Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Работа»Как се опарих от некоректни работодатели...

Как се опарих от некоректни работодатели...

Как се опарих от некоректни работодатели...
Преди няколко месеца започнах работа в BenchMark finance АД. В началото всичко беше наред. . . но после нещата се промениха. . . оказа се, че на интервюто говорихме за една заплата, а в последствие ми дадоха като първа заплата дооооста по малко пари. Та така продължи 5 месеца. . . уж обещаното обучение така и не беше проведено. . . сама трябваше да се вписвам и в колектив и в работа.

И в един прекрасен ден просто ми казаха, че утре може да не идвам на работа. . Естествено направиха го преди да изтече 6 месения период, за да не ми платят неустойка. . . Адски некоректни и ужасни са и управителите на фирмата Деси Бориславова и Динко Минев, които знаят повече клюките в офиса дори и от чистачката!

Тръгнах си от там разочарована, обидена и БЕЗ пари.

Затова, не бъдете като мен, още в първия момент, в който видите нередност-БЯГАЙТЕ или си търсене правата.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
12.09.2017 17:05
Има по-подходящи места за споделяне на подобно мнение. Така ще може да ориентирате други хора, които смятат да работят в тази фирма, за условията, които ги очакват. Реално е било добре самите вие още от самото начало да потърсите мнение на бившо служители. Иначе - да, в последните години брокерските агенции предлагат все по-лоши условия на труд.
0
1

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: