Вижте железния режим, с който Азис успя да отслабне!

Азис
Снимка: facebook-profil

В зората на своята кариера фолклегендата Васил Боянов - Азис беше доста закрълен и отпуснат. Изпълнителят на Хабиби дълги години водеше безмилостна война с излишните килограми, но често пъти губеше битките. Към днешна дата обаче Краля на фолка е в отлична форма благодарение на хранителния си режим. Вижте какво издаде за него самият певец по време на гостуването си в На кафе.

Храня се много здравословно. Премахнах изцяло въглехидратите от диетата си. Похапвам само месо, риба, домати, краставици. И млечните продукти също ги махнах, разказва Азис пред водещата Гала.

Риба

И алкохол не приемам. Не ми се е случвало досега да седна на обяд и да си поръчам чаша вино или пък на вечеря, допълва певецът.

Освен това Васко сподели, че всеки ден спортува по деветдесет минути, като не вдига щанги. Изглежда обаче, че за добрия външен вид на певеца допринасят не само хранителният му режим и спортът, но и умереният му начин да живот.

Азис

Лягам в 22.00 – 22.30 часа. Пускам си филм и на двадесетата минута започвам да дремя. В 23.00 часа вече спя. В 7.00 часа сутринта съм станал и пия кафе. Закусвам нещо малко – едно сварено яйце (понякога и без жълтък). Към 12.00 часа отивам на фитнес, тренирам, прибирам се вкъщи и отново спя. След това излизам, вечерям с приятели и пак се прибирам, ако не съм на работа, разказва още Азис.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати