Защо ме заразя? Коя е истинската причина?

Защо ме заразя? Коя е истинската причина?
Здравейте, аз съм момиче на 17 и имах прекрасна връзка с прекрасно момче, докато в компанията ми не дойде едно момиче (понеже не мога да спомена истинското и име ще я наричам Елиза). Приятелят ми беше с една година по-малък от мен той 11 клас а аз 12. Предстояха ми важни изпити и аз реших в последните седмици на учебната година да излизам само през почивните дни, разбира се той не го прие с приятни чувства. През седмицата Елиза постоянно му се натискала (най-добрата ми приятелка ми каза), а той започна все повече да се отдръпва от мен. Не искаше да си говорим, пишеше ми по-рядко и когато излизахме се държеше различно.

Един ден аз, моята ндп и нейният приятел излязохме а той не. Всички ме питаха, защо не е излязъл, а истината беше, че не знаех, защото не ми беше отвръщал на съобщенията от седмица. На същият ден му писах отново, а той ми отговори. Аз разбира се го питах какво има, да не съм направила нещо, а той ми отвърна, че иска да се разделим. Попитах го защо, а той си измисли най-простата причина.

Следващите седмици излизахме отново в една компания и забелязах, че Елиза постоянно му се натиска, а той я прегръща и целува. Неговият приятел видя, че не ми беше приятно и ме помоли да отида с него да изпуши цигара, докато пушеше ми каза, че приятелят ми е скъсал с мен заради Елиза, а истинската причина било, че му харесвало когато му се натискат пред другите ( аз по принцип обичам да си показвам чувствата, когато сме си насаме)

Аз ли съм виновна за раздялата, не мога да го разбера! Помогнете ми![Още подобни истории тук]

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Йозлям Кадирова
Йозлям Кадирова
03.10.2018 01:02
Не си виновна. Бил е несериозе и неподходящ.
0
0
Анонимен
Анонимен
28.08.2018 16:25
Не си виновна ти. Бившият ти приятел е незряло момче, което е хукнало след първата с малко по-фриволно поведение. Нормално е за момчетата на тази възраст. Не мисли за него повече, защото изобщо не те заслужава и щом един път е постъпил толкова подло, може пак да го направи. Остави ги да са щастливи и потърси любовта другаде.
1
0