Джена слабее ударно след раждането с тази диета!

Диетата на Джена
Снимка: planeta-tv

В края на март фолк фурията Джена роди наследник на съпруга си Атанас Стоев – Малкия Канар. И въпреки че са минали едва два месеца от появата на бебето, неговата амбициозна майка бърза да се върне на сцена заради любовта си към своите почитатели.

И тъй като певицата иска да се представи в най-блестящата си форма, в момента се е заела да сваля килца, натрупани през бременността, с чудодейна диета.

Режимът бил изключително популярен сред нейни колеги, които вече имали положителни отзиви. Той не се основава на зверско гладуване, а по-скоро на чест прием на малки порции. Това е причината да е силно предпочитан от звездите, желаещи да се вталят.

Друго основно правило на диета било да се приемат най-вече сезонни зарзават и плодове. Препоръчвали се най-вече свежи зеленчуци, но се допускало и прием на продукти, обработени на пара или пък задушени.

Пилешко и салата

Друг ключов момент от режима на Джена е консумацията на много течности и най-вече на чай и вода без захар. Тъй като газираните и алкохолните напитки са противопоказни, се е наложило певицата да се сбогува с тях. Забранено било и кафето, макар че изпълнителката си го позволявала в редки случаи, пише КлюкиБг.

Вода

Иначе при спазване на тази диета можело да се яде и месо, стига да не е мазно. Препоръчвало се най-вече пуешкото, телешкото, пилешкото, нетлъстата риба и морски дарове. Разрешени били и белтъците, а не целите яйца. Като те можели да се похапват през ден.

Черен шоколад

Диетата обаче не позволява употреба на брашно, сол и захар. По тази причина Джена много рядко хапвала сладко, и то единствено черен шоколад.

Говори се, че изпълнителката на Още си ми всичко била много доволна от новия си режим, тъй като благотворното му въздействие се усещало много бързо. Освен това не се налагало да е вечно гладно и можела да си позволява доста вкусотийки.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти