Обичам го, дори след всичко сторено ..

Обичам го,  дори след всичко сторено ..
Здравейте. Моята история е следната запознах се с едно момче преди около 7 месеца. Запознахме се чрез братовчед ми. Той много ме хареса, но аз не го харесвах. Тогава бях съсипана заради раздялата си с човек, с който бях дълго време.

И така, той ме харесваше в продължение на два месеца и ме умоляваше да бъда с него, но аз не исках (и по точно не, че не исках, ами просто ме беше страх). В един момент обаче почнах да го харесвам.

Малко по-малко, накрая докато се усетя го ОБИЧАХ. Тръгнахме, но се оказа, че започна да ми прави номера, да се целува и натиска с други докато е с мен.

Приемах го много тежко. Скъсахме. Мина малко време и той ме умоляваше пак да сме заедно като каза, че ще е различно. Повярвах му и се събрахме.

Всичко беше ОК до втората седмица когато на една неволна игра, едно момче ме целуна по бузата. Реших да му кажа (обещахме си все пак без лъжи). Той го прие ужасно първите 20 минути, но след това ми каза неща, от което се отвратих (беше го направил с една от приятелките си).

Оправданието беше, че е бил пиян. Бях съсипана и все още съм. Една вечер се оказахме в една компания, той започна да ми говори колко много ми обича и ще е само с мен, аз му отказах.

След всички думи, които ми каза нея вечер, след седмица разбрах, че си има приятелка. Бях съсипана. Издържаха два дена, тя ми каза, че той я е оставил защото ме обичал и искал да бъде с мен, но не му вярвам вече.

До преди две седмици си мислех, че не го харесвам вече и не ми пука за него. Но се видяхме случайно, той ме прегърна. Аз стоях като вкаменена, усмихнах се и си тръгнах.

Когато се прибрах в нас се разплаках. Плаках около два часа. Все още го ОБИЧАМ, страшно много. Макар, че съм едва на 13 и сигурно на голяма част от тези, които ще го прочетат ще си кажат на тази възраст не можеш да обичаш.
Но повярвайте, обичам го.

Аз съм на 13, а той на 15.

Моля ви дайте ми някакъв съвет или ми подскажете какво да направя защото не знам дали да му вярвам.[Още подобни истории тук]

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

maikati
maikati
08.01.2016 11:00
xaxaxxaxaxaxaxaxxaxaa axxaxaxaxaxaxaxaxxaxaa
0
0
аз
аз
09.09.2013 15:51
Хей,, горе главата, няма да се стягаш.
Знам,обичаш го ,искаш го ии онова чувство в стомаха като си помислиш за него, а онова чувство когато се сетиш за онези неща които ти е сторил и те е наранил? Боли ,нали?
Не се стягай,живей,излизай с приятелки, печи си дупето на плажа и да не го мислиш.
Ще има още много такива , и по-добри и по-лоши... ЖИВЕЙ докато можеш,искай свободата си,ще обичаш и за напред,няма да останеш туко така ;) не се притеснявай,поплачи си ако трябва, ще ти мине,всичко минава..
един приятел ми беше дал много ценен за мен съвет.. "И това ще мине" и да,ще мине :) Забрави го,ще дойде друг,който заслужаба любовта и вниманието ти :))) :)
1
0
Nnnnn
Nnnnn
07.09.2013 23:18
Момиче стегни се ! Такъв е живота колкото по рано го разбереш толкова по добре :)
0
0
az
az
07.09.2013 23:03
първо сте малки, второ сте глупави. гледай си живота и не го мисли тоя.. на 13 си, повярвай ми, ще се оправиш..
2
0
Сатирикон
Сатирикон
07.09.2013 22:50
Хей,децата,защо не спите ами си раздавате някакви смешни и нелепи съвети?!?!
1
0
Рони
Рони
03.09.2013 09:37
Много съжалявам за това, което е станало . Въпреки , че според мен си подранила с няколко години ;)Аз съм с една година по- голяма от теб и се занимавам с тенис на корт и рисуване, повярвай ми , опитай и ще забравиш за него . Успех ! :)
0
0
каката
каката
02.09.2013 15:36
На твоята възраст и аз имах гадже по-голямо от мен с две години и при нас беше същото,докато бях на училище той излизаше с неговите съученички на разходки и се целуваше с тях,много му бях ядосана и се разделихме.Подминавахме се докато не станахме на по 20год.Сега излизаме заедно като приятели и се смеем на детската си любов и това какви глупости сме правили и колко детски сме се държали.Много си малка още, колко други ще са на неговото място и колко по-влюбена ще бъдеш си нямаш представа.
0
0