Как да заякна?

Как да заякна?

Рим не е бил построен за един ден, но пък вие можете да зякнете само за един месец. Ако искате не само релефни мускули, но и сила, има някои неща, на които трябва да обърнете внимание в тренировката си.

1

Мускули

Мускули - последните заглавия, авторски публикаци и идеи. Информация за Мускули от Ezine.bg. Списък на статиите за Мускули. Online портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и деца и Мускули.
Мускули - Как правилно да се възстановим след тренировка

Как правилно да се възстановим след тренировка

01.07.20190219

Почивката и възстановяването са основна част от всяка рутинна тренировка. Дейностите по възстановяване имат голямо влияние върху крайните резултати и позволяват да се тренира много по-ефективно.

Мускули - Как да се отървем от мускулната треска

Как да се отървем от мускулната треска

24.06.20190142

Всички тайничко се наслаждаваме на мускулната си треска, защото тя говори, че сме поработили добре с мускулите си. Но няколкото дни с мускулна треска могат направо да вгорчат живота ни. Ето как да си помогнем

Мускули - Как да тренираме мускулите на гърба в домашни условия

Как да тренираме мускулите на гърба в домашни условия

13.04.2019091

Много жени пренебрегват тренировките за гърба, тъй като мислят, че те няма с какво да им помогнат, или се страхуват, че гърбът им може да стане напомпан и мускулест. Това не е така!

Мускули - Схващане на мускулите - какво да правим?

Схващане на мускулите - какво да правим?

04.03.20190129

Схващането в мускулите се нарича още крампа. Под което и наименование да ви е познато това явление, истината е една – то е неприятно, болезнено и може да саботира всичко – тренировка, разходка, сън.

Мускули - 13 храни за изваяни коремни мускули

13 храни за изваяни коремни мускули

26.07.20180466

Храната не е враг, а дори напротив, когато искате изваяни мускули на корема. Например богатите на фибри и калций продукти помагат за оформяне на коремната преса. Ето и 13 храни, които се препоръчват, ако искате изваяни коремни мускули.

Мускули - Как да направим бързо мускули

Как да направим бързо мускули

18.06.201801763

Казвали са ви, че мускули се правят с усилени тренировки и търпение. Имаме новина за вас – не им вярвайте. Има и някои бързи начини да натрупате мускулна маса, без да се налага да губите месеци в упорити тренировки във фитнес залата.

Мускули - Всички онемяват, когато видят тази Барби в цял ръст

Всички онемяват, когато видят тази Барби в цял ръст

13.04.2018031462

Рускиня с нетипична красота обърква противоположния пол. 21-годишната Юлия Викторовна Винс е с лице на кукла Барби, но тялото ѝ шокира мъжете.

Мускули - Топ съвети за стягане на мускулите

Топ съвети за стягане на мускулите

24.02.201801274

Здрав дух в здраво тяло е девиз, който всички сме чували. Стягането на мускулите освен че ще ви даде повече увереност да се разхождате по плажа през престоящия летен сезон, но ще укрепи и здравето ви.

Мускули - Как протеинът ви помага да трупате мускули

Как протеинът ви помага да трупате мускули

25.08.20170259

Искате да имате мускули и да сте силни? За тази цел не е нужно постоянно да сте във фитнес залата, прекарвайки часове в тренировки.

Мускули - Фитнес хапче заменя тренировките?

Фитнес хапче заменя тренировките?

30.04.20170399

Мечтата на всеки мързелив човек с наднормено тегло по света е на път да стане реалност. Наскоро учени от Центъра за съдова биология в Университета Аугуста в Джорджия, САЩ обявиха, че са на една малка стъпка от изобретяването на хапче за упражнения, което

Мускули - Кога се назначава електромиография

Кога се назначава електромиография

20.04.20170929

Електромиографията е един от множеството медицински тестове, които лекарят ви може да назначи. Тестът е свързан с нервите, контролиращи мускулите. Провежда се с цел откриването и диагностицирането на заболяване на периферните нерви

Мускули - Храни, които лекуват мускулна треска

Храни, които лекуват мускулна треска

06.02.201702027

В началото всеки спортист е изпитвал неразположение като мускулна треска. Именно опитът на изстрадалите днес ни дава идеи как да се справим със състоянието лесно с няколко вкусни храни

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни