ezine.bg»Статии»За Дома»Почистване
Почистване

Почистване

Почистване, практични съвети за чист и светъл дом. Ефикасно почистване на дома и офиса.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Практична употреба на старата четка за зъбиПрактична употреба на старата четка за зъби
24 Окт.
Има много начини старите четки за зъби да влязат в практична употреба. Този подход не само ще оправдае изразходваните средства, но и ще защити природата от замърсяване. Практична употреба на старата четка за зъби.
Как да перем обувки в пералняКак да перем обувки в пералня
21 Окт.
Това, което много хора не знаят е, че има много различни видове обувки, които могат да се перат в пералня, което може да ви спести много време и пари. Как да перем обувки в пералня?
Как да изперем петно от кръв?Как да изперем петно от кръв?
11 Окт.
Няма как досега да не сте се сблъсквали с неприятната ситуация, в която се налага да чистите петна от кръв. Как да изперем петно от кръв?
Есенна грижи за домаЕсенна грижи за дома
10 Окт.
Есента е отново при нас и ни изпълва със своите багри и аромати така добре познати и обичани. Природата ухае различно наесен, а градските улици носят дъха на печени кестени и ароматни червени чушки.
Как да се отървем от хлебарките?Как да се отървем от хлебарките?
18 Май
Наистина ли справянето с нашествието на хлебарките е толкова трудно? Отговорът идва след запознаването с тяхната същност.
Защо се добавя сол в пералнята?Защо се добавя сол в пералнята?
29 Април
Прането на дрехите е аспект, който засяга всяка домакиня. Стремежът към меки и чисти дрехи с нежен аромат обаче се оказва не толкова лесно постижим. Защо се добавя сол в пералнята?
Тайната зад идеално чистите прозорциТайната зад идеално чистите прозорци
29 Април
Едно от най-предизвикателните домакински задължения се оказва миенето на прозорци. Каква е тайната зад идеално чистите прозорци?
Как се избелват пердетаКак се избелват пердета
28 Април
Пердетата са последният щрих на всяко помещение. Тяхната основна роля е да придават уют, топлина и красота на дома, както и да служат за допълнение на интериора.
7 неща, които Не трябва да пропускате в пролетното почистване!7 неща, които Не трябва да пропускате в пролетното почистване!
25 Април
Дойте време за пролетно почистване. Всяка година ни се струва, че нещо ни убягва. Ето защо днес решихме тази предварително да си направим списък.
Как да почистим мивката лесно?Как да почистим мивката лесно?
20 Април
Как да почистим мивката лесно? Ако искате блестяща от чистота мивка, следвайте нашите съвети за лесно измиване на замърсени мивки.