Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Работа»Имам чувството, че шефът ми има симпатии към мен!

Имам чувството, че шефът ми има симпатии към мен!

Имам чувството, че шефът ми има симпатии към мен!
Здравейте! Искам да споделя с вас какво точно ме притеснява и дали не си въобразявам. Голям човек съм не съм дете но все пак има някои въпросчета в главата ми.
И така започнах работа в една фирма, доволна съм от работата си, но имам чувството, че шефът ми има симпатии! Кара ме да мисля така понеже го хващам как ме гледа крадешком понякога, идвал е няколко пъти на работното ми място а мен ме е нямало и накрая като му звънна нещо служебно веднага идва и се обръща с думите не мога да те хвана кога си тук!

Понякога когато имам въпроси вместо да му звъня му пиша съобщения за да не го притеснявам и му пиша, че се извинявам, че го притеснявам но отсреща получавам отговор който да ме накара да разбера, че не е така и най-важното, че последно започна да ми пише от личния си телефон а не от служебния, което е странно, защото никой шеф няма да даде ей така личния си телефон и то в чата ми пише, че там било по-добре да разговаряме ! Просто искам съвет дали не си въобразявам нещо, че има към мен! Просто ми се струват малко странни тези неща! Благодаря, че ме изслушахте и, че ме посъветвахте предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
хах
хах
24.05.2016 00:25
Иска да те изука като животно
3
1
miglena
miglena
05.04.2016 17:12
А той дали си има някого - жена, приятелка. Ако няма вероятността наистина да те харесва нараства дори още повече. Въпреки това дори да е женен и с деца, всички знаем, че не е никаква гаранция.
0
3
Кралицата
Кралицата
05.04.2016 18:03
Има жена и дете, но аз не мога да разбера дали ме харесва понеже не ми звъни да ме притеснява, но с друг и неща усещам където бях споменала дали защото ми е шеф се въздържа не знам....
1
3
Пламена M.
Пламена M.
01.04.2016 16:55
Мисля, че наистина има нещо...А това притеснява ли те, смисъл ако си падаш по него, ще е супер. Ако ли не ограничи контактите до минимум и ясно му покажи позицията си.
11
0

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: