Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Кой е правилният избор

Кой е правилният избор

Кой е правилният избор
Сломена и обезверена съм! Отстрани погледнато,всичко в моя живот се подреди добре,омъжих се късно на 34,той с осем години по-голям,разведен без деца!

Мил,добър,човечен е моят съпруг и всеки ден благодаря на Бог,че ме срещна с него,защото аз свита,скромна или задръстена както се казва,а и на всичкото отгоре с наднормено тегло щях да си остана стара мома в буквалния смисъл на думата.

Омъжих се девствена, имах една връзка преди него,но секса не се получи,аз пълна, той с преждевременно изпразване,щом ме доближеше и възбудата спадаше. Срам и болезнено унижение за мен, разделихме се набързо.

Когато срещнах съпругът ми, той ме накара да се почувствам сигурна и желана, всичко си дойде на мястото и в леглото и извън него.Направих правилният избор,а и съдбата ми изпрати подходящия за мен човек,но винаги има едно НО...!

Обичаме се, не сме богати, но и не сме лишени от нищо, липсва ни само рожбичка. Вече 3години опитваме, лекувам се с хормони, лекар следи състоянието ми и твърди,че след направените, като за начало прегледи и изследвания проблеми нямаме и двамата,а дете не се появява.

Съветва ни да опитаме инвитро оплождане, аз обаче не искам да се подлагам на тези натоварващи процедури,имам алергии,страхувам се от упойки,ужасявам се от клиники,нямам доверие на лекарите!

Съпругът ми,проявява разбиране,но аз знам че,той иска да направим всичко възможно да си имаме дете,понеже аз не съм готова на това,ден и нощ се питам,как да постъпя,да го напусна ли,за да му дам шанс да срещне друга,която да му даде това,което е най-свидното,да си сложа край на живота ли,понеже без него това моето няма да е живот?!

Срамувам се от себе си, аз също искам дете, но не и на тази цена. Вината ми към него е огромна,защото той заслужава да бъде баща и понякога,като е ядосан ме упреква,че го лишавам от най-важното в живота!

Помолих го да ме изгони,защото аз сама нямам сили да го напусна, но и той не може да събере кураж, не знам може би ме обича. Помогнете ми, луда ли съм или това са съвсем нормални човешки преживявания.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (24)

Изпрати
Ангелова
Ангелова
10.08.2013 16:05
Просто си осиновете едно изоставено детенце, психиката на двама ви ще се успокои и ще заченете свое. Съществуват много подобни случаи с щастлива развръзка. Дайте шанс на две деца!
0
0
cvetelina
cvetelina
19.07.2013 21:32
абе я си живей живота.притрябвало ти е дете.и за какво .един ден да те прати в старчески дом.
0
1
пс
пс
19.07.2013 01:14
Съжалявам,че съм така груба,но се взимай в ръце докато още има човек до тебе!!!Та кой не го е страх от болници и инжекции и доктори!!!Това е женската съдба за съжаление...Но резултатът си заслужава.. и всичко останало бързо се забравя дори си готова да го повториш!От опит ти говоря...
0
0
пс
пс
19.07.2013 00:57
Миличка, направо ме вбеси!!!Не мога да разбера толкова ли ти е скъпа кожата?Не мога да си представя жена,която да не се пддложи на всичко за да има дете!Не заради мъжа до себе си заради твоята природа.... Нямаш ли инстинкти....Направо недоумявам...Вбесих се от какво те е страх от няколко инжекции от няколко пункциии от няколко упойки...........???????????????
0
0
hana
hana
11.07.2013 21:08
Мила, искам да ти кажа, че когато видиш положотелния тест, когато идеш на първи ехограф и чуеш малкото сърчице, когато пргърнеш за пръв път малкия човек, това как е заченат няма да има значение! Аз имам една неуспешна бременност с много последици от нея и кюретажа, но ще пробвам и НИКОГА няма да се откажа, ако ще да трябва да преживея същия кошмар отново и отново. Родителството и особено майчинството са пълно себеотрицание и отдаване и ако ти не си склонна да направиш всичко, което можеш, за да гушнеш бебче, значи не го искаш достатъчно или не си готова.
0
0
фффффф
фффффф
09.07.2013 17:59
Не е ли по-лесно все пак да се довериш на лекарите и да получиш своя шанс? :) Има много щастливи майки, които се сдобиват с рожбички, благодарение на инвитро процедурите. Сигурна съм, че в подходящата клиника ще се съобразят с алергиите ти. А в упойките няма нищо страшно, ежедневно на хората се правят по толкова много упойки и се събуждат и все едно нищо не е станало. Може би това е препятствието в живота ти, което да ти помогне да преодолееш страховете.
Не си захвърляй живота така лесно, особено след като имаш възможност да е щастлив
0
0
hindi76
hindi76
09.07.2013 09:41
Благодаря на всички отзовали се със съвет към мен,много ми помогнахте и ми давате нови насоки за размисъл в търсене на решение на проблема!
0
0
cvetelina
cvetelina
08.07.2013 19:21
моето мнение е че една жена знае от кой да има деца.не може от всеки.
0
0
Ив
Ив
07.07.2013 23:50
Не губете кураж, четох за хора които имаха точно като вашия проблем, изследвания сичко както трябва но бебе не идва. Не са спирали да опитват макар, че са минали 10 г най накрая са имали желаното. Чела съм че има и хора с по 3 4 г опити и чак тогава. В интернет има някакви начини и билки май за по лесно зачеване (виж в форуми). За да забременееш първо бъди спокойна, вярвай и мисли позитивно, понякога не може една жена да забременее на психическа основа. Давали са предаване за това, щом проблема не е репрудоктивен, значи е на психическа основа, ако трябва посети психолог може да ти помогне, не знаеш от къде ще ти дойде нужната помощ. Успех, бори се за щастието си, недей така с лека ръка да го захвърляш, има надежда за вас!
0
0
Ангел
Ангел
07.07.2013 15:53
Вярвате ли в Бог? Ако е така и сте православна, защо не се допитате до свещеник за проблемите си?
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: