Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Защо хората ми омръзват толкова бързо?

Защо хората ми омръзват толкова бързо?

Защо хората ми омръзват толкова бързо?
Здравейте, аз съм момче на 18 години под псевдонима Виктор Русев и днес ще ви споделя историята си.

Всичко започна преди около 5 години, когато се запалих страшно много по психологията. Някак разбрах, че това е моето нещо и искам да се занимавам с това постоянно. Прилагам психологически похвати през цялото време. Не мога да спра да анализирам хората и техните движения, думи, паузи между изреченията, всяко едно потрепване на окото. Това е моята страст и със времето съм се развил прекалено много за възрастта си. Тук идва и проблемът. . .

От една страна ми харесва да се запознавам с нови хора, които да са предизвикателство, които да стимулират мозъка ми и да ме карат да се развивам. По време на анализите на такива хора, аз ги обграждам с внимание (Премерено според личността) и ги засипвам с въпроси (Подходящи, уместни, не засягащи прекалени лични теми). Това за мен е уникална тръпка и едно прекрасни изживяване, но всичко си има край. Проблемът ми е, че не мога да задържа тези хора в живота си.

Споделям с вас, защото тайничко се надявам някой да е преминал през това и да сподели опита си с мен. Бих се радвал да чуя и гледните точки на всички читатели.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
02.03.2018 17:23
Отнема ти твърде много време да анализираш хората и забравяш основното - комуникацията е двустранен процес. Ако седнеш и за миг анализираш своето поведение, ще откриеш и проблемът. Има време да промениш нещата.
0
0
Veliko Mitev
Veliko Mitev
01.03.2018 17:15
Вкарал си се в голям филм, а си само на 18. Живей си живота и престани да мислиш за значението на чуждите думи и жестове. Невинаги действията на хората могат да се обяснят от текстовете в дебелите книги.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: