Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Защо ме заразя? Коя е истинската причина?

Защо ме заразя? Коя е истинската причина?

Chenkova03Chenkova03Новак
Защо ме заразя? Коя е истинската причина?
Здравейте, аз съм момиче на 17 и имах прекрасна връзка с прекрасно момче, докато в компанията ми не дойде едно момиче (понеже не мога да спомена истинското и име ще я наричам Елиза). Приятелят ми беше с една година по-малък от мен той 11 клас а аз 12. Предстояха ми важни изпити и аз реших в последните седмици на учебната година да излизам само през почивните дни, разбира се той не го прие с приятни чувства. През седмицата Елиза постоянно му се натискала (най-добрата ми приятелка ми каза), а той започна все повече да се отдръпва от мен. Не искаше да си говорим, пишеше ми по-рядко и когато излизахме се държеше различно.

Един ден аз, моята ндп и нейният приятел излязохме а той не. Всички ме питаха, защо не е излязъл, а истината беше, че не знаех, защото не ми беше отвръщал на съобщенията от седмица. На същият ден му писах отново, а той ми отговори. Аз разбира се го питах какво има, да не съм направила нещо, а той ми отвърна, че иска да се разделим. Попитах го защо, а той си измисли най-простата причина.

Следващите седмици излизахме отново в една компания и забелязах, че Елиза постоянно му се натиска, а той я прегръща и целува. Неговият приятел видя, че не ми беше приятно и ме помоли да отида с него да изпуши цигара, докато пушеше ми каза, че приятелят ми е скъсал с мен заради Елиза, а истинската причина било, че му харесвало когато му се натискат пред другите ( аз по принцип обичам да си показвам чувствата, когато сме си насаме)

Аз ли съм виновна за раздялата, не мога да го разбера! Помогнете ми!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Йозлям Кадирова
Не си виновна. Бил е несериозе и неподходящ.
1
0
Анонимен
Анонимен
28.08.2018 16:25
Не си виновна ти. Бившият ти приятел е незряло момче, което е хукнало след първата с малко по-фриволно поведение. Нормално е за момчетата на тази възраст. Не мисли за него повече, защото изобщо не те заслужава и щом един път е постъпил толкова подло, може пак да го направи. Остави ги да са щастливи и потърси любовта другаде.
2
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: