Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Ако бях по-смела, отдавна да съм си сложила край на живота

Ако бях по-смела, отдавна да съм си сложила край на живота

Ако бях по-смела, отдавна да съм си сложила край на живота
Здравейте! Аз съм момиче на 22 години. Наскоро завърших прекрасна специалност в университета. Винаги съм си мислела, че едно такова нещо ще ми донесе нужното удовлетворение, но се оказа друго. Чувствам се уморена, смазана, с още по-понижено самочувствие от когато и да е било. Започнах да се затварям в себе си, станах некомуникативна и нерешителна. Страх ме е от всичко и всички, пропуснах добри шансове за себе си именно поради лабилната си психика. За съжаление, съм и сама в духовен аспект.

Родителите ми винаги са ми осигурявали всичко необходимо, освен подкрепа и истинска любов. За тях аз съм неспособна откачалка. Нямам и приятели, които да се интересуват наистина от мен, а по-скоро познати. Винаги съм била странна, отнесена, различна и все не мога да намеря пътя си. Не се смятам за лош човек, винаги съм била отговорна и старателна, но никога не съм била като нормалните млади хора.

Аз съм проблемната, аз съм сбърканата. . . Правя глупост след глупост и вероятно плаша хората около себе си. Любовта за мен е кауза пердута - не мога да очаквам някой да обича и да търпи такава като мен, с която всичко би било толкова трудно. Това е нещо далечно за мен, не знам какво представлява, но за човек с моите проблеми надали е най-важното. Понякога и припадам.

Ако бях по-смела отдавна да съм си сложила край на живота, но ме е страх и се чувствам още по-жалка пред себе си. Не искам да съм щастлива, искам поне да бъда спокойна и да владея емоциите си, поне да взимам правилните решения. Чувствам се загубена, чувствам, че изоставам и умирам вътрешно. Благодаря за вниманието и желая късмет на всички.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
Все тая...
Все тая...
24.03.2015 12:45
И аз бях така, но с течението на времето започнах да се занимавам с нови неща, неща, които не всеки разбираше. Неща, които на мен са ми интересни. Открих отговорите на въпросите, които ме мъчеха! Мисълта, насочи се към нея. Поостани сама, замисли се над всичко, подреди мислите си и поеми към нови предизвикателства. Всички ние сме родени с цел, иначе нямаше да сме на този свят. И ти имаш цел, важна си колкото една Вселена. :)
1
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: