Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Родителите ми са против него, защото е много по-голям от мен

Родителите ми са против него, защото е много по-голям от мен

МиленаМиленаНовак
Родителите ми са против него, защото е много по-голям от мен
От няколко дни чета историите в този сайт и затова реших да споделя и моята. Преди 1 година се запознах с един мъж. Той е доста по голям от мен(13г.). Родителите ми са против тази връзка само защото е много по голям от мен.

В началото и аз бях на това мнение, мислех си че само ще ме използва ще се възползва от мен и чувствата ми но се оказа съвсем различен. Когато съм с него забравям за всичките си проблеми. Макар че нашите казват че нямам никакво бъдеще с този човек, аз вярвам че няма да намеря по добър от него. Дори когато съм в лошо настроение и не ми се говори за нищо той успява да ме разсмее и отново забравям за всичко останало.

Повече от сигурна съм че искам да изживея живота си с този човек. Макар и да се караме и да се сърдим един на друг, ние много се обичаме. Преминахме през много трудности но не се отказахме един от друг. Прегръдките и целувките с него са толкова успокояващи а секса е направо уникален. Искам да създам семейство с този човек и ще го направя.

В момента той работи в Чужбина и се виждаме много рядко но пък прекарваме много часове пред телефоните.

Споделям тази история с вас за да ми кажете какво мислите вие и дали сте имали подобна история. Ще се радвам да прочета ако сте имали. Благодаря за отделеното време.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
TheGoodMan
TheGoodMan
25.01.2019 00:16
Аз самият съм в твоята ситуация, но съм с 30 години по-голям от ученичката, в която се влюбих. Не сме се целували. Само сме се виждали един път. Знам, че любовта е невъзможна. Но знае ли човек на какво е способна :)
0
2
Йозлям Кадирова
Тук е важно да се знае каква е твоята възраст, всъщност. Не можеш да очакваш да е принца на бял кон, ако си да речем на 16, а той 29 г.
1
0
Анонимен
Анонимен
18.01.2019 10:28
Моят съпруг беше по голям от мен 21 години. Една година по голям от майка ми. Целият свят беше против връзката ни. Въпреки всичко аз избрах него.Сключихме брак и имаме две прекрасни деца.С времето всички омекнаха и го приеха. Единствено свекърва ми ме прие едва няколко години след като сина и почина.Млада останах вдовицата и децата бяха малки,но ако можех да върна времето назад ,пак бих постъпила така.Голямата разлика има своите недостатъци,но има и много плюсове.За мен живота продължи с друг мъж,който успя да ме накара да се почувствам отново жива. Сега той е по малък от мен - 7 години. Имаме още две прекрасни деца. С него наваксах това,което бях пропуснала с първия. Не съжалявам за нищо! Слушай сърцето си. То знае правилния път!
3
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: