ezine.bg»Статии»За Дома»Почистване
Почистване

Почистване

Почистване, практични съвети за чист и светъл дом. Ефикасно почистване на дома и офиса.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хитринки за лесно почистване на огледалатаХитринки за лесно почистване на огледалатаКак да изчистим огледалата по-лесно? Отпечатъци от пръски, капки вода, захабена повърхност, следи от зацапване са само някои от неприятните характеристики на неподдържаното огледало.
Съвети за зимно почистване преди празницитеСъвети за зимно почистване преди празницитеЗа да не ви е натоварено в последните дни преди Коледа, а домът ви е да е разхвърлян, вземете предвид нашите препоръки. По този начин ще имате чиста, весела и светла къща, готова за празниците и гостите.
Хитър трик за ефикасно почистване на банятаХитър трик за ефикасно почистване на банятаПочистването на банята може да е доста трудна работа. Понякога отнема много усилия и време, за да се отървете наистина от целия варовик, отлагания и сапун. Хитър трик за ефикасно почистване на банята.
7 неща у дома, които трябва да чистите всеки ден7 неща у дома, които трябва да чистите всеки денПочиствате ли дома си изцяло всеки ден? Едва ли всеки има възможност за това. И все пак, колкото и да сме заети, е добре да запазим време, за да почистим някои важни места и предмети, с които влизаме в контакт непрекъснато.
9 полезни употреби на маслото от чаено дърво9 полезни употреби на маслото от чаено дървоМаслото от чаено дърво има редица ползи и намира всякакви приложения. От домашните процедури за красота до почистването на дома, можете да ползвате маслото от чаеното дърво по най-удобния за вас начин.
Есенна грижи за домаЕсенна грижи за домаЕсента е отново при нас и ни изпълва със своите багри и аромати така добре познати и обичани. Природата ухае различно наесен, а градските улици носят дъха на печени кестени и ароматни червени чушки.
Съвети при пране за хора с чувствителна кожаСъвети при пране за хора с чувствителна кожаСъвети при пране за хора с чувствителна кожа. Ако имате от чувствителна кожа, най-добре е да използвате течни перилни препарати вместо прахообразни.
Трик с аспирин за по-бяло пранеТрик с аспирин за по-бяло пранеНормално е да искате да запазите бялото пране сияещо възможно най-дълго. И все пак след известно време често не можете да избегнете жълти петна под мишниците на бели тениски. Опитайте трик с аспирин за по-бяло пране.
Хитринки за почистване на дома от Мари КондоХитринки за почистване на дома от Мари КондоКогато дойде време за почистване на дома, това често предизвиква у нас едно неприятно усещане. Хитринки за почистване на дома от Мари Кондо.
Трикове за по-бързо миене на чиниитеТрикове за по-бързо миене на чиниитеНевероятно е колко бързо се натрупват мръсните чинии в мивката, тъкмо сте ги измили и в един момент когато се обърнете мивката пак е препълнена. Трикове за по-бързо миене на чиниите: