За Дома

За Дома

За дома и градината от Ezine.bg. Всичко за дома на едно място. Твоят дом е твоята крепост.
Може ли робот да бърка супа?Може ли робот да бърка супа?
29 Септ.
Жана Г.
Може на някого това да се струва нелепо и скъпо, но проектът е наистина важен. Важно е да разберем не само дали роботът може да разбърква супата.
Тоалетна чиния, насочена на север, носи нещастие в домаТоалетна чиния, насочена на север, носи нещастие в дома
22 Септ.
2
Жана Г.
Как да подредите предметите в къщата, така че да има баланс на енергията, съветват спецове по фън шуи. Според китайците от това зависи благополучието на хората, които живеят в този дом.
Италиански дизайнери пуснаха рибки в мивкатаИталиански дизайнери пуснаха рибки в мивкатаДизайнери от Италия създадоха умивалник, в който е вграден аквариум. Умивалникът-аквариум е гарант за уникален интериор в кухнята.
Мъже под наем ремонтират нещастни съпруги в САЩМъже под наем ремонтират нещастни съпруги в САЩАмериканец създаде агенция Сърпузи под наем , чийто майстори изпълнява домашните задължения на мъжете. Доходоносната идея се радва на голям успех в САЩ.
Домашната работа заменя фитнесаДомашната работа заменя фитнесаДомашното почистване е също толкова полезно при отслабване, колкото и фитнеса. Кратък списък на изгаряните калории при основните домашни задължение.
Google-възглавнички за интернет-интериорGoogle-възглавнички за интернет-интериорДизайнера пуска оригинални възглавници за дома, щамповани с актуални интернет - като Google или Facebook. Интересни идеи за вашият интериор и обзавеждане.
Неудобни къщи гарантират дълголетие на обитателитеНеудобни къщи гарантират дълголетие на обитателите
13 Август
1
Admin
Неудобни къщи с вълнообразни подове и без тоалетна създава ексцентричен архитект. Шусаку Аракава смята, че обитателите на неудобните къщи, не се отпускат и ще доживеят до дълголетие.