Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Моят път е без изход

Моят път е без изход

Моят път е без изход
Здравейте, искам да споделя моита история с вас защото всичко ми тежи ужасно много. Живота ми мина тежко останах сама още малка, тръгнах по лош път защото нямаше кои да ми подаде ръка да ми помогне да си стъпя на краката. Съсипах си нервите с годините пропиляни с неправилните хора. Мъжете с които живях ме биеха тормозеха психически физически всякак. Към днешна дата се чувствам пълен парцал изцедена буквално. Без желание да се боря и да променя нещо.

Ставам и лягам със страх от хора които ме заплашват тормозят и т. н. Здравето ми вече се съсипа и то. Почти всичко ме боли а съм само на 28. В момента също живея с човек с които не се чувствам спокойна. Пак ми е стрес и напрежение. Няколко пъти направих опити за самоубийство защото вече не виждам смисъл да живея.

Или трябва да напусна страната и да започна на чисто и отначало или да умра. Но за чужбина не мога да рискувам защото сама пак ще попадна на хора които ще се възползват от мен. Единственото което искам е да си върна заемите, да се махна от тук и да живея спокойно. Не искам лукс не искам скъпи неща. По скъпо от дом и спокойствие няма. И здравето най важното!

Предполагам че не съм единствената жена в подобна ситуация. Много жени търпят и живеят с неправилните хора години наред от страх. Аз също го преживях и е ужасно. Бъдете живи и здрави и мислете преди да правите каквото и да е. И не вярвайте на хората всеки гледа ползата от вас. Не бъдете с които трябва от страх а бъдете с които се чувствате спокойно и щастливи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Dimitrichka Dimitrova
Dimitrichka Dimitrova
11.02.2019 01:27
Виждам че направо си съсипана потъпкано ти е достойнството на жена горе главата не се отчайвай нямаш ли някоя приятелка която да ти помогне с нещо по някакъв начин
1
0
Анонимен
Анонимен
07.12.2018 09:43
Мила моя, просто започни да обичаш и уважаваш себе си. Не трябва да позволяваш на никой да се държи с теб по този начин. Живота е прекрасен, така че започни да го живееш.Щом си изтърпяла всичко това, значи си мъжко момиче със силен характер. Сега е време да го покажеш, но при други обстоятелства.Хората правят това с теб, защото го позволяваш. Бъди сигурна, че можеш да се справиш с всичко сама. Не е нужно да позволяваш на който и да било да се държи с теб по този начин. Така че вдигай главата, не си малка, вземи се в ръце , и започни отначало. Щом започнеш да се уважаваш и обичаш, ще намериш и подходящия човек, бъди сигурна. Ще останеш изненадана от резултата, от това какво можеш да постигнеш, стига да поискаш. Не може да бездействаш и да се самосъжаляваш. Това е абсурд. успех.-
2
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: