Защо ми дава такива надежди

Защо ми дава такива надежди
Здравейте
От година вече харесвам едно момче. С него сме много близки приятели ! Запознах се с него един месец след раздялата си с бившата. Казвала съм му за чувствата си , но той беше обсебен от бившата си и не ми обърна внимание . Други момичета също са му казвали за чувствата си, но както казах бивши.

Споделял е с мен, че я иска и че му липсва и това ме нараняваше до някаква степен. Но това беше преди 4-5 месеца и вече той твърди, че не я иска . И та когато му казвах за чувствата си към него той отвърна , че го е страх да стане нещо м/у нас понеже ще го зарежа както тя е зарязала него преди.

И забелязах, че след тия разговори ( 1 месец някъде ) той започна да ми прави комплименти, да излизаме по-често, каза ми дори, че съм специална, гледа ме с усмивка продължително, докосва ме нежно, удря се лекичко в мен , докосва ми ръката, казва ми че в бъдеще ще се получи нещо и така.

Но една моя приятелка го разпитваше дали има момиче което харесва и дали иска да се обвързва той казва не че не сега е времето му за приятелка. И когато си пишем той се държи един ден прекрасно с мен, а друг ден все едно сме просто познати.

Та въпроса ми е защо ми дава такива надежди , защо прави всичко това след като не иска обвързване, да не би да ме изпитва за нещо , да не би още да си мечтае за бившата или просто си играе с моите чувства ? Обърква ме . Да се откажа ли или да изчакам ? . . Моля дайте ми съвет . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Сузана
Сузана
22.11.2013 02:08
Ами и той самият не знае още какво иска от себе си и теб.Дали да започне наново с теб,или да остави време за себе си.Раздялата за него явно е била болезнена и го е страх да направи нещо.Ти му дай време да намери себе си и да се изясни,спри с тия признавания на чувства,спри да го дебнеш кога как те е докоснал,дай му въздух да разбере какво иска,дали иска теб или изобщо някой,та да можеш и ти да разбереш.Ако трябва се отдръпни леко,пиши му по-рядко,въздържай се от целувки и милувки.Дай му пространство,за да не се почувства притиснат и да го отблъснеш
0
0
cvetelina
cvetelina
13.11.2013 23:00
ами нека продължава да си я чака.един мъж който иска да бъде с една жена ще и го покаже с действия.я няма да се държи като хлапак.аз не бих го чакала а бих си потърсила човек който найстина ме цени.
0
0
Деница
Деница
13.11.2013 22:29
И какво пречи да сте приятели?Ако си сигурна,че за теб няма проблем значи сте супер.Пък и кой знае,с времето може и да стане нещо.И все пак в морето риба много има.
0
0
Valeriq Dobreva
Valeriq Dobreva
04.11.2013 14:16
Благодаря Ви за мненията ! Оказа се , че аз не съм негов тип и никога нищо нямало да стане . Обичал ме като приятелка :) Да го зарежа ли ? Много ще ми липсва дори като приятелче .. :(
0
0
bebolin
bebolin
03.11.2013 22:12
Просто не е готов за нова връзка! А може би не е превъзмогнал бившата, а ти направи така,че той да се влюби в теб!Успех!
0
0
Valeriq Dobreva
Valeriq Dobreva
03.11.2013 00:48
Сложно е ! Как да го зарежа .. Та нали 1 година се познаваме . Всеки ден чатене , чат пат излизане , споменчета .. И какво да му кажа ако ще го зарязвам ?
0
0
Рила
Рила
02.11.2013 23:34
Не се отказвай ами го зарежи ти. Ти си му казала че го харесваш и той ту така ту онака. Само ти бави времето и ти си убъркана от това какво си мисли, защо е такъв, губиш си времето. Нали човек иска друга половинка за да са нещата още по-добри а иначе няма смисъл. Според мене той е нерешителен и несигурен в това което иска. Ти и да си идеалният човек до него - той като не знае какво иска нищо няма да стане според мене. Затова не си губи времето с него и го остави. Казала си му че го харесвеаш - той с спи на ушите пък по някой път е мил, и тнт. Спред мене той иска да има някой близо до него та ако реши един ден да е с тебе - веднага да може да ти каже да. Но този ден кога ше дойде, ше дойде ли изобщо... не се знае. Не мисля че си играе с твоите чувства защото няма причина все пак това би било глупаво от негова страна макър че изглежда нетактичен - по-горе си написала че той ти е казвал че бившата му липсва?? :D много глупаво нали? Та намери си друг - по-свестен. Успех :)
0
0
dilqna
dilqna
02.11.2013 22:13
чеше си егото с теб - просто, кратко и ясно
0
0
Valeriq Dobreva
Valeriq Dobreva
02.11.2013 22:05
Благодаря за мнението ти ! Аз вече разбрах защо се държи така ... Оказа се , че още иска бившата си и още чака тя да му пише . Ох , но вече се мина година и няколко месеца от както са скъсали .. Какво да правя ? Не мога просто да го зарежа .. Толкова съм превързана .. Дали след време ще има шанс да се получи нещо ?
0
0
Хоуп
Хоуп
02.11.2013 12:37
Според мен може и да има чувства, но просто още да му е рано да се обвърже. Може би просто се страхува, че отново може да бъде наранен, и ако те харесва много не иска веднага да ''скача'' в нова връзка.. дай му време. Може би ще се получат нещата.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: