Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Не зная как да продължа напред...

Не зная как да продължа напред...

Не зная как да продължа напред...
Здравейте! Скоро ви писах, "Дали не направих фатална грешка с живота си", днес отново се обръщам за съвет, много от читателите ме посъветваха да оставя момчето, в което съм влюбена (колегата от работата, заради който развалих сватбата и изгоних годеника си от вкъщи), но аз не мога и търпя унижение след унижение. Повярвайте ми, не съжалявам за годеника си, а просто не зная какво да правя занапред с живота си. .

Поддържам някаква връзка с другия, вече оставам по няколко дни у тях, после се прибирам, но сега взе да ме кара да напусна работата си и да си намеря в неговия град, аз работя в сферата на образованието и е много трудно да си на постоянен трудов договор. Аз не искам да си сменям работата, още повече че когато съм у тях и се скараме той постоянно ме гони, вече няколко пъти ми казва събирай си багажа и се махай, не ме занимавай повече. Веднъж си позволи и да ме заплашва, да съм внимавала какво говоря, можел да стане много лош. .

След това все едно нищо не е било, сега стигна до там да ме обижда, че съм била от село, последния път като ми го каза си тръгнах и повече не сме се чули нито видели, много ми е тежко. Хем искам да звънна, хем зная, че може и да не вдигне, хем си казвам защо ти е, как можеш да търпиш това обиждане, чувството за малоценност, което ти вменява. . не зная какво да направя. . . Обичам го много, а той се кара с мен за най-дребните неща. . примерно бяхме до магазина една вечер и аз го помолих на излизане да носи чантата, така се разсърди, наговори куп глупости от рода на какво да не ми станела по дълга ръката, какво толкова ми тежало, правела съм се на интересна, докато сготвя вместо да дойде и да ми помогне, легна да гледа филм, наяде се и заспа без да ми проговори.

Почувствах се не като гостенка в дома му, а като прислужница. . . Друга вечер пък си цъка на телефона по 2 часа, после се обръща и заспива, нормално ли това? Поне да ме прегърне, започнах да си мисля, че вече е с мен заради секса. Не знам такива обиди, такова отношение, а в началото беше съвсем различно. . и когато му го кажа при спокоен разговор, той обвинява мен. Каквото било моето отношение, такова и неговото към мен. Само че аз не съм си променила отношението, единственото ново е че го моля за внимание. . . Моля за съвет, ако някой е преживял подобна история, да ми пише. . ще се побъркам. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Приятелско мнение
Приятелско мнение
23.07.2016 12:27
Остави го.Този мъж не заслужава любовта ти.Цени повече себе си.Ако още отсега те обижда,занапред тези обиди няма да спрат,а напротив ще се засилят.Вярвай ми.Потърси си добро момче,което ще те обича и подкрепя.Когато някой се държи лошо с теб и те обижда,много бързо и любовта изчезва.В крайна сметка нищо не те свързва с него,нито брак имате,нито деца.
2
15
Ivelina
Ivelina
22.07.2016 20:30
Аз,вече оставам с впечатлението че в днешния свят мъжете ги няма.Онези рицари ги няма! Гледаш го хубав мъж ,здравеняк,прави се на лошо момче,ама като го опознаеш;или е женен стеахлив плъх,или мамин путьо,или пък което е най страшното ,жалък комплексар с малка пишка,който се чувства велик като бие жените.Ама,ние жените сме си виновни,защото прекалено много отговорности поехме.Ето,ви еманципация !
4
15
miglena
miglena
22.07.2016 16:15
Оставяш го, връшаш се за постоянно при майка ти, колкото и да е властна и никога повече не му вдигаш и не говориш с него. Не си и помисляй да отиваш да живееш при него - това ще е краят на живота ти. Въпрос на време е да започне да те бие, ако не го е правил вече.
7
7
Оракул
Оракул
22.07.2016 16:12
Нямаш бъдеще с тоя мъж. Зарежи го и не се връщай назад! Ще те използва още някоя друга година, докато си млада и после ще си хване друга. От разказите си личи, че е пълен нещастник и комплексар. Хич не ти трябва някой, който ще се държи с теб като изтривалка!!!!
5
7
Светла
Светла
22.07.2016 16:10
Забрави за него, такъв човек не ти трябва! Нещата между двамата няма да се получат. Остави всичко зад гърба си и продължи напред сама, в търсене на истинската любов.
5
5

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: