Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Кой е правилният избор

Кой е правилният избор

Кой е правилният избор
Сломена и обезверена съм! Отстрани погледнато,всичко в моя живот се подреди добре,омъжих се късно на 34,той с осем години по-голям,разведен без деца!

Мил,добър,човечен е моят съпруг и всеки ден благодаря на Бог,че ме срещна с него,защото аз свита,скромна или задръстена както се казва,а и на всичкото отгоре с наднормено тегло щях да си остана стара мома в буквалния смисъл на думата.

Омъжих се девствена, имах една връзка преди него,но секса не се получи,аз пълна, той с преждевременно изпразване,щом ме доближеше и възбудата спадаше. Срам и болезнено унижение за мен, разделихме се набързо.

Когато срещнах съпругът ми, той ме накара да се почувствам сигурна и желана, всичко си дойде на мястото и в леглото и извън него.Направих правилният избор,а и съдбата ми изпрати подходящия за мен човек,но винаги има едно НО...!

Обичаме се, не сме богати, но и не сме лишени от нищо, липсва ни само рожбичка. Вече 3години опитваме, лекувам се с хормони, лекар следи състоянието ми и твърди,че след направените, като за начало прегледи и изследвания проблеми нямаме и двамата,а дете не се появява.

Съветва ни да опитаме инвитро оплождане, аз обаче не искам да се подлагам на тези натоварващи процедури,имам алергии,страхувам се от упойки,ужасявам се от клиники,нямам доверие на лекарите!

Съпругът ми,проявява разбиране,но аз знам че,той иска да направим всичко възможно да си имаме дете,понеже аз не съм готова на това,ден и нощ се питам,как да постъпя,да го напусна ли,за да му дам шанс да срещне друга,която да му даде това,което е най-свидното,да си сложа край на живота ли,понеже без него това моето няма да е живот?!

Срамувам се от себе си, аз също искам дете, но не и на тази цена. Вината ми към него е огромна,защото той заслужава да бъде баща и понякога,като е ядосан ме упреква,че го лишавам от най-важното в живота!

Помолих го да ме изгони,защото аз сама нямам сили да го напусна, но и той не може да събере кураж, не знам може би ме обича. Помогнете ми, луда ли съм или това са съвсем нормални човешки преживявания.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (24)

Изпрати
рена
рена
05.07.2013 22:43
Не прави нищо което природата не ти дава...
0
0
цветелина илиева
цветелина илиева
05.07.2013 12:18
искам да знам с какво право ми беше изтрит коментара.това е вече прекалено.ще помоля този който го е направил да не постъпва повече така.
0
0
Румяна Якова
Румяна Якова
04.07.2013 19:16
Да,може би съм с болен мозък,но вие сте груба и безсърдечна!Жена сте,а не можете да проявите разбиране, нахвърляте се с груби и обидни думи.Имам нужда от подкрепа,защото ми е трудно и съм объркана,но явно хората са много жестоки и си позволяват да нараняват най-безотговорно!
0
0
цветелина илиева
цветелина илиева
04.07.2013 18:42
ще помоля този който пише тези глупости вече да се спре.явно си един болен мозък и нищо друго.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: