Ezine.bg»Споделени Истории»Фантазии»Не мога да водя нормален живот

Не мога да водя нормален живот

Не мога да водя нормален живот
Здравейте аз съм на 12 години и от 5 месеца имам доста сериозен проблем. Преди около 7-8 месеца ми беше скучно и намерих един сайт за серийни убийци. Там пишеше ужасни неща и повече никога няма да го прочета още не мога да си го простя. И към март месец започнаха да ми идват едни много брутални мисли за убийства и много гадни неща. Аз от малък си вярвам в Господ и го уважавам и не знам защо и за него ми идват добри и лоши мисли, лошите мисли са много брутални и от април месец много ми се стяга сърцето от тези мисли и понякога и без причина.

Ходих на кардиолог но ми нямаше нищо и на псиголог ходя сега но май няма ефект вземах лекарства нямаше ефект. Също така преди сайта гледах един много страшен филм. И така не мога и да спя сърцето ми е стегната заспивам в 2-3-4 сутринта. Моля ако някой знае решение на проблема да го сподели. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
miglena
miglena
14.10.2015 16:53
Гледай си детските по-често и се стегни, мойто момче
3
0
Пламена M.
Пламена M.
02.10.2015 09:48
Ти си на 12 години. В тази възраст съзнанието възприема всичко доста буквално. Добре е да споделиш с някого лично, най-добре с родителите си. Не се притеснявай, не си единственият, който претърпява някакви душевни терзания. Не приемай нещата толкова буквално, за това че си попаднал на този сайт не си виновен, по начало не трябва да има подобни неща в интернет пространството. Факт е обаче, че младите имат неконтролиран достъп и това понякога води до подобни резултати...
2
0
Amy
Amy
22.07.2015 19:21
Щом си вярващ може би трябва да отидеш и да се изповядаш. Явно ти е останало в съзнанието като вид грях. Може би трябва и да пробваш да отидеш при друг психолог,може би този не е достатъчно компетентен.
3
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: