ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Тренировки»Как да имаме стегнати бедра и красиво дупе

Как да имаме стегнати бедра и красиво дупе

Как да имаме стегнати бедра и красиво дупе

Едва ли има дама, която да не мечтае за стегнати и секси бедра приковани към красиво дупе. Има щастливки, които притежават този дар без да правят каквито и да било усилия за това, но за тези на които им се налага да го постигнат можем да дадем няколко съвета.

Виждали ли сте лекоатлетка с отпуснати и дебели бедра, покрити с целулит или пък такива с грозни и увиснали дупета? Разбира се не! За това първото което можете да направите за да се справите с този проблем е да отделите 30 минути сутрин и да потичате. Това е един от сигурните начини да стегнете бедрата и дупето си.

Бягането е полезно за всички мускулни групи на вашето тяло, особено ако е сутрин, вие осигурявате на организъма си един здравословен стрес, който раздвижва всичките ви мускули и снабдява кръвта ви с кислород, който е толкова жизненоважен за всички процеси в тялото ви. За това тичайте!

Второто което можете да направите е да клякате. Клякайте с поставени на тила ръце, като направите три серии по 25-30 клякания. Това упражнение стяга, както предната част на бедрата, так и дупето ви.

Друго хубаво и приятно упражнение, което можете да направите в къщи е да легнете по гръб на земята, като поставите ръце до тялото си и повдигнете крака, като не отделяте дупето си от пода. Кръстосайте 20-30 пъти краката си във въздуха, след което отдъхнете за минута и повторете още веднъж. Това упражнение е благотворно не само за бедрата и дупето, а и за коремчето ви.

Друго упражнение е скачането на въже. Няма жена, която да не е скачала на въже, когато е била дете. За това припомнете си, колко приятно е това и подскачайте 10-15 минути. Скачайте на два крака, на един или просто галопирайте над въжето.

Е колкото и лесно да ви звучи това няма как да постигнете резултати без да се поизпотите. Не забравяйте, че всичко в този живот изисква търпение и постоянство!

Рейтинг

5 7
4 5
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Нели
Нели
03.03.2015 13:31
Благодаря.
1
0
Вики
Вики
03.01.2015 18:29
Ще го изптобвам с удовплствие. Попринцип аз съм на 14 години и съм 164см.(може и повече) и тежа 45кг. Но много искам да стегна.
1
0
Ели
Ели
20.07.2014 23:23
и аз съм на 13 години и искам да имам по стегнато дупе :D и плосък корем затова ще го правя
1
0
Гери
Гери
06.07.2014 23:36
Благодаря за прексрасните съвети,с радост ще ги изпробвам ,защото съм на 13г. 1,65см. и тежа около 63 кг. и искам да отслабна в областа на бедрата !!
0
0