Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»Не мога да се отпусна в леглото

Не мога да се отпусна в леглото

Не мога да се отпусна в леглото
Аз съм момиче на 24 години съм. Имам връзка от близо 2.5 години. Приятелят ми е готин мъж, и мисля, че ми е верен.

Като цяло се разбираме добре, естествено с малки изключения, но общо взето връзката ни е стабилна и сериозна.

Проблемът мисля, че е в мен, защото не мога да се отпусна по време на секс. Доста време сме заено, но за съжаление на се получава както го искам. Винаги когато се стигне до секс ме обхваща някакво притеснение и не мога да се отпусна като хората, а не съм дебела или грозна. Приятелят ми ми казва, че съм много готина, но аз за съжаление нямам грам самочуствие.

Искам да направя гаджето си истински желан мъж, но така като не мога да се отпусна се чуствам много гузно.

Кажете как да си преодолея срамовете си и да се отдам на любимия човек?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (37)

Изпрати
Смени мъжа
Смени мъжа
28.08.2013 15:59
Сигурно мъжът ти е много грозен и не те възбужда. Друго обяснение нямам.
0
0
Иван
Иван
31.10.2011 21:45
Лора, на теб ще препоръчам да го направиш с двама мъже. Ще ти се промени изцяло представата за удоволствие, стандарт и прочее! Ние не се разделихме заради подобни проблеми като на молещата тук в блог-а! Нашето бе на друга основа, а и това не е важно! Важно е, че срамежливостта, трябва да се смаже от раз, а самочувствието трябва да расте в походяща среда. Ако се клечат само двамата в една стая и търсят решение - няма да се получи! Ако човек се облича с най-хубавите си дрехи и го е срам да се покаже пред друг с тях, то по-добре да си стои със старите и да не гледа модата.
0
0
Fosi
Fosi
20.01.2014 12:47
Искам да те питам на каква основа е било при вас?
0
0
Лора
Лора
21.08.2011 13:40
Моето виждане по въпроса - изпитваш съмнения спрямо приятеля си. Всеки има някакви комплекси, но е важното да набляга на хубавите си страни и на това, което харесва в себе си. Припомни си с какво си по-добра и незаменима спрямо другите жени - може да са твои качества, може да е нещо в характера ти, може да е в нещата, които правиш за него, може да е в интелекта ти, общите ви интереси. И аз преди се притеснявах, но чак такъв срам не е било. Сега вече правя секс на светло през деня, в банята се къпем заедно с мъжа ми и прочие. Не съм най-красивата на земята, но се чувствам идеално в кожата си и с него, знам и че не би ме заменил с никоя, дори и да изглежда като богиня, защото двамата заедно сме незаменима комбинация и аз съм точно за него (и той го знае). Тука е ключът от палатката.
0
0
Лора
Лора
21.08.2011 13:36
Иван, много тъп съвет, особено предвид заключението ти - до какво по-точно те доведе цялата тая история с твоята шаврантия (евентуално и лесбийка)? Не виждам никакъв happy end, че да го рекламираш толкова това поведение, ама че ти е било супер яко като на мъж ни стана ясно на всички.
0
0
Иван
Иван
11.08.2011 13:16
Аз имах такава стеснителна приятелка. Не даваше да й надникна в деколтето, камо ли да я събличам. Много ми беше чудно какво иска ? Отидохме на море и там се запознахме с една софиянка, момиче на 21 години, супер готина и на вид и по характер. Тя разбра за нашия проблем. Понеже се запознахме още първия ден и на нея й бил първия, търсихме квартира заедно. Намерихме стая с три легла (беше вече вечер и нямаше на къде) платихме за десет дни и се настанихме! Вечерта не се опитахме да правим нищо. На другия ден тя ни заведе на нудистки плаж! Гаджето ми се съблече като най-отраканата нудистка и то под супер нагласата на Ани! Вечерта си легнахме, а на мен така ми се бе отразил нудисткия плаж, че не издържах вече. Онова момиче заспа и аз предложих да правим тихичко секс. Започна адското врънкане и офлянкване. По едно време,(а сме голи на средното легло)чувам шепот:"Искам да помогна, ще бъде всичко наред!" - това беше Ани, софиянката. Тя си съблече банския и дойде при нас, като ни целуваше и двамата навсякъде. Пошепна нещо в ухото на моята приятелка и ме "придърпа" в нея вътре. Приятелката ми се усмихна и след минута си смениха местата, а на мен ми хвръкна чевията. Не знаех какво става. Цяла нощ, по-скоро остатъка от нощта прекарахме в луд секс без задръжки и с наслада. Нямаше никакви "затворени" врати, а от този ден нататък си станахме "редовни" в това отношение. Гаджето ми беше освен срамежлива и адски ревнива, а с тази намеса на това момиче, тя се излекува от това като с магическа пръчка. Сега с нея имаме дете, голяма е вече, момиче на 11 год., но не живеем заедно, понеже тя избяга в Италия и аз се грижа за дъщеря ми. Пробвай и ти (вие) нещо подобно, може да помогне ?
0
0
лора
лора
08.12.2010 11:33
Ами Данче, ти си дала отговора на въпроса още в поста си. но аз за съжаление нямам грам самочуствие - защо е така ? Промени се и аз така като теб нямах самочувствие и все нещо ме тормозеше, но си поставих за цел да се променя и ето, че нещата потръгнаха от само себе си.
Успех.
0
0
Margo
Margo
01.10.2010 22:53
Здравей.
За да преодолееш притеснението си, първо трябва да определиш причината за него. От нещо във външния си вид ли се притесняваш, от това как ще се представиш, от обстановката или нещо съвсем друго ? Помисли си и ако си отговориш, ще намериш решение на проблема.
0
0

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 11
510
40
31
20
10
Дай твоята оценка: