Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименДобър сервиз за телефони в София?
Привет ние винаги си носим телефона при GSM Сервиз 24 . Магазинът им се намира на ул. „проф. Георги Брадистилов“ 3 . Късмет дано да ти помогнат и да ти поправят телефона
АнонименМатрак - помощ в избора му?
В студентски град имаше един магазин на , който му се носи добро реноме Brava . Мисля , че там е твоето място :kiss:
АнонименНови сайтове за онлайн пазаруване?
За маратонки за дечица и обувки има само един истински добър магазин в българия и това е Puzzle.bg ! Това са хората, които предлагат качеството съчетано с добра цена. Само те се интересуват от крачето на детето и дават добри стоки, а не китайски.
АнонименОпасни езотерични сувенири
Абе като иска да ми донесе сувенир под формата на нож, по-добре да ми вземе един керамичен такъв от Пазарувай Лесно. Доста повече работа ще ми свърши, отколкото този сувенирен и да ми виси по цял ден на стената и само да ме ядосва.
АнонименМагически полускъпоценни камъни и тяхното действие
Искам да си премахна аз една брадавица. Обаче не знам дали да не ида на няколко процедури в Инканто или вярно да търся бабини методи
АнонименХаресвам едно момче!
аз ще ти посъветвам нещо друго, мъжете (на каквато и да са възраст обичат трудно достъпните жени ) не бъди глупава, какви признания?! това, което ще ти посъветвам, със сигурност работи, но не е лесно и изисква време. първо, той знае, че ти го харесваш и за това ти споделя всичко. играе си с чувствата ти (правила съм го 1000 пъти, всичките ми приятели момчета са се влюбвали в мен). и ти играй по същите правила. има ли момче, което да те харесва? да не е грозно, но може и да не е много голям красавец. направи така, че този синеокия да те по ревнува малко, споделяй му, че този който ухажва за тебе, ти става симпатичен, направя така, че той да усети, че те губи (мъжете разбират какво чувстват към жената тогава, когато почват да усещат нейната липса, странни същества, но е факт), ако може, промени се малко. не му обръщай внимание, като на момче, нека да си мисли, че ти е само приятел. ако бъдеш достатъчно убедителна, резултата няма дълго да чака, мъжете са собственици и мразят да делят нещо с другите. В никакъв случай не бъди лесна, такива бързо идват и бързо си тръгват. ти имаш супер възможност да го получиш, за разлика от другите момичета, вие и така сте близки. А братовчедка ти харесва, точно заради това, че е от далече, е по-трудно достъпна и ще е престижно да има гадже от софия, не допускай да стават гаджета, защото връзката им така или иначе няма да е за дълго, но на теб ще ти е тъпо да бъдеш с него след нея. Успех! :wink:
АнонименЗабавен растеж и развитие
Спокойно, аз съм на 26 и съм на 44 кг, 161 см. всички ми казват, че изглеждам на 20, никак не на 26. Аз само се гордея с това. Като ще пораснеш малко и ще почнеш да се радваш на този проблем, който ни го споделяш днес. Ще успееш да пораснеш, не бързай. за всичкото си има време. :wink:
АнонименИмам много странна пъпка
Свържи се с Д-р Петрана Каляшева много е добра и ще ти помогне. Ето ти неин телефон +359 886 888 668
АнонименЗабравя ли се първата любов! Разкажете и Вие !
забравих я, мина доста време. сега се чудя, как съм могла да съм с него глупости, че не се забравя, просто не сте срещнали някой по-важен.
АнонименБаща ми се среща с 25 години по млада
Димоо :Мило дете.В момента баща ти е влюбен,и каквото да си говорите няма да те разбере.Дай му време ,и той сам ще се"събуди".Нищо не може да излезе от тази тяхна връзка.Повярвай ми ,търпението е едно от най-добрите качества на човек.Бъди търпелива и нещата ще си дойдат на мястото.Ако не си въоръжена с търпение,седни с него на масата и му кажи какво мислиш за нея.Желая ти успех! напълно съм съгласна.
АнонименГоворя с духове, санувам вашето бъдеще, свързвам се с ваши мъртви роднини
Sweet kitten :Моля те говори с моята баба казва се Иванка много ми липсва ще съм ти благодарна много! И ако може да сънуваш моето бъдеще и виж дали имам Samsung galaxy s5 моля те!!! Това ми трябва прати ми покана в фейсбук пиша се Cveti Morgan (Дивна Станчева) Там ще ти кажа какво искам да си говориш с моята баба Моля те , много ми липсва и и искам да ме научиш как да го правя да говоря с духове да сънувам бъдеще амм да се свързвам с роднини Как говориш за самсунга все едно е много скъп. Сега вече е доста по евтин я го провери в Щепсел.бг вече би трябвало да е много по-евтин.
АнонименНа 21 г и съм в пубертета - пъпките ме измъчват
И в крайна сметка... какво се случи какво да правим другите с подобни проблеми хаха
АнонименДрехи и обувки
Хубаво си се насочила. Дано да успееш и един ден да си лидер като Кокетна.
АнонименИнтернет зависимост или изневяра
хахаха това беше доста луда история
АнонименМного болезнен ПМС
Още някоя с такива проблеми има ли ?
АнонименМодерен дом и малко въображение
Дайте малко да я размърдаме тази тема
АнонименИсторията на моя живот
Ехеее направо напиши книга