Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»3 приятелки явно не може

3 приятелки явно не може

3 приятелки явно не може
Здравейте ! Казвам се Калина и ето какво ме мъчи :
Имам 3 приятелки , с които си обещахме да не ходим у едната , а другата да е забравена защото така някой ще се чувства като трето колело , но днес едната отиде в другата и ми е много гадно.

Наскоро бяхме скарани с едната , но се сдобрихме и ми се ще да не се беше случвало , защото сега аз се чувствам като това трето колело . Помолих едната да дойде с мен утре в мола и тя доста гадно ми отвърна , че не мога да я накарам на сила и аз след това и казах ако малко ти пука ела просто да не съм сама и тя веднага почна :

Ама Симона ще се разсърди (Симона е една от приятелките ми другата е Виктория) и аз нали и казах : да обаче не помисли дали на мен ще ми е гадно ако ти отидеш в тях и сега не знам какво да правя Много съм ядосана и в същото време тъжна ! Моля ви недейте да приемате историята ми като смешка , а ми дайте съвет какво да правя !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Mariq
Mariq
02.09.2013 20:22
Много ми е чудно защо някои хора живеят само да нагрубяват... момичето има проблем, ако не можете да помогнете, не казвайте нищо. Със коментарите си едва ли сте я накарали да се чувства по-добре.

До авторката: не ги слушай тия дето говорят глупости, само защото няма какво друго да кажат. Аз мисля, че трябва да говориш с трите си приятелки, да им кажеш как се чувстваш. Ако не реагират правилно, ако покажат, че не се интересуват, тогава(колкото и зле да звучи) значи не са ти истински приятелки и не си струва да се занимаваш с тях. Не се отчайвай, винаги можеш да си намериш нови.
Това е от мен :)
0
0
jenka
jenka
12.05.2013 09:14
Аз мисля, че трябва да кажеш на тази която ти е по-добра приятелка, че се чустваш така.
0
0
Ив
Ив
21.04.2013 16:13
Не можеш да забраняваш, да казваш или ограничаваш някой. Както и на теб няма да ти е приятно, така и на тях. Всеки си има собствен живот и има право на избор. Нормално е да губиш приятелките си, като опитваш да диктуваш техния живот. Вместо да се ограничавате бъдете екип. Това, че ти не се разбираш с някой не значи че всички твои познати и приятели били и най близките трябва да го правят. Това е тъпо и детинско, ако имаш доверие на приятелите си няма значение те с кого искат да излизат. Правиш се на лидер и това почва явно да дразни, наистина порасни и започни да разчиташ повече на себе си и гледай своя живот не на другите!
0
0
Коки
Коки
19.04.2013 23:27
Що не вземеш направо да се гръмнеш, щом това ти е най-смисления проблем и занимание?!
2
0
4o4o
4o4o
17.04.2013 09:26
Ах, какви проблеми! Горката! И как ще живееш от сега нататък?
0
0
Lolly
Lolly
16.04.2013 19:31
Порасни малко, бе! Бъди над тия неща, освен ако не си на 10 (на колкото вероятно си, имайки предвид проблемите ти!..
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: