ezine.bg»Статии»За Дома»Почистване
Почистване

Почистване

Почистване, практични съвети за чист и светъл дом. Ефикасно почистване на дома и офиса.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се избелват пердетаКак се избелват пердетаПердетата са последният щрих на всяко помещение. Тяхната основна роля е да придават уют, топлина и красота на дома, както и да служат за допълнение на интериора.
7 неща, които Не трябва да пропускате в пролетното почистване!7 неща, които Не трябва да пропускате в пролетното почистване!
25 Април
Пламена M.
Дойте време за пролетно почистване. Всяка година ни се струва, че нещо ни убягва. Ето защо днес решихме тази предварително да си направим списък.
Как да почистим мивката лесно?Как да почистим мивката лесно?Как да почистим мивката лесно? Ако искате блестяща от чистота мивка, следвайте нашите съвети за лесно измиване на замърсени мивки.
Пролетно почистване на жилищетоПролетно почистване на жилището
03 Април
Rosi Stoyanova
Пролетта е сезон, в който всичко се събужда за живот. Това е времето и на по-сериозно почистване на жилището. Освежете своя дом и направете някои интериорни размествания.
Пролетното ви почистване ще е песен, ако следвате тези съвети!Пролетното ви почистване ще е песен, ако следвате тези съвети!Пролетното почистване може да се превърне в кошмар, ако не е организирано добре. Вижте как да си спестите време, усили и нерви в пролетното си почистване!
Естествени средства за освежаване на миризливи обувкиЕстествени средства за освежаване на миризливи обувкиНа всеки е ясно, че обувките ви може да започнат да миришат по ред причини като например, когато краката ви се потят прекомерно, или носене на същия чифт обувки всеки ден.
5 естествени почистващи препарата5 естествени почистващи препаратаЕдна от най-основните нужди във всяко домакинство е почистването на дома. Ето как да си приготвите 5 естествени почистващи препарата.
Връзката между чистотата и психичното здравеВръзката между чистотата и психичното здравеПроучванията показват, че хората с чисти домове са по-здрави от хората с разхвърлян дом. Ето каква е връзката между чистотата и психичното здраве.
Лесно почистване на остатъците от восъкЛесно почистване на остатъците от восък
01 Януари
Пламена M.
Всеки се е сблъсквал с неприятните петна от восък. Има няколко хитринки, които ще ви помогнат да отстраните петната от восък.
Почистване на среброПочистване на сребро
12 Дек.
6
Жана Г.
Блясъкът на сребърните накити се връща с помощта на лимонена киселина. Сребърните прибори най-добре се почистват със сода. Потъмняването на среброто може да издава проблеми със здравето.