Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Да продължа ли да се боря за тази връзка или няма смисъл

Да продължа ли да се боря за тази връзка или няма смисъл

Да продължа ли да се боря за тази връзка или няма смисъл
Искам да разкажа и своята история.Имам приятел от година и половина.Ние много се обичаме, и не сме спирали да си го показваме, но досега.Нещата започнаха да вървят към лошо.

Той се променя, държи се идиотски, позволява си неща, който мен ме нараняват, а и по принцип съм чувствителен човек и ги приемам по навътре нещата, но явно има и защо.

И аз като всеки друг човек искам да му споделя, че виждам нещо в него, което ни ми харесва и не ме кара да се чувствам добре.Като нормален човек искам да му споделя, да си поговорим и да изясним нещата.

Той все си измисляше причини да не говорим, прави разни гримаси, когато почна да говоря, а аз не искам да се караме, а да си споделяме, но не.Измъкваше се тънко и винаги разговора свършваше, че аз си тръгвам разочарована, разплакана, а той горделиво се прибираше и на другия ден все едно нищо не е станало и така през няколко дена се повтаряше това, досега.

Като че ли се отдръпва, започна да ме отрязва за всяко нещо, отказваше да имаме интимни моменти, а той е такъв, че никога не го е правил, а в същото време се държи добре, не осъзнава какви неща ми е говорил и го смята за нормално.Не иска да приеме, че прави тъпи грешки и аз се чувствам зле заради това, а уж ме обича.

Сега съм в такъв период, че настина имам нужда от него, и е единствения човек, който може да ми помогне.Имам много проблеми, от всички аспекти, а той не прави ншщо.Не се старае, не иска да говори с мен, отбягва вече случаите, когато можем да останем насаме, не иска.

А на мен вече ми става дори неудобно, да го карам да говорим, само на мен ми пука за тази връзка, той се дъри детски и подръжава на неправилни хора и това също му влияяе.Педпочита хора, който даже не са му приятели,пред мен и не го виждам само аз.

Все едно бяга от мен и излиза с това ''Ако си ми писнала, да не съм с теб вече'', но не винаги е така, защото той може да е с мен, защото съм му навик и е свикнал с мен, за какво да ме зареже, като той дори не иска да се изправи лице в лице с мен и да ме изслуша, а се държи като някое дете, какъвто е всъщност, дори и на 20 години.

Аз искам малко време двамата, малко изненади, а той изобщо не знае и не се опитва да накара своята половинка да се чувства супер.Не искам подаръци, дори и една китка от двора пред блока, но важен е жеста.А като, че ли аз съм правила повече изненади и приятни моменти за него.И накрая заявява, че ни трябвало почивка.

Не знам какво да правя.Мъча се, а не ми е той само проблема.Имам странични неща, който се боря с тях и искам само малко подкрепа и стимул от този човек, но уви..Не знам какво да правя, обичам го, но аз не мога така и съм му го казвала.

Да се промени, защото прави глупави неща, а претендира, че ме обича.Но не мога да имам връзка, в която да съм само аз.Не го притискам, а ме мъчи това, че той никога не е искал да си говорим, и аз трябва да го карам на сила.Измъчва ме това и много ме ядосва.Нито от добро държание не разбира, нито от намеци.

Дори отказа да отиде с мен на море тази година, защото щтяло да му бъде '' тъпо'' само с мен.И всичко това го премълчавам и идва момент, когато ибухвам и му го казвам и на него пак не му пука.

Дърпа се, разочарова ме и аз пак го обичам, но не съм щастлива.Не може просто да не полагаш никакво старание, а отрича всичко, вместо да докаже, защото действията са по-силни.

Кажете ми вашето мнение, защото аз се променям като човек и то към зле, плача, но на никой не му прави впечатление и имам чувството, че ще свърша зле.Бивам наричана луда, ревла..лудост ли е да ти пука за някой ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (17)

Изпрати
Таня
Таня
30.08.2013 16:46
През същия ад минах и аз...Преключи с това докато е време.3 месеца се борих да оправя нещата,а той само се чудеше ква глупост да направи и воубще не му пукаше,че нещата вървят към раздяла.Един ден събрах сили и прото си тръгнах-обичах го много,но си тръгнах.Година по късно съм щастлива с прекрасен човек до себе си.Няма смисъл да се измъчваш повече.
0
0
SV
SV
30.08.2013 15:53
Щяло да му бъде тъпо само с теб?? :) Мила,не си прави труда!Такива хора порсто не заслужават вниманието ти!Аз имам подобен проблем.И аз много го обичам,дори съм полудяла от любов,но когато виждаш,че няма да се променят нещата по-добре го остави :).След време,ще разбереш,че е било грешка.
0
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
30.08.2013 15:07
Подкрепям коментара на Диана, в същата ситуация съм и аз, но неговото пренебрежение идва от "приятелската" му компания хулигани, с които се събира и заради която се карахме почти постоянно последно време, и заради които спря да ме търси, защото му казах, или аз, или приятелите ти.. И той избра... ТЯХ!! Странното при мен е, че уж времето лекувало, пък на мен от ден на ден ми става по-гадно и по-лошо.. Изпадам в депресии, появи ми се мигрена, плача постоянно.. Незнам, има ли свършване този ад заради хора, които не се държат добре с нас!?
Незнам какво да те посъветвам, тъй като и аз се чуствам ужасно и преживявам нещата много болезнено и трудно.
0
0
анонимен
анонимен
30.08.2013 14:51
Не си губи времето!Ти си прекрасна поне по написаното разбрах, че си страхотен човек и страдаш от добротата си! Не се тормози и не се подценявай! Тегли му чертата и успех за напред! :)
1
0
Пролет
Пролет
30.08.2013 14:39
зАрежи го този! Ама от раз, безцеремонно! На свет аима 3 и половина милиарда мъже. А животът е твърде кратък , за да си губиш времето с човек, който ти създава негативни емоции. Някъде стои някой прекрасен човек и се оглежда да срещне момиче, за което да се грижи и да го прави щастливо. Ако останеш със сегашното си гадже, някое друго момиче ще извади късмет с прекрасния човек...
1
0
диана
диана
30.08.2013 14:31
мила, разплака ме.все едно че чета моя си живот.аз не можах да изтърпя и му казах и какво стана той точно това е чакал да се отърве от мен думите му бяха ,,ДА не мислиш,че ме интересуваш,, много ме заболя. тоя човек за когото бях готова на всичко,та той дори не ме е уважавал,сега не му се обаждам не го търся но само аз си знам как ми минават дните и нощите трудно е но когато се замисля той дори не ме заслужава,стискам зъби и си казвам,че трябва да свикна без него но ми е много болно,мисля, че умирам но не се предавам. това е разкарай го няма ли уважение в една връзка това не е любов ние двете просто сме се унижавали за капка разбиране.боли,много боли.
1
0
Sun
Sun
30.08.2013 12:45
Според мен, не си струва да се бориш за човек, които дори не му пука за теб, просто не си заслужава, остави го така ще е по добре, ще намериш по-добър, който ще те цени и изслушва :))
0
0

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
50
44
30
21
10
Дай твоята оценка: