Миш-Маш

Миш Маш

Ново, любопитно и интересно в миш-маш рубриката на сайта.
Лоши маниери, които отблъскват околнитеЛоши маниери, които отблъскват околнитеВсеки има разни неприятни навици, които дразнят останалите в малка или в по-голяма степен. Вижте кои са най-често срещаните лоши маниери, които отблъскват околните.
Интернет като първа помощ при карантина – полезни онлайн заниманияИнтернет като първа помощ при карантина – полезни онлайн заниманияТъй като трябва да сте под карантина поне 2 седмици, трябва да се запасите с идеи за интересни занимания. Ще опитаме да помогнем, представяйки интернет като ваш първи помощник – ето някои полезни онлайн занимания.
Какво да правим по време на карантина - полезни и интересни заниманияКакво да правим по време на карантина - полезни и интересни заниманияАко сте от съвестните хора, решили да останат у дома във връзка с карантината заради коронавируса, вероятно вече се чудите какво да правите. Въпреки че на пръв поглед изглежда скучно, прекарването на деня ви у дома, може да е доста забавно занимание.
Четири хитринки с преса за косаЧетири хитринки с преса за косаПресата за коса се е превърнала в задължителен уред за всяко момиче. Но тя не служи само за фризьорски цели. Вижте някои нестандартни приложения на пресата за коса.
Защо днешните връзки се разпадат толкова бързоЗащо днешните връзки се разпадат толкова бързоЖивеем във време, в което разводите и честите раздели като че ли са нещо съвсем нормално. Да, ама не съвсем. Нито е нормално, нито е препоръчително да се създава подобна нестабилна и деструктивна среда.
Защо Tой избягва разговорите за бъдещетоЗащо Tой избягва разговорите за бъдещетоДвойка сте от месеци, а дори може би от години. Нещата изглеждат сериозни и между вас очевидно се получава. При всеки опит обаче да подхванете каквато и да било тема за бъдещето той отказва да говори, увърта и отклонява темата на разговора.
Идеалите за красота в различните държавиИдеалите за красота в различните държавиКакви са идеалите за красота по света? Всяка държава си има своите разбирания и стандарти за красота. Нещо, което е на мода тук, на друго място е демоде.
История на мартеницитеИстория на мартеницитеВ миналото мартениците са били просто преплетени вълнени конци в два цвята – червен и бял. На по-късен етап на кончетата са започнали да връзват сребърни или златни парички.
Защо е толкова важно да флиртуваме всеки денЗащо е толкова важно да флиртуваме всеки денКакво е флиртът? Разговор с еротични намеци, палави усмивки и намигания, жестове, приканващи към сладострастни изживявания… Какви са ползите от флирта?
Как да разнообразим скучното ежедневие?Как да разнообразим скучното ежедневие?Много хора смятат, че живеят скучен живот. Ще ги чуете често да казват Нищо не се случва, всеки ден – едно и също. И действително – при тях е така.