Ezine.bg»Споделени Истории»Гняв и Омраза»Объркана съм между бившия и сегашния

Объркана съм между бившия и сегашния

Объркана съм между бившия и сегашния
Какво е за вас думата любов и вечна обич ? След всяка трудност да се чудиш има ли въобще такава дума. Няма такова твърдение за обич с отсъствие на всеотдайни отношения в една зараждаща се връзка.

От 9 месеца имам взаимоотношения с момче на моя възраст, живеем в един град и се самоизяждаме за правомощията на отстъпливост. След дългогодишна връзка се отдадох изцяло на нещо ново с надеждата да е кьм по истинско, опитвах да се отдам изцяло с чувства и оставя старата си разпиляна врьзка, но уви вьпреки неспирните покази на влюбване от отсрещната страна аз не можех да отвьрна на чувствата му.

Думата че любов с любов се забравяло е пьлна пародия, когато не се отмива от мислите ти, непрестанно мислех за онези неспиращи спомени от които не можех да започна да се чувствам пьлноцена в обучението, разговори с различни хора от обкрьжението на моят сегашен приятел. Чувствах се гнусна, че пропилявам времето на сегашният ми приятел, страх ме е да споделя с него. Разделяли сме се за кратьк период от две седмици, усещах липсата му и не исках да го загубя.

Страхувам се отново да сьм наранена и нямам право да го причинявам на други му, женските ни вьпроси кой от двамата е доста тежьк за да си отговоря, бившият ми приятел бе най големият провал на изневери и разправии. Честа ми да не се примирявам за неговите слабости кьм жени, бе причината да го напусна, сега вьпросьт е как да го забравя и отделя тази скрьб от болка. Искам да съм отново с вдигнати летви на взаимни взаимоотношения, не се получава и това е трудно да споделя дори с най добрата си приятелка.

Вьв момента се чудя дали да седна и споделя всичко с гаджето си, ама страхьт да го загубя и нараня ме спира всеки пьт. Бившия ми неспирно след всички изневери се появява с извинения за изманили случки, обещания за промяна ако бьдем заедно отново. Трудно отстоявам да не се вьрна при него, изпитвам чувства кьм него колкото и да ме е ранявал. Губя контрол в решителността си, обичам го все още и не зная как да отрека вниманието на сегашният в трудните дни на самота.


Трябва ли да бъда искрена с сегашният и да продължа с него ако ми прости след всичко? Искам, но и не мога да се доверя отново в промяната на бившият, да дам ли шанс след всичко заедно ? Намирам се в трудно положение на вьпроси между това, кое е било най правилното за мен. Отрковени сьвети и мнения ще са ми от полза, моля хейтьри и деца на по 13 14 с не красноречиви отговори да се въздържат. Благодарности към читателите на този сайт.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (14)

Изпрати
теди
теди
23.02.2015 19:30
Няма какво да правиш с бившия! Той дори не заслужава да мислиш за него, след всичко, което ти е причинил! А обещанията за промяна са повод да те върне отново, да те спечели за месец и пак ще отиде при друга! Откажи се от него и си продължи напред! Замисли се за момчето, с което си сега и спри да го лъжеш! Много обаче ще го нараниш ако решиш да му кажеш, или не му казвай и оправи тази каша в главата си, като забравиш предишния и си дадеш шанс за щастие с бъдещия и се държиш нормално с него, или скъсай с него! Нооо, гарантирам ти, че останеш ли сама и допуснеш онзи другия, ще мислиш за този, с който сега си и ще започнеш да съжаляваш, че си го оставила, заради някой, който не си заслужава! Много добре си прецени. Моят съвет е да забравиш онзи от преди, да ограничиш всякакви виждания, обаждания и каквото и да е с него и да си караш нещата със сегашния! Отидете някъде, направете си романтични вечери, ходете на кино, излизайте с приятели, пътувайте, правете повече неща заедно, пък да видим дали няма да го обикнеш дори повече от миналия ;)
5
0
Ели
Ели
17.02.2015 12:15
Аз на твое място, бих се отказала и от двамата. Според мен ще ти се наложи да почакаш своята истинска, голяма любов. Този с изневерите го забрави! Трябва ли сега отново някой да ти цитира фразата: "Вълкът козината си мени , но нрава не"? Щом като непрестанно ти изневерява това означава, че не те цени, не държи на теб, не те обича истински. В присъствието на другия мислиш за старата си любов - там ти си тази която не обича истински. Остави го да намери жената с главно Ж за себе си, която ще му даде всичко от което има нужда. Погледни на света с други очи, излизай и се забавлявай с приятели. Съсредоточи се върху някое свое занимание. Един ден ще се появи онзи, който ще накара сърцето ти да затрепти. Понякога тези неща се случват внезапно, без да ги търсиш и да мислиш за тях. И най-важното, върви само напред и не поглеждай назад там нищо смислено няма да намериш! Желая ти Успех!
10
0
Аутсайдера
Аутсайдера
09.02.2015 22:27
Аз пък мисля че си ужасно неграмотна
7
2
Meri79
Meri79
09.02.2015 14:59
Мила направи правилният избор за себе си,защото след време и ще нараниш най вече себе си.Послушай сьрцето си и правилният човек ще остане до теб без да полагаш определени усилия,избери този който те кара да мислиш за него и усещаш лиспата му всеки момент на колебание.Бьди радостна ако си срешнала истинския човек и не се отказвай в трудни мигове
5
1

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: