Миш-Маш

Миш Маш

Ново, любопитно и интересно в миш-маш рубриката на сайта.
Интересни факти за британското кралско семействоИнтересни факти за британското кралско семействоБританското кралско семейство е може би най-известното измежду кралските фамилии по света. Всички негови членове са постоянен обект на внимание на различни телевизии, вестници и списания.
Лошо опакованите подаръци носят повече радостЛошо опакованите подаръци носят повече радост
27 Дек.
Petra Vasileva
Случвало ли ви се е да получите чудесно опакован подарък с красива панделка, но когато го отворите съдържанието да ви разочарова?
Тайната е разкрита! Ето как подбираме перфектния партньорТайната е разкрита! Ето как подбираме перфектния партньорНие всъщност сме бозайници, които разчитат на инстинктите си. Оказва се, че това действително важи с пълна сила, когато избираме партньорите си. Според британски учени тайната на успешната връзка е в. . .
Коледният пудинг и целувките под имелаКоледният пудинг и целувките под имелаОще в древен Рим е имало традиция децата да получават подаръци по време на празника Сатурналия. В Италия хлапетата получават подаръците си не от дядо Коледа, а от феята Бефана.
Изтегли си късмет за Бъдни вечер и Коледа!Изтегли си късмет за Бъдни вечер и Коледа!Намислете си число от 1 до 15 и вижте какво ви е отредено през 2020 година. Разберете дали ще имате много пари или пък ви се пада любов и брак.
Какво да му подаря за КоледаКакво да му подаря за Коледа
23 Дек.
1
Admin
На Коледа всяка дама иска да изненада любимия си с интересен подарък, който той ще запомни за дълго време. При избора на подаръка избягвайте полезните, но банални подаръци като шал, пуловер или дебели чорапи.
Интересен факт! Избираме партньора си по миризматаИнтересен факт! Избираме партньора си по миризматаПри избора на партньор всъщност сме привлечени от сходното, а не от различното. Британски учени твърдят, че сме привлечени от партньори със сходна на нашата миризма
Какви коледни подаръци не харесват повечето мъжеКакви коледни подаръци не харесват повечето мъжеИ така, макар и да е трудно да разберем какво би се харесало на партньора ни, е много важно поне да не изберем това, което той вероятно не би харесал като подарък.
Оригинални подаръци за Коледа и Нова годинаОригинални подаръци за Коледа и Нова годинаКоледа и Нова година наближават. Ако още не сте решили какво да подарите на любимите си хора, вижте оригинални подаръци за Коледа и Нова година.
Забравянето може да е знак на висока интелигентностЗабравянето може да е знак на висока интелигентностЗабелязвали ли сте как има хора, които забравят да заключат вратата, не знаят къде са им очилата или пък не помнят какво са яли на закуска. Много често те са толкова разсеяни, че често може да сбъркаме и да решим, че са доста глупави.