вашето подсъзнание и емоциите ви по време на сън, много ще се изненадате.

Вижте в галерията ни ароматите, които могат да са ваши ценни спътници, докато се наслаждавате на дрямката си. Разберете как те ще повлияят на вашите съновидения.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати