Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Втора цигулка

Втора цигулка
Здравейте, няма да казвам годините си. Беше преди една година, запознах се с едно момче. Имаше си приятелка, знаех това. Станахме си близки, споделяхме си и с времето се влюбих в него. Една вечер бяхме излезли само двамата, но този път беше различно. В последствие той ме целуна и така започна всичко. После му признах чувствата си.

Той обичаше да прекарва времето си с мен. Разбирахме се чудесно. Казвахме си, че се обичаме. Но бях втора цигулка. Когато оставах сама не можех да се позная. Винаги съм мразила изневерите. Не знаех, че може да попадна в такава ситуация, да бъда любовница. (Не съм спала с него ако е от значение. ) С течение на времето тръпката му отмина, а аз все повече се влюбвах. Това продължи половин година.

Но един ден той просто спря всякакви контакти с мен, защото приятелката му забранила да се вижда с мен или щели да се разделят. Тя беше разбрала за нас. Бях съсипана. Чувствах се като парцал. След 4 месеца тя му би шута и той се върна при мен. Бях безкрайно щастлива, докато тя не беше разбрала за връзката ни. Каза му, че го обича и той отново се върна при нея. Е върна ми се болката, която бях причинила. Не знаех какво да правя, беше ми като гръм от ясно небе.

Знаех, че тя го прави за да ми отмъсти, но той не разбираше това. После тя отново го заряза. Той отново се опита да се върне при мен. Но доста трудно не се поддадох на чувствата си. Сега отново не ме поглежда, не си говорим. Все още го обичам и не знам какво да направя, не мога да го забравя. Знам, че всички ще ме упрекват, но не знаят какво е от другата страна. А на тези, които сега са втора цигулка - нека се откажат, защото после много повече боли.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
друга втора цигулка
друга втора цигулка
01.08.2014 10:25
И аз съм така...само че моя е женен...Много..АМА много боли!А без него съм от сама по~сама!
1
0
Самотен до краен предел
Самотен до краен предел
06.07.2014 01:12
Бих дал всичко да съм втора цигулка, до такова положение съм стигнал, така че има има хора доста по зле от теб. Мисля за самоубийство! Остави го на тоя ****** и това е.
0
0
Александър
Александър
09.06.2014 00:43
Млада госпожице, говоря така, защото съм сигурен по това, което сте написала, че сте млада. Сдържам се едвам, едвам да не ви нахокам, но няма да го правя. Искам просто да ви кажа, че е трябвало още от самото начало самия факт, че той е седял на два стола, да ви проговори, че не е сигурен партньор и не може да се разчита на него. Щом той това го е направил с бившата си приятелка. Представете си, че беше тръгнал с вас и след година или две същата история се повтаря. Той среща момиче, и същата случка се случва и на друго момиче. Едва ли ще ви е съвсем приятно. Щом той е такъв човек, следователно човек трябва да се сдържи и да се опита да го избягва, за да се избегне целия момент с чувствата. И все пак сте се разминали с малкия дявол и трябва да сте радостна. Представете си беше се случила същата ситуация, която ви казах по-горе. За това трябва да си повтаряте, че всичко, което ви се е случило е за добро и той просто не ви е заслужавал. За това горе главата и не забравяйте, че клин клин избива. :)
6
0
Lii
Lii
08.06.2014 12:42
Винаги съм била против да бъда втора цигулка, веднъж така се влюбих в един, който си имаше приятелка, той също проявяваше интерес, но направих всичко възможно да стоя далеч от него- занимавах се с работа, пътувах, излизах с други хора. Признавам беше трудно, чудех се какво ли прави той, как е, особено ако ми звънне, мечтаех да се раздели с приятелката си, но в крайна сметка не се отдадох на изкушението, за което се радвам, защото той се ожени за нея и не ми се мисли ако бях му станала любовница... Съветвам те и ти така да се отдадеш на занимания и постепенно ще го забравиш - огледай се какво става около теб. Успех!
3
1

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: