Ezine.bg»Статии»За Дома»Почистване
Почистване

Почистване

Почистване, практични съвети за чист и светъл дом. Ефикасно почистване на дома и офиса.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесни домашни трикове за почистванеЛесни домашни трикове за почистване
21 Април
За много от нас почистването на дома е мъчение. Колкото и често да чистите, в дома ви ежедневно има нещо, което да изисква избърсване. Но не се отчайвайте! Представяме ви няколко лесни трика, които ще променят живота ви.
7 неща, които Не трябва да пропускате в пролетното почистване!7 неща, които Не трябва да пропускате в пролетното почистване!
27 Март
Дойте време за пролетно почистване. Всяка година ни се струва, че нещо ни убягва. Ето защо днес решихме тази предварително да си направим списък.
Пролетно почистване на жилищетоПролетно почистване на жилището
21 Март
Пролетта е сезон, в който всичко се събужда за живот. Това е времето и на по-сериозно почистване на жилището. Освежете своя дом и направете някои интериорни размествания.
Kак да почистим вертикални щориKак да почистим вертикални щори
17 Март
Вертикалните платнени щори са красиви за всеки интериор. Вършат добре работата си и не заемат много място. Но рано или късно идва време да ги почистим. Как да свалите и как да изперете щори у дома?
Пролетното ви почистване ще е песен, ако следвате тези съвети!Пролетното ви почистване ще е песен, ако следвате тези съвети!
15 Март
Пролетното почистване може да се превърне в кошмар, ако не е организирано добре. Вижте как да си спестите време, усили и нерви в пролетното си почистване!
Съвети за по-бяло пранеСъвети за по-бяло пране
04 Март
Искате ли искрящо и по-бяло пране? Вижте ценни съвети при пране на бели дрехи. Имайте чисти и по-бели дрехи.
Домашни средства за почистване и дезинфекция на тоалетната чинияДомашни средства за почистване и дезинфекция на тоалетната чиния
18 Февр.
Поддържането на тоалетната чиния чиста и дезинфекцирана е от съществено значение за поддържането на добра хигиена във вашия дом. Домашни средства за почистване и дезинфекция на тоалетната чиния.
Как да си направим домашен препарат срещу мухъл с масло от чаено дърво?Как да си направим домашен препарат срещу мухъл с масло от чаено дърво?
17 Февр.
Проблемът с мухъла е толкова голям, че го прави истинска напаст за дома. Как да си направим домашен препарат срещу мухъл с масло от чаено дърво?
Как да почистим ефективно пластмасова вана?Как да почистим ефективно пластмасова вана?
06 Февр.
Почистването на пластмасова вана може да изглежда като трудна задача, но с правилните инструменти и техники може да бъде лесно и ефективно изпълнено. Ето няколко практични насоки за това как да почистите по-ефективно пластмасова вана.
Как да почистим плочките в банята?Как да почистим плочките в банята?
18 Януари
Банята е едно от основните помещения във вашия дом. Тя се свързва с чистоплътността на човек. Как да почистим плочките в банята?