Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Как играете ролята на втора цигулка

Как играете ролята на втора цигулка

Как играете ролята на втора цигулка
здравейте! Имам много въпросителни към дами (свиря щи) втора цигулка? Как се чувствате като имате връзка със женени мъже? Мъж който държи на семейството си и винаги при тях, а при вас само ако може да прекара някой почивен ден? Някои казват това е любов? ? ? ? ? ? ? ? ? //.

Това ли е любов е в действителност? И какво очаквате от такава връзка? рано или късно това приключва, вие оставате пак сами и след вас едно разделено семейство. Има една божия заповед не посягай на чуждото. На всеки му се връща рано или късно. И моля които ще четат това, това е не изповед това са въпросителни те.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (15)

Изпрати
Марияна
Марияна
05.10.2015 10:48
Оставало разбито семейство казваш...Интересно? Някой да е чувал за отвлечен,изнасилен и принуден да има любовница мъж? Аз не съм.
А тази светица СЪПРУГАТА защо е допуснала СКЪПОЦЕННИЯ да ходи по чуждо?
Семейството се разбива от тези които са го създали, от вън няма кой насила да им го разбие а те милите да са двамцата невинни потърпевши ни чули ни видяли и хоп развод:):):) Хайде сега...да видим по путя на логиката кой е виновен свободния който има право да ходи където поиска,когато поиска и с който поиска, или заетия на който мастото след работа му е в къщи?
ВИНОВЕН Е СЕМЕЙНИЯ И ТОЙ/ТЯ САМИ СИ РАЗБИВАТ СЕМЕЙСТВАТА,ТЕ ПОДДЪРЖАТ ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ ЖИВОТ КОЙТО ГИ ВОДИ КЪМ РАЗВОД.
По въпроса 2-рата цигулка...не винаги любовниците са 2-ра цигулка.По-често те са доста по-важни и обгрижвани от съпругите.Защото СКЪПОЦЕННИЯ като се прибере в къщи в като фотьойла - зяпа в ТВ,яде и заспива.Със същия успех може и да го няма,няма да се усети разлика.А при любовницата :):):) е приказлив,старае се,ако и е отшъл на гости - той ще сготви,той ще вдигне масата :):):) Неща които в къщи не пипва изобщо,смята че СЪПРУГАТА му е слугиня. и т.н.
4
1
Аси
Аси
28.08.2015 15:46
Или са леки жени търсещи финансова изгода, или са глупави и вярват на празни обещания от страна ма мъжа. Но да ви кажа напоследък май все повече и повече жени си хващат любовници. А другото интересно е, че негативите в повечето случаи ги отнася любовницата, а мъжът е този със семейството който предава жена си.
1
0
Рени
Рени
25.08.2015 21:21
Яна, не мога да повярвам, че жена разсъждава така. Това обикновено е удобната мъжка гледна точка. Виновна е кучката, дето подвива опашка. И оная крава вкъщи дето само мучи и не го разбира. Той завалията е едно безволево същество, което не може да носи отговорност за решенията си. И види ли вдигната опашка е готов без да мисли. Не подценявай мъжете, и те мозък носят.
0
0
Батко
Батко
16.01.2015 22:16
Аз си търся втора цигулка ако има желаещи да заповядат
2
0
тери
тери
13.07.2014 00:33
Аз ще ти разкажа за себе си, а ти реши за тебе си! Имах съвсем кратка връзка с женен мъж. Бяхме на студентска бригада, просто се влюбих от пръв поглед, а когато и той откликна, без да увърта, каза, че е женен и има син. Бях решила да изживея чувството си. След бригадата той каза, че ще се разведе. Не съм убедена, че щеше да го направи, но аз не можех да понеса отговорността да отнема бащата на едно 4 годишно дете. После цели 5 години не можех да погледна друг мъж!
2
0
Ивана
Ивана
07.06.2014 20:04
Питаш какво е - загуба на време, излишни нерви и разбито сърце. Да си втора цигулка е ужасно, никой не го заслужава. От личен опит ти го казвам,но аз бях с човека защото го обичах. Не съм спала с него. Вярно, че си търси разнообразие. Но той ме остави заради жена си, нямаха дете ако някой го интересува. 3 месеца по-късно ,тя му би шута и той дойде при мен. Каза ми всичко, което исках да чуя, че съжалява че е постъпил така с мен и всичко останало. Беше лесно да му повярвам. Не след дълго ми изневери и на мен. С нея - с бившата си жена. Сега те са заедно, а аз още страдам. :)
7
0
Яна
Яна
25.05.2014 18:48
Съгласна съм, че във една връзка има двама, но мили дами съгласите се че жената е виновна в повечето случаи,( кучка ако не вдигне опашка мъжкия няма как да и скочи) не ли така? забравихме за женското достоинство.Има достатъчно свободни мъже.
5
8
Марияна
Марияна
05.10.2015 10:53
Ти да не си нещо сбъркана..хахахах...Внимавайте жени и пазете мъжа и,че той сам не може да се пази...хахахах...ама някой да не е длъжен да се съобразява със семейното положение на който и да е?
На женения мастото му е в къщи,щом не е там свободните жени не са длъжни да го пазят да не сбърка..хахах.ми жена му да върви по него и да го охранява ....аххахах.....
1
0
MGK
MGK
04.02.2015 13:58
Да бе ... един мъж като е тръгнал да изневерява - той просто си намира с коя да го прави.
А колкото до втората цигулка - ми задайте си въпроса защо се е стигнало до там? Защо този човек търси нещо извън семейството си и дали наистина е щастлив там. Виждам го с очите си вече 15години...
4
0
KLARA
KLARA
25.05.2014 17:08
Човек не винаги очаква нещо от дадена връзка. Искам да попитам , защо въпросите и упреците само към жените . Във всяка връзка действащите лица са двама .И кой ли би могъл да обясни необяснимото.
2
0
смятай
смятай
20.05.2014 11:44
Абсолютно малоумно написано.... нещо си....каквото и да е това
2
3
ивайла
ивайла
15.05.2014 22:55
АМА верно защо разваляте семейства за едното чукане....
3
4

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: