Миш-Маш

Миш Маш

Ново, любопитно и интересно в миш-маш рубриката на сайта.
Как да ухаете приятно през целия ден? Вижте тези 6 практични съветаКак да ухаете приятно през целия ден? Вижте тези 6 практични съветаЗа да ухаем приятно и за да се чувстваме добре в кожата си, всички ние прибягваме до парфюми, дезодоранти или афтършейви. Но истината е , че ако искаме да миришем добре през целия ден, само напръскване с любимия аромат, не е достатъчно.
Идеи за романтична вечеря за Свети ВалентинИдеи за романтична вечеря за Свети ВалентинОтричан или празнуван с удоволствие, Свети Валентин – Денят на влюбените, вече е съвсем близо. Какво да направим, за да изненадаме половинката си за празника? Има ли по-добър вариант от незабравима романтична вечеря?
Перфектни в Инстаграм, нещастни в животаПерфектни в Инстаграм, нещастни в живота
05 Февр.
Социалната мрежа Инстаграм е пълна с перфектни снимки. Но какво се крие зад тях?
Най-честите оправдания на хората, които кръшкатНай-честите оправдания на хората, които кръшкатАко у вас се е запалила искрицата на подозрението и мислите да започнете разследване, е добре да знаете кои са най-честите оправдания на хората, които кръшкат
Топ 5 стайни растения, идеални за подаръкТоп 5 стайни растения, идеални за подаръкКогато ни предстои събитие, на което сме поканени и трябва да поднесем подарък, често пъти сме затруднени в избора си на такъв. Стараем се да подарим, нещо, което наистина да се хареса на бъдещия си притежател и да му донесе радост.
Благоприятният ефект на цветята на работното мястоБлагоприятният ефект на цветята на работното мястоСъвременният натоварен начин на живот е свързан с прекарване на по-голяма част от деня на хората на работното им място. Там често те са подложени на огромен стрес, който се отразява негативно на психическото им състояние и продуктивност.
Идеи за романтични изненадиИдеи за романтични изненадиРомантичните изненади не са по вкуса на повечето мъже и за да не се чудите какво да я изненадате този път, ви предлагаме няколко съвета за романтична изненада.
Днес е Международният ден на прегръдкатаДнес е Международният ден на прегръдката
21 Януари
Антония Р.
От 1986 година 21 януари се отбелязва като Международния ден на прегръдката. В началото празникът се чествал единствено в САЩ, но след това бързо се разпространил по целия свят.
Къде да празнувате Свети Валентин? Ето пет романтични дестинацииКъде да празнувате Свети Валентин? Ето пет романтични дестинацииДо Свети Валентин остава около месец. Ако още не сте се подготвили, имате време да организирате незабравима романтична ваканция за своята половинка.
На Ивановден кумовете да изкъпят младоженците със светена вода!На Ивановден кумовете да изкъпят младоженците със светена вода!Днес православната църква почита Ивановден. Над 371 082 са българите, които ще почерпят днес. 338 650 от тях са мъже, а 132 432 - жени.