Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Браво, дано има повече момичета като теб !!! Не се притеснявай, аз загубих девствеността си на 22, чувствах се като теб, защото всички около мен споделяха с кой и как са го направили, но аз не бях готово, а и нямах връзка която си заслужаваше. На 22 срещнах него, още на първата седмица връзка го направихме и то по мое желание (а преди това имах връзки по месеци и не го исках), не казах че ми е за първи път, той обаче усети, но въпреки всичко не каза нищо, беше мил и внимателен. Щастлива съм от този факт, че не се дадох на кой да е, сега вече този мъж ми е съпруг и баща на детето ми, не съжалявам, че преди него не съм била с друг мъж, гордея се и съм щастлива, че съм една от малкото :) Желая ти да срещнеш човек, който заслужава да му се отдадеш изцяло, не бързай и не го прави защото всички го правят, това е един много специален момент, момент който остава за цял живот, така че спомена за този момент трябва да ти е скъп и хубав :) УСПЕХ
Анонимен коментира:
Къде пиша, че след като аз съм се сгодила на 22 трябва и тя да го направи, просто питам момчето да не е това целта на момичето... Боже колко дребнави хора има ...
Анонимен коментира:
На 22 се сгодих, сега съм на 26 с момченце на 3 годинки и щастливо омъжена, така че защо да е рано ????
Анонимен коментира:
За съжаление не можеш да заповядаш на сърцето си, има и такива ситуации. Или говори с него и му признай чувствата си, за да е наясно и ако има нещо и той да се получи, или просто вдигни глава и продължи в друга посока :)
Анонимен коментира:
Хубаво е че си осъзнал къде грешиш и че си го променил, от тук на татък всичко е в твоите ръце, тя ти е показала какъв те иска и харесва. Ако мислиш, че тя е момичето просто не се променяй повече и и отделяй нужното внимание. Замисли се и дали не иска нещо по сериозно от теб и по този начин дали не те подканя за годеж например
Анонимен коментира:
Загубих девствеността си на 22, е да ти кажа честно изобщо не съжалявам, а дори обратното гордея се с това. Да първия ми път беше със съпруга ми, от това също съм щастлива и знаеш ли имах много възможности като бях по - малка, но знаех че този момент е много важен и не исках да е с кой да е. С мъжа ми си легнах на 7мия ден от връзката ни, а преди това съм имала дълги връзки и не съм се решавала, просто защото не съм усещала човека за специален. Не го прави, защото всички го правят, бъди различна, не бъди една от всички, а бъди една от малкото. Мен лично не ме боля първия път и кръв нямаше, до голяма степен зависи и от нагласата, мъжа ми не знаеше, че ще ми е за първи път, признах му го чак 2 месеца след като се беше случило, каза че е разбрал и че е горд, че е попаднал на момиче като мен, защото парцали под път и над път.
Анонимен коментира:
Е аз не казвам да я караш, трябва тя сама да го реши ...
Анонимен коментира:
Моята етърва също е туркиня и загърби родителите си, които не приеха това че мъжа и е християнин и сега живеят щастливо, при родителите на момчето, който ги приемат и помагат. Всичко е до хората :)
Анонимен коментира:
КАКВО ОЗНАЧАВА ТАКЪВ МИ Е КЪСМЕТА БЕ МОМИЧЕ ??? Всеки сам чертае съдбата си, ако искаш да си погубиш живота обичай го, но ако искаш хубав живот и истинско семейство го зарязвай и търси сериозно и свястно момче !!! Утре и ти ще забременееш и ще те зареже, без да признае детето и без да му пука, нали вече ще си е начесъл крастата с теб, за какво ще си му!!!
Анонимен коментира:
С ПАРИ НЕ СЕ ЖИВЕЕ !!! Казвам това защото си е така, хубаво ли ще е да вземеш богаташ който да не те поглежда, защото има работа все, не те изслушва и не те разбира, но за сметка на това пачката ти я оставя всяка сутрин на масата. Е какво като пачката е там, като няма да е има семейната топлина и уют. Ако обичаш това момче, бори се, говори с родителите си, открито, заяви им че той е сърцето, че си щастлива, че се разбирате и уважавате. Попитай ги срамуват ли се от връзката ви, попитай ги за хората ли живеят, защото много хора не дават на децата си да водят подобни връзки, заради това какво ще кажат хората. НО хората говорят и за хубаво и за лошо, все лошо защото живота вече е такъв, че всеки завижда малко или много.
Анонимен коментира:
ТОВА НЕ Е ЛЮБОВ !!! Това по скоро е стремеж за внимание и обич, егоизъм, само че не можеш да принудиш обекта на желание да те обича. Любовта или я има, или я няма, когато е няма по - добре да се откажеш, отколкото да се самоизяждаш.
Анонимен коментира:
Ако не си щастлива там върни се, а ако това което учиш ти харесва, стреми се към нови запознанства и приятели. По този начин ще общуваш повече и може би ще се появи любовта :) КЪСМЕТ
Анонимен коментира:
Аз не бих била с толкова по - голям мъж от мен. В един момент на него няма да му е до секс, а ти ще си в разгара на силите си. И не е само до секса, а до всичко, разликата е голяма.
Анонимен коментира:
В цялата тази история ми се струва, че има нещо гнило. Според мен бившия ти приятел е послушал майка си, която не те харесва, но сега след като си с друг е завидял на щастието ти и иска да ти попречи да си щастлива. Нали не мислиш, че след като се е спукало едно гърне отново ще е същото ??? Живей си живота и гледай само напред ...
Анонимен коментира:
Най - хубавото в случая е че си се осъзнала, защото повечето влюбени хора не забелязват негативните неща в партньора си. Явно и любовта си е отишла, защото нямаше да те дразнят тези негови качества. Търси си човек, който ще ти помага, ще работи и ще се грижи за семейството си. Не е лесно да имаш семейство. Мъжа ми работи от 6 до 20 часа, само и само семейството му да е добре и да не лишаваме детето от нищо. Пожелавам ти късмет в търсенето на нов човек и дано попаднеш на свястно момче :)
Анонимен коментира:
Щом в началото когато искрите са най - силни се държи така, как ще се държи след година две, когато влюбването ще е е прераснало в обич и навик. Според мен просто той не е за теб или не приема връзката ви на сериозно. Една връзка в началото е най - изгаряща и силна. С мъжа ми сме заедно от 4 години и нещо и сме семейство от 3 години и половина и въпреки това не се държи така.
Анонимен коментира:
Пубертетска му работа ...