Домашен Майстор

Домашен Майстор

Домашен майстор, препоръки и съвети за домашни ремонти от теб като майстор. Стани си сам домашен майстор.
Комбинация от тапети и латекс за освежаване на жилищетоКомбинация от тапети и латекс за освежаване на жилищетоКогато човек решава да освежи жилището си, обикновено се замисля дали е по-добре да го пребоядиса или пък да залепи нови тапети. И двата варианта са подходящи, но не сте ли се замисляли дали не можете да ги комбинирате?
Как да превърнете в саксии старите и неизползваеми съдовеКак да превърнете в саксии старите и неизползваеми съдовеСледващия път когато ви притрябва отново саксия, за да присадите някое цвете, помислете пак. Ето няколко варианта как можете да превърнете в саксии старите и неизползваеми съдове
Свързване на електрическите кабелиСвързване на електрическите кабелиСвързването на електрически кабели не е за всеки. Ако нямате необходимата подготовка, по-добре не прибягвайте до него.
Как да се справим с влагата в мазетоКак да се справим с влагата в мазетоВодата или влагата в мазето обикновено се дължи на два източника. Единият е вътрешната влажност, която кондензира от студени повърхности. Другата е водната пара, която идва отвън.
Как да възстановим старите мебелиКак да възстановим старите мебелиКолкото и да ни се иска, невинаги е възможно да заменяме старите мебели с нови. От чисто финансова гледна точка. И се замисляме дали не можем да ги възстановим по някакъв начин, така че те да изгубят захабения си вид и да бъдат върнати към нов живот.
Как да направите подаръци и играчки за елхата със собствените си ръцеКак да направите подаръци и играчки за елхата със собствените си ръцеНаправите подаръка си наистина запомнящ се, опитайте да го направите със собствените си ръце интересни и красиви подаръци и играчки за елхата
Как да се грижим за велурените обувки?Как да се грижим за велурените обувки?Велурените обувки присъстват в гардероба на почти всяка дама. Как да се грижим за велурените обувки?
Така ще омекотите твърдите обувкиТака ще омекотите твърдите обувкиЗа съжаление, често освен чиста радост, новите обувки могат да донесат и много болка. Може би точно човек, носил твърди обувки, е измислил израза, че красотата изисква жертви. Проблемът обаче си е бил само негов, защото има начини да омекотите обувките
Що е то куилинг?Що е то куилинг?Кулинг техниката се използва за украса на сватбени покани, декоративни кутии, дори има и бижута, правени по тази техника. Причината изкуството да е толкова разпространено вероятно се крие в това, че материалите имат ниска цена.
Направи си сам: Ефектна украса за дома с помощта на смолаНаправи си сам: Ефектна украса за дома с помощта на смолаЗа най-добър ефект ползвайте смес от равни части епоксидна смола и полиаминов втвърдител. В полученото вещество можете да добавите дребни вещи, брокат или изсушени цветя