Почистване

Почистване

Почистване, практични съвети за чист и светъл дом. Ефикасно почистване на дома и офиса.
Как да направим чистенето по-лесноКак да направим чистенето по-лесноНека всички, които настръхват при мисълта за парцала за прах и прахосмукачката да вдигнат ръце! Много сте, нали? Ако искате да чистите с удоволствие и да имате по-малко за чистене, следвайте тези съвети за лесно чистене.
Как да си направим домашен омекотител за дрехитеКак да си направим домашен омекотител за дрехитеОмекотителите за дрехи не понасят на чувствителната ви кожа и имат прекалено много химикали? Как да си направим домашен омекотител за дрехите?
Как да дезинфекцираме дрехите сиКак да дезинфекцираме дрехите сиКак да дезинфектираме дрехите си? Можем ли да извършим дезинфекция на дрехите с природни средства?
Как да дезинфекцираме ефективно дома си всеки денКак да дезинфекцираме ефективно дома си всеки денС правилната дезинфекция можете да върнете не само чистотата, но и здравето в дома си. Ето как да го направите - съвети за ефективно дезинфекциране на дома всеки ден.
Никога не перете тези дрехи в пералня! Ще ги съсипете!Никога не перете тези дрехи в пералня! Ще ги съсипете!Да перем дрехите си в пералня е от лесно по-лесно, както се казва. Има обаче някои материи, които трябва да се перат само на ръка. Вижте кои дрехи никога не трябва да перете в пералня, защото ще ги съсипете.
Не почиствайте тези неща с прахосмукачкатаНе почиствайте тези неща с прахосмукачкатаПочистването с прахосмукачка може да звучи страхотно и удобно решение, но някои неща не трябва да се почистват с нея. Ето няколко полезни съвета - какво да не почиствате с прахосмукачката.
Трикове за премахване на петна от червило по дрехитеТрикове за премахване на петна от червило по дрехитеИзцапали сте си любимата риза или блуза с още по любимото ви червило или гланц? Няма проблем има няколко супер трика за премахване на петна от червило от вашите дрехи.
Домашни средства за дезинфекция на домаДомашни средства за дезинфекция на домаДомашни средства за дезинфекция на дома ще ви помогнат да обезопасите пространството около вас, след като сте почистили. Вижте няколко домашни средства за дезинфекция на дома.
По колко пъти да носим дрехите, преди да ги изперем?По колко пъти да носим дрехите, преди да ги изперем?Колко пъти сте се питали дали да продължите да носите дадена дреха, или да я пратите в пералнята? Малцина са наистина наясно с отговора на този въпрос.
Съвети при пране с пералняСъвети при пране с пералняПералнята яде ли чорапите ви? Боядисвате ли любимите си бели дрехиq без да искате? Вадите ли ги един размер по-малки след пране? Въпреки, че по-голямата част от прането на дрехи се върши от самата пералня, все пак има някои неща, които зависят от нас.