Красота

Красота

Онлайн журнал за красота. Статии и материали за красотата на модерната българска жена.
Гърдите бухват със стволови клеткиГърдите бухват със стволови клетки
11 Септ.
1
Жана Г.
Забравете силикона, американски учени са открили метод бюстът да се увеличи със стволови клетки. Те имплантирали стволови клетки в гърдите на жена с отстранени млечни жлези и гърдите й пораснали.
Ужас! Кремовете с антиоксиданти не борят бръчкитеУжас! Кремовете с антиоксиданти не борят бръчките
01 Септ.
Жана Г.
Кремовете с антиоксиданти не спират стареенето на кожата, твърдят учени. Те провели експеримент с червеи със сходни на човешките гени. Процесът на стареене е протекъл еднакво и при двете групи.
Лимонова вана тонизира преди купонаЛимонова вана тонизира преди купона
01 Септ.
Жана Г.
Трикове как да изглеждате перфектно, ако ви предстои цяла вечер купон. Ваната с хладка вода и сока на един лимон ще ви събуди и тонизира. Как да си оправите грима и различни козметични процедури.
Жените в древността се баняли с глина и речен пясъкЖените в древността се баняли с глина и речен пясъкПреди 4000 години хората са се грижели за хигиената на тялото си с речен пясък. Миенето при древните египтянки е било с глина. Кратка история за миенето и ароматната вана.
Мъжката сперма навлезе в козметикатаМъжката сперма навлезе в козметикатаЩе се произвеждат козметични продукти със сперма в състава си. Установено е, че мъжката сперма съдържа аминокиселини, които са полезни са разкрасяване и подмладяване.
Замразен зелен чай пази деколтето от слънцетоЗамразен зелен чай пази деколтето от слънцето
25 Август
Жана Г.
Кожата на шията и деколтето има нужда от грижи, за да изглежда перфектно. Най-потърпевши са дамите с тънка суха кожа. Грижи за шията и деколтето. Крем за различни видове кожа.
Крем топи целулита за 9 минутиКрем топи целулита за 9 минутиКрем за разкрасяване, създаден на основата на стволови клетки от зародиши на растения, унищожава бича за жените - целулита. Според изследвания целилутът започва да намалява още след 9 минути.