ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»За вас невъзможно може би, за мен истина

За вас невъзможно може би, за мен истина

За вас невъзможно може би, за мен истина
Дори не смея да изрека това, което става в мен и в душата ми.Осмелявам се да го споделя с вас, защото на никой друг не мога да го кажа. За някои то ще звучи абсурдно.

Омъжих се преди две години за мъж на 22 години, аз съм на 25. Обичахме се много и решихме да се оженим. Направихме го тържествено и се врякохме във вечна вярност.

След сватбата мъжът ми се занемари. Не държеше на външния си вид, беше му все едно как изглежда. А аз исках той да бъде най-хубавия и привлекателния.

В същото време, баща му, който е на 44 години имаше перфектен външен вид.
Преди няколко месеца усетих, че се влюбвам в баща му.

Какъв ужас. Предпочитах го за компания за разговори, той ме разбираше,подкрепяше ме. С него ми беше добре.

Сега не знам какво да правя.Много съм объркана. Заслужава ли си да разруша брака си ? Кое да следвам – нормите на поведение или сърцето си ? Кажете ми, моля ви ?


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (23)

Изпрати
НИ
НИ
26.10.2010 02:24
Басирам се, че след 20 години съпругът ти ще изглежда перфектно, също като баща си. Нали така се хващат шарани, като теб.
3
0
Мария
Мария
24.10.2010 15:51
За Вас само външния вид ли е важен ? Има доста хора с перфектен външен вид, но алчни, суетни, егоистични, самовлюбени, нечестни и подли. Много често точно тези красивите, с прекрасен и добре поддържан външен вид считат, че за тях са позволени много повече неща - не се съобразяват с потребностите на близките си хора и ги нараняват жестоко. Почти никога не
не са верни и изневерят само за да докажат влиянието си над другите. Почти никога не помагат на някого в беда, но са свикнали да получават помощ и търсят редовно помощ от другите. Вместо да се разделяте със съпруга си, по-добре поговорете с него на тази тема, купете му нещо новичко и го накарайте да го облече и покажете, че това Ви доставя много радост. Връзката между съвсем млада жена като вас и мъж, който е двойно по-възрастен от нея, може да бъде вълнуваща за известно време, но няма добро бъдеще. След десетина години този мъж ще е стар и импотентен, а Вие ще сте в разцвета на силите си. Подобна връзка си срува само, ако мъжът е много богат и много известен,
например Николета Монтовани и Павароти.3
1
Васил
Васил
24.07.2014 13:31
Мария, ти явно си от грозните, но "духовни" и "морални" личности.Кое ти дава право да пишеш глупости за красивите хора и така да манипулираш читателите?! Истината е друга-красивите и поддържащи се хора са най-добрите и най-стойностните!"По дрехите посрещат, по ума изпращат".
2
0
neli
neli
23.10.2010 19:03
Днес писах есе на тема: Разума или сърцето
И аз написах, че в любовта разумът няма място. Няма да си първата, няма да си и последната. Аз те подкрепям, щом по-възрастния мъж ти допада повече, ОК, но той същото ли изпитва към теб ?
4
0

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 0
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: