Как виртуалната медитация може да ви помогне да се справите със стреса

Как виртуалната медитация може да ви помогне да се справите със стреса

Виртуалната реалност би могла да бъде доста пристрастяваща. Вероятно сте виждали очилата, посредством които човек може да се потопи в нея. Сигурно не знаете, обаче, че това би могъл да бъде начин да намалите стреса и тревожността си.

1

Справяне със стреса

Справяне със стреса - актуални теми, избрани публикаци и препоръки. Информация на тема Справяне със стреса от Ezine.bg. Преглед на статиите за Справяне със стреса. Български портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и Справяне със стреса.
Справяне със стреса - Как да се разтоварим след дълъг и напрегнат ден

Как да се разтоварим след дълъг и напрегнат ден

12.02.20190128

Стресът след дълъг и напрегнат ден определено може да доведе до последици върху цялостното ви здравословно състояние. Важно е да намерите начини за преодоляване на стреса и разтоварване след работа

Справяне със стреса - Как да се справите със стреса от работата

Как да се справите със стреса от работата

25.05.20180229

Предизвиканият от работата стрес е все по-разпространен и нарушава сериозно производителността. Освен за работодателите той е страшен и за служителите, тъй като увеличаването му води до повишаване на риска от развитие на здравословни проблеми.

Справяне със стреса - Три неща, с които ежедневният стрес може да ви е полезен

Три неща, с които ежедневният стрес може да ви е полезен

02.03.20180606

Вече по навик свързваме думата стрес с нещо негативно, но в новата си книга The Upside of Stress психоложката Кели Макгонъгол казва, че стресът може да има и няколко положителни страни.

Справяне със стреса - Петминутните методи за преборване на стреса

Петминутните методи за преборване на стреса

26.08.20160678

Стресът на работа и в ежедневието и сред най-честите причини, които предизвикват здравословните ни разположения. Има методи обаче, с които само за 5 минути ще се сбогувате с негативизма.

Справяне със стреса - Бърз тест: Справяте ли се със стреса?

Бърз тест: Справяте ли се със стреса?

10.08.201301686

Стресовите ситуации безспорно повлияват на всички наши реакции и на поведението ни, разберете успявате ли да го преборите или по скоро той успява да обгърне цялото ви ежедневие.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни