Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Той ме покани на вилата им

Той ме покани на вилата им

Той ме покани на вилата им
Поставена съм в положение, при което трябва да взема важно за мен решение. На 14 години съм, нямам достатъчно опит и не зная как да постъпя в тази ситуация.

Гадже съм с едно момче на 17 години. Излизаме вече 3 месеца заедно. И двамата се чувстваме добре. Любовта се е настанила между нас.

Днес той ме покани за следващата седмица да отидем на тяхната вила. Не зная как да постъпя. Страхувам се да кажа и на родителите ми. Те няма да са съгласни. И аз да ви призная, малко се страхувам.

Помогнете ми, моля. Как да постъпя ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (38)

Изпрати
банго
банго
20.01.2014 00:56
Да ти имам важното решение :)
9
1
З
З
12.01.2014 16:45
В седми клас ще ми ходи по вили, осъзнай се после ще съжеляваш, никога не знаеш какво ще му скимне на акъла и като отидеш там сама няма да може да си тръгнеш, ако искаш. Ако ваще разберат няма да са много окей, по-добре недей.
14
0
Нейно е решението!
Нейно е решението!
16.11.2013 21:13
Какво ви става бе ? Какви кукли какви играчки? "георгива" как поне до 18 бе ти луда ли си ?
1.момичето може и само да прецени с колко големи "батковци" да излиза (в рамките на разумната възраст де)
2.не е задължително че като я заведе до вилата и ще се стигне до секс
3.ако все пак се стигне до там тя ако не иска може да се възпротиви и да не му даде, той ако е разумен и я обича ще спре
4. от друга страна може да станат няколко бели
-тя да иска и той да иска но да го направят без презерватив и или да забременее или да се зарази с някой кофти вирус като СПИН
-тя да не иска, но той да я изнасили

все пак решението дали да отиде или не си е нейно и на родителите и!!!!!
4
2
З
З
12.01.2014 16:48
Да споко родителите й да се съгласят и като е сама с него няма да може да му откаже нали се сещаш. По-голям е и убедителен очевидно, няма да може да му се противопостави. Мислете трезво има време за всичко
4
0
Мария
Мария
30.09.2013 16:35
Ще иска да правите секс, а ти едва ли си готова. Според мен не ходи и изчакай подходящото момче. А и ако му дадеш едва на 3 месец, ще те вземе за лесна и ще те прави на луда, защото още повече ще го обичаш и ще му угаждаш! ;)
4
1
майка
майка
14.09.2013 17:59
Как ще я съветвате да ходи там, ами ако се окажат 2-3 младежи, тогава ще пише помощ ИЗНАСИЛИХА МЕ и травмата ще е за цял живот. Не мисля че е редно 14 да прави секс
6
0
Анонимен
Анонимен
13.09.2013 21:51
Здравей,
Аз бях на 16 когато нашите ме пуснаха на почивка с гаджето ми на 20 години. За малко щях да се удавя в ледено студената вода, а той седеше и гледаше като гръмнат. Добре че плувах добре и се спасих, иначе той ми се кълнеше че живота си щял да даде за мен. Моя съвет е ако искате да си консумирате връзката най-добре у вас, където на теб ще ти е най-удобно. Да ходиш по вили не е много разумно.
5
0
гергова
гергова
13.09.2013 13:46
на годините на моята дъщеря си.мин. година и тя имаше "връзка"-силно казано-с едно момче на 16.немина много време и както беше влюбена,както и се правеше на кавалер,колкото "отговорен"да се правеше ,накрая си паказа рогата.започна да я обижда ,да я притиска след отказа и за по-голяма близост.хубаво ,че тя всичко споделя с мен и набързо прекъснахме атаките му.даже се запозна с мен ,за да съм спокойна с кой излиза малката.....и изведнъж големия батко реши ,че му е време и той да се похвали пред приятелите си ,даже и във фейса да го качи за по-голяма гласност,но нещо криви му излязоха сметките.после дълго време я заплашва....нооооооооо не е намерил.виж живота си е твой,но случи ли се гаф първо при вашите ще бягаш.мисля,че на тази възраст още не сте готови за преценки и полови контакти,нищо ,че тялото ви е узряло за това.истина е ,че нашите момчета нестават и нямат никаква полова култура на общуване....помисли си
1
1
Батко Жоро
Батко Жоро
13.09.2013 13:42
Момиче, я по-добре не ходи на вилата,защото още не си наясно със себе си! Да ти кажа секса далеч не е толкова голяма работа. Обаче без него може, почнеш ли няма спиране. Родителите ти няма да са съгласни, малко родители биха се примирили с реалноста, че на малката им дъщеря й се прави секс.
Ако познаваш достатъчно добре това момче и мислиш, че взаимоотношенията ви няма да приключат скоро след като му се отдадеш, направи го. Най-важното е ти самата да знаеш какво искаш (за всяко нещо трябва сама да си убедена в себе си), не следвай мнението и постъпките на приятелите ти и околните.


1
0
мариана
мариана
11.09.2013 21:12
Според мене ти е рано да ходиш на вилата. Още си малка, а той ще иска интимен контакт.
1
0
Сиси
Сиси
11.09.2013 18:20
Първо се замисли дали наистина искаш да отидеш и дали ще бъдеш подготвена,защото ако ти не си уверена в себе си-не го очаквай и от родителите си.Ако наистина искаш да отидеш,поговори с тях и им обясни,че наистина желаеш това и че си убедена,че нищо лошо няма да се случи.Това ще ти помогне да им покажеш,че вече не си малко дете и че си готова да поемеш отговорност.
А на хората,които я порицават,мога само да вметна,че времената се менят.Да-не всичко е на добро,но какво да се прави. Казвате на 14-годишна тийнейджърка да си играе с кукли?Браво!
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: