ezine.bg»Споделени Истории»Мистично»Как дивия капитализъм и зловещият - елит - унищожават света

Как дивия капитализъм и зловещият - елит - унищожават света

Как дивия капитализъм и зловещият -  елит -  унищожават света
От самото заглавие на изповедта, е пределно ясно какъв въпрос искам да поставя.

На всеки разумен човек е известно, че днес живеем в един див варварски свят. Светът на дивия-турбо капитализъм.
Алчни банкери - кожодери, грабещи държавници, загиващи предприятия, и умираща икономика.

Съдебна система, образование, развитие на човешката личност, всичко върви към пълна разруха.
Въпросът е защо?! Ако активираме разумното си мислене,
не би било никак трудно да се досетим, че за да бъдат нещата толкова ужасни значи все някой се грижи за това.

Някой стои зад цялия този разпад и го подкрепя.
Нека засегнем първо темата - БЪЛГАРИЯ! Ако направим едно кратко сравнение между Древна и съвременна България, ще установим че двете Българии нямат нищо общо.

Да се върнем във времената на Прабългарите. Времената в които е царял ред и България наистина е била на три морета.

Времената на Великите Държавници управлявали с железен юмрук и мъжка воля. В онези Кански времена е нямало технологии, нямало е такова забързано ежедневие, нямало е наука, нито образование. Но, за сметка на това прабългарите са били войни.

Те са се обучавали на храброст, имали са дори писменост, отвсякъде където са минели те са създавали държава. Ценностите на тогавашните българи нямат нищо общо с тези които са днес.

Закони, култура, и велико държавно развитие. С две думи - прекрасни времена, и широко скроена МОГЪЩА и развита България.

Какво представлява обаче страната ни днес ? В съвременна България може да видиш високи технологии, училища, университети, заведения, и т.н. Но можем ли да видим родолюбието, културата и патриотизмът който са имали древните българи?! Можем ли да видим вече истински мъже и културни жени ?!

Научихме се да избираме лесния начин за всичко. Усвоихме компютърни умения, разработихме идеи, създаваме предприятия, учим се да програмираме и т.н. Но забравихме най-важното - да бъдем хора. Да бъдем Българи.

Не се интересуваме от историята на народът си, не се учим от нея. Забравихме изконните си традиции, вместо да четем за историята, предпочитаме да гледаме порно на компютъра, или пък да се напием в някой бар. Купуваме най различни храни от макдоналдс, пицарии, закусвални и т.н.

Обаче забравихме да се научим, да си приготвяме екологично чисти продукти у дома. Консумираме всякаква информация, която ни залива по телевизии, преса, вестници. Не се научихме обаче, да се съмняваме в това което ни се казва и да търсим истината сами.

Мислим си че контролираме съдбата си, но дори за миг не се усещаме че всъщност някой друг я контролира. Някой друг я притежава, както и самите нас.

Разголихме телата и душите си, поддадохме се на пороци. Развратихме обществото и децата на родината.
Превръщаме се неволно, в това което винаги сме казвали, че мразим.

Училищата, те са пълни с лоши ученици. Рядко ще забележиш ученолюбиви и възпитани деца по време на учебните занятия. В учебните часове цари хаос, думата на учителя вече не се чува.

Цари своеволие, та дори и дрога вече нахлу по университети, гимназии, дискотеки и т.н. До къде стигнахме, даваме ли си сметка сами ?? Как продължихме заветите на предците си ??

Направихме ли всичко възможно за да осигурим достойно бъдеще за децата на България ? Отговорът на всички тези въпроси е ясен нали ?
Какво е заключението от всичко написано ?

Във времената на Древна България, хората са живеели в първобитното, създавали са нещото от нищото, но са носели ценност. Имали са воля да постигат и създават.

Знаели са толкова много, без дори да се е налагало да учат. Били са толкова напреднали, колкото ние и за 100 години не можахме да напреднем.

Днес имаме всички технологии, всички предпоставки за образование, за култура, за просперитет.. Обаче каква е разликата? Че никой вече не се стреми към съвършенство.
Никой не счита за правилно, да върви умствено и душевно напред.

Всеки предпочита лесното (кражбата, лъжата, мръсния бизнес). Превърнахме се в срам, за собствената си държава, за героизма на хората преди нас. Станахме безчувствени, и често се поддаваме на жаждата си за насилие.

Мислим, че когато смачкаме по слабия, това ни прави големи, но не осъзнаваме колко много бъркаме и как сами внезапно се самозалъгваме.

Другите държави, в онези времена са били по слаби, по малобройни, по нисшестощи от нас. Побеждавали сме ги, със силата на оръжието и мъдростта на съзнанието си. За нас се казва следното; "Българите стоят в основата на човешката цивилизация".

Дали сме писменост, култура, и идеи на половин свят. Освобождавали сме, разширявали сме територии, развивали сме се. А какво правим днес ?!

Тези другите държави, които са били под нас, днес са по развити от нас. Днес те са по напред от нас. И когато кажат името - България, те ни считат за нисши същества. Имат отрицателно отношение спрямо нас.

Тук е време да си зададем въпроса, това ли са искали предците ни? Да паднем толкова ниско, и да сринем величието си? Гордостта си като народ ?!

Разказвали са ми, как в другите държави има ред и дисциплина в училищата, как има здрави закони които се спазват и хората имат респект от държавата. Това са факти които в днешна България не може да видиш..

Вкарали сме се в клопката на дивия капитализъм, и се унищожаваме. Водим войни със събратята си, дори в интернет пространството всекидневно се обиждаме и съдим. А улиците, те са просто по страшни и от бойни полета.

Защо е всичко това? Кой се грижи за целия този разпад? Кой прави така че тотално всичко да се деморализира, да се разгражда и унищожава? Кой създаде дивия капитализъм?!?

От край време се знае ,че има една група от същества.
Тази група се води 'Тайно общество". Наричат ги още 'фримасони, илюминати, зидари' и прочие.

Тяхната цел е да създадат един нов свят - или казано по техният език - Нов световен ред.
В какво обаче се състои планът им, за този нов световен ред ?!

В напълно безпринципно, разградено до основи общество.
Те искат да направят от човека - хищник, който да изпитва нужда само от пари, от храна, от власт. Който да робува само на тях, да вярва в това което те му казват по телевизията, по радиото, по вестниците.

Да, те контролират всичко това... те стоят зад банките които всекидневно ни ограбват. Те стоят зад корпорациите, и държат интернационалния капитал. Те пробутват сериали и предавания чрез които облъчват съзнанието на хората.

Чрез това, което те поднасят, правят така че да вглъбяват на хората култ към секса, извратеността, насилието, и съдизмът. Целта им е да унищожат ценни качества като - морал, национализъм, вярност... и да ги заменят с подлост, лицемерие, материализъм и т.н.

В техните писания и протоколи пише че, България трябва да бъде заличена, и "гоите" (което значи - животни, те така ни наричат) трябва да бъдат заразени с болести, и постепенно да умират.

Гоите, нямат право на земя, на щастие, на живот. Те са безправни роби. Това казват те за българския народ. Освен всичко, те казват че целия свят трябва да бъде изграден по техен образ и подобие, така както те го искат.

И го правят, те постигат планът си. Защото те са навсякъде, те са около нас без дори да ги виждаме. Те са в политиката и изповядват всякакви утопични интернационални идеологии..

Те са създателите на комунистическата идея, както и на капиталистическата. Те създадоха и демокрацията. Те създадоха толкова много теории, безперспективни идеологии, с които просто отровиха съзнанието на народите.

Те, масоните и илюминатите създадоха капитализма, и в същото време те казват; "Ние сме основните агитатори на марксизма".

Юдео-масоните които наложиха комунизъм (интернационализъм) на половина свят . Точно те избиха над 100 милиона руснаци, те бяха унищожителите на Русия (а и не само). Обрекоха на предумишлен глад и канибализъм толкова голяма част от хора.

И в същото време, тези същите масони - утописти, се обявяват за най-големите патриоти и защитници на Русия и руския народ. Пълен ужас.

И до ден днешен никой не надига глас да говори за зверствата на комунистическата власт, която между впрочем в България избива 300 000 невинни българи вкарвайки ги в концлагери.

Те убихаха студенти, лекари, висшисти... убиваха интелигенцията на България, защото всеки интелигентен човек, естествено беше против зловещата им диктатура.

Почти всички болшевишки диктатори са били евреи.
Сталин - евреин. Троцки - евреин. Ленин - евреин. От 380 болшевишки комисари, най-малко 300 са били явни евреи..

Представите за света на днешните социалдемократи, демократи, консерватори, либерали, комунисти и най-различната пасмина от антифашисти, имат една за всички тях основа, това е интернационализмът, известен и като егалитаризъм.

Този интернационализъм, обобщен и излъскан, оставя своята кървава диря от френската революция, на която преди няколко години бе устроено пищно честване, та чак до Дрезден и Хирошима, където мирни жители бяха заливани с фосфорен газ и атомен огън.

Идеята за изравняване на човечеството е стара и разбира се утопична, утопистите никога не са разбирали човешката природа и природните закони въобще, естествения подбор.

Ционистите, от които произлизат всички утопични идеи и то целенасочено, създадоха тези доктрини- комунизъм, глобализъм, пацифизъм, екология, феминизъм и пр., но не успяха да ги наложат без насилие, защото преследваха пълната противоположност на предварително обявените цели.

Те се спират на невярната и обезчовечаваща теза, че човекът е крайно податлив на обработка и при положение, че ще му се осигурят подходящи социални условия, той подлежи на усъвършенствуване и можел да бъде променен в желана посока.

Те, евреите- масони и утописти, не приемат, че най-основните институции са се развивали през хилядолетията на нашата цивилизация, че отразяват съществените черти на човешката природа- частната собственост, семейството, религията, нацията.

Всички тия институции бяха предмет на диви нападки през последните два века, от френската революция насам, с неизбежните катастрофални последици от това.

Става въпрос за една война, която евреите водят с голямо ожесточение в продължение на столетия, срещу мислещия човек, срещу нациите и срещу бялата Раса, срещу техните права и достойнство, техните идеали и независимост, посредством един жаден за власт елит от юдеомасони, който е толкова елит, че не му прави впечатление двата и половина милиарда биологическа еволюция.

Законите-намордници в Западна Европа, освен за холокауста, имат за цел наводняването на европейския континент с афроазиатци и целият този план върви с ускорени темпове.

И тук днешните властници трябва добре да си дадат сметка, че хвалбите за милиарди долари, хвърлени за подобряване на жизнения стандарт в Третия свят, родиха само бедност и мизерия, болести и епидемии (днес, вие господа, също така обвързвате и българите със заеми от еврейските банки и интернационалния капитал).

Петдесет години след тази”хуманна акция” ние не можем да посочим една страна, на която тези “финансови инжекции” са помогнали- напротив, днес ясно виждаме подтисническата политика над Аржентина, напливът на другорасови елементи е също показателен, пълна мизерия благодарение на МВФ.

Защо позволявате това, как ще погледнете наследниците си един ден като ви попитат: дали сте направили всичко, за да ги спасите от еврейското робство или киснехте по кафенетата в безсмислени разговори или бяхте необходимите идиоти, гласуващи за всяка новопоявила се безотговорна партия.

Държави, които не се “облагодетелстваха” от интернационалния капитал, днес са икономически гиганти: Тайван, Сингапур, Хонг-Конг, Китай.

Законите в Европа не позволяват да се пречи на тези натрапници. Световното еврейско лоби няма да закъснее да запълни България с чужденци, като на Южна България се отрежда да приеме два и половина милиона евреи от Израел.

Тъй-като близкоизточният им експеримент няма да се осъществи, България е единствената, където се прави всичко за да бъде обезлюдена. Вакуум няма!

Никога недейте забравя, щом ционистите ни хвалят че сме техни спасители, в разрез с тяхното учение талмуда, значи ни мислят нещо много коварно и подло, сиреч считат ни за глупаци.

Вероятно си спомняте скорошното преброяване на жилищния фонд! Те искат да си направят държава в Южна България със стария ционистки център Пловдив за столица.

Само с решителните действия на националистите-ревизионисти и с подкрепата на българския народ, можем да ги победим, разобличавайки ги навсякъде и във всичко.

Не им продавайте родовата си земя, въобще не им продавайте бащината си земя! За нея предците ни се биха по всички посоки на Балканския полуостров. Тази земя е напоена с кръвта на нашите деди и постлана с костите на нашите бащи!

Илюминатите могат да бъдат дори лекари, лични шофьори и т.н. Те са в обществото и контролират съдбите ни. Полицията, тя е просто техен служител. Защо мислите че цялата съдебна система днес е корумпирана?

Защо мафията и хората с пари и власт могат да си позволят да убият и насилят който си искат, без никой да им търси отговорност за това?

Именно това е капитализмът... капитализъм означава пари (капитал). Така чрез този капитал, истинските престъпници пускат пачки, и съдът ги оневинява. А така ли трябва да бъде? Един убиец, изнасилвач, сутеньор и т.н. какво право има да бъде на свобода? Никакво.

Но, днес са времената на парите. Те владеят всичко. С пари можеш да си купиш свободата, дори можеш да платиш и да те изкарат че си психически невменяем, както и много престъпници правят в момента.

Това е цялата трагедия. Тази тайна група от зидаро-мазачи (които между другото са луцифериани и вярват в крайната победа на луцифер над света, тоест сатаната), прави всичко възможно да лъже и мами. Да подкупва и властва над всичко живо.

Те (масоните и илюминатите), решават кой кого може да убие и на кого може да му се размине. Те определят законите и присъдите. Англия и Америка например са изцяло под техен контрол.

Дори на американския долар може да се види илюминатската пирамида с изразено всевиждащо око на нея (това е знакът им). Джордж Буш, Барак Обама, и т.н. и.т.н президенти и управници на САЩ, са все масони, членуващи в масонски ложи, изпълняващи масонски ритуали.

Също всички черни рап изпълнители (риана, бионсе, 2pac и т.н. и т.н.) работят за тези сатанисти. В песните има скрити послания, които не е трудно ако човек се вгледа, просто да ги забележи. Самата музика насажда в човека култът към всякаква безнравственост, култът към неправилното, грешното.

От всякъде те заливат обществото с помия. Например всички американски телевизии, които предават за световните събития са все под техен контрол. Те казват това което им изнася да кажат. Те поднасят информацията във вид в който те преценят.

А обикновенния гражданин вярва ли вярва, и не разбира че той всъщност не е свободен. Да, в днешно време никой не е свободен, защото сме роби на един илюминатски луцифериански свят.

Емиграция ? Велики страни като България, Германия, Гърция, Испания и прочие, се напълниха с нелегални емигранти. Въобще цяла Европа придоби вид на една затъваща яма, която все повече се запълва с най-лошите същества.

Когато емиграцията на другорасови елементи в дадена държава нараства, там осезателно се покачва нивото на престъпност, грабежи, изнасилвания. Правят се атентати, горят сгради... Но на никого не му пука от това?

Америка (масоните), казва и ни учи, че трябва да приемаме радушно всеки чужденец който дойде в България, казва ни че трябва да интегрираме ромите, турците и т.н. Защо обаче Америка не си ги прибере и не ги интегрира тя?

Длъжни ли сме ние българите например, да плащаме ток, вода, телефон, за сметка на тези същества, които живеят и се издържат на гърба на честните данъкоплатци?

Как можеш да интегрираш същества, които са със занижени антроплогически белези, и които нито могат да бъдат нормални хора, нито пък имат желание и качества за това.?

Защо когато някой дойде в нашата страна независимо от каква националност е и моментално му се дават права по големи от нашите? И защо се казва, че той (чужденецът) е равен на нас?! Ние като идем в друга държава дават ли ни права? НЕ. Ставаме ли равни на тамошните родни жители? НЕ.

Само тук в България обаче цари това безправие и тази УТОПИЯ. Истинско унижение е да сравниш българина , с някой ром или турчин, и да кажеш, че били равни... Какво равенство ?

В света нищо не е равно и еднакво и всеки народ е различен по своему. Достатъчно е само да погледнем българските деца, за да си направим изводите! Те са бели, красиви, умни и т.н.

А като погледнем турците и ромите, негрите и т.н. какво виждаме? Те са не само грозновати, но и природно ограничени във всички отношения. На света не може да има равенство, нито между народите, нито между техните достойнства!

В по малките селца където е глухо, и ромско турското население преобладава, там системно се извършват гигантски цигански престъпления. Биват нападани старци, разчленявани с брадви, от престъпни цигански банди.

Биват създавани секти, в които се проповядва открит антибългаризъм и омраза спрямо нас българите. Обаче правителството и полицията не правят нищо по въпроса. Защо ли?! Половината ни правителство се контролира от НЕбългари.

Да не говорим, че по голямата част от тези в парламента, изповядват всякакви интернационални идеи. Почти всички са пряко свързани с масонството... Е, кой от всички тези главорези, да го заболи за България? Кой?

Терориста (турчин) Доган ли, който взривяваше вагони, в които имаше майки с деца? Който се гаври с всичко българско.. Станишев ли, който е открит ционист и евреин?!

Бойко Борисов ли, който обслужва нуждите на чуждите посланици, и предава националните ни интереси ?! Няма кой да го заболи за българския народ. Дадоха максимални правомощия на турци, на роми, на престъпници. Допуснаха анти българска, анти конституционна партия в нашия парламент.

Какво повече да кажем... Всичко това се прави с цел да бъде разорена България, и да бъде унищожен българският народ. Някои ще ме обвинят в расизъм (това пак се прави от масоните... всеки който казва истината, бива заклейман като расист, фашист, луд и т.н.), но аз бих казал че това е РЕАЛИЗЪМ.

Невъзможно е да не бъда анти настроен срещу уроди, които 5 века клаха, изнасилваха и мародестваха над моят невинен народ. Няма как да ги оневиня и да не ги презирам. До ден днешен турция провежда открита антибългарска и пантюркистка политика спрямо България.

Още президента им тургут йозал, на заседание пред свои фенове казва: "Един ден булгаристан ще бъде само наш, но този път ще го купим".
Това е цитат, който казва всичко...

Просто турците като народ са антихуманни, плюс това са религиозни фанатици и всеки който не вярва в техния аллах, те го наричат "неверник, грешник" който трябва да бъде убит.

Това е чист ислямски тероризъм. 5 века кървава история, и сме били насилвани да приемаме тази фалшива религия. 5 века гаври и зловещо насилие над българския народ.

За това и днес сме едва 7 милиона нация, а можехме да сме поне 60-70 милиона. Ама защо не сме? Щото избиха толкова много биологически образци на нашата раса, че просто няма думи да се опише. Това не се забравя и не се прощава!!

Подобен е и случая с ромите... Не работят, създават деца и ги пускат по улиците да паразитират, демонстрират открит неприязън към нас българите, нападат невинни хора, изнасилват, крадат... Какво ли не правят.

Достатъчно е просто да се прочете бялата книга на циганската престъпниост, за да се види за какви зверщини става на въпрос.

Живеят буквално като скотове, и на всичкото отгоре се ползват с преимущества от държавата... Осигуряват им помощи, жилища и какво ли не, а българина като отиде да се помоли за помощ, държавата го реже.

Защо ?! Защото няма ред и закон за отстраняване - правата на всички малцинства. Не е нормално българина да бъде роб в собствената си държава, а душманите му да се ползват с такива права!

Другия въпрос, който не е никак маловажен.
Българина е на ръба на оцеляването. В евро съюза сме, но защо нямаме европейски доходи? Как живее българския пенсионер със 136 лева минимална пенсия цял месец, и то при тези високи цени на стоките ?

Ами самотни майки с деца, които едва свързват двата края за да си нахранят и облекат детето? Безработица, няма перспектива за младия човек.

Има толкова много хора които са неработоспособни, измъчени (то няма как да са други), които по правило трябва дъжавната власт да им осигури подпомагане, за да живеят що годе нормално. Но прави ли се нещо по въпроса ? НЕ. Няма кой да го направи..

В един луцифериански свят, който е в ръцете на най-лошите същества, можеш ли да очакваш помощ от някого? Можеш ли да търсиш прогрес и честна реализация?
Ясно се забелязва как нещата трябва да бъдат, но винаги става така, по друг начин. В

ижда се нещото как трябва да е, но то просто не става. Има сигурни същества които се грижат да правят така че нищо да не е както трябва.

Днес в 21 век, с чест и предимство се ползват наркоманите и проститутките, сутеньорите и ромите, изнасилвачите и емигрантите, турците и атентаторите. Няма как да е другояче.

Зидаро-мазачите казват следното: "Ние ще изтръгнем от обществото моралът и национализмът, и ще посеем всяка безнравственост, от киното и театъра ние ще изобразим най ниските човешки страсти и ще издигнем недостатъците като добродетел.

Така ние ще посеем раздор и дегенерация сред младежта и ще унищожим обществото. Малцина ще бъдат хората, които ще разбират и осъзнават какво се случва, но ние ще направим така, че тези хора да бъдат отритнати от обществото, да бъдат просто премахнати".

Този цитат говори сам по себе си. Те, масоните-луцифериани са тези които подкрепят циганизацията, ислямизацията и престъпността. Те са тези които запълват европа с емигранти.

Те са тези, които подкупват правосъдието. Но по голямата част от света все още е сляпа, и волно или неволно върви точно по планът и пиесата на тези сатанисти-демагози.

В света има много случаи на велики хора, които са разследвали новия световен ред, и са показвали материали които уличават тези луцифериани. Но всички тези хора които са се занимавали с разкриването на сатанистите, са изчезвали един по един...

Защо ли?! Какво е ставало с тези хора? Можем да си отговорим сами... Когато масоните усетят, че почвата започва да им пари под краката, когато видят че някой ги разкрива, те просто тактично го премахват. Но светът се събужда и техния час ще настъпи...

Защото те вече са разкрити. Остава само да бъдат отстранени !!

Една тайна група от демагози, която променя цял един свят и го прави толкова несправедлив и безмилостен... Можем ли да си представим, ако планът на сатанистите се сбъдне, какво ще представлява човечеството?!

Как ще изглежда човекът ? Едно роботозирано същество, без всякакъв вид качества в себе си. Същество, бездуховно, кълчещо се по пилони и барове, тъпчещо се с изкуствени храни, и задоволяващо потребностите си... Жалка картинка.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Джон
Джон
22.10.2014 11:27
Здравей поздравявам те за отличната статия. Има само едно което трябва да се допълни - най-важното. Всичко това бива допуснато защото голяма част от хората оставиха вярата във Всевишния, ако се обърнат към НЕГО разкаят се от греховете си и повярват във Всевишния и Неговият Христос - Господ Иисус нещата ще се променят коренно. В светите писания още преди 2000 години е предречено и казано - "Духът подчертано говори че последните времена мнозина ще отпаднат от вярата надавайки ухо на лъжливи духове и демонски доктрини". Винаги помнете че Всевишния има власт над всичко и това се допуска защото много хора отстъпиха от Него а Той е справедлив и въздава на всекиго според делата му. Обърнете се към Всемогъщия и може би Той ще се смили и ще ни избави от нечестивците/сатанистите. Да се свети името на Всевишния вовеки веков. Амин
1
0
Desislava
Desislava
05.01.2014 04:06
интересно,как точно тази тема не е кометирана! ако всички мислим така може и по добре да се живее!
1
0

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
5 4
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: