Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Той ми изневери и въпреки всичко аз пак съм с него

Той ми изневери и въпреки всичко аз пак съм с него

Той ми изневери и въпреки всичко аз пак съм с него
Здравейте реших и аз да напиша историята си защото вече не мога да продължавам така.

С приятеля ми сме заедно от доста дълго време. Преди две-три седмици разбрах, че месец и нещо ме е лъгал и ми е изневерявал. Ходил е с момиче от друг град и са се виждали само един път. Държал се е с нея по същия начин както и с мен. Бях потресена когато разбрах, и то не от него. Взех номера на въпросното момиче от телефона му и се чух с нея. За мое щастие момичето се оказа много разбрано.

В същия ден и двете скъсахме с него. От всичко това мен много ме заболя. Той не спираше да ми звани, да ми пише по всяко време, умоляваше ме да се съберем. Аз понеже съм глупачка и съм много наивна се съгласих да излезем и да си поговорим. Той ме молеше, искаше да бъде с мен , както и аз с него, но ме беше страх че ще се повтори. След няколко дена реших да му дам втори шанс. Той започна да се държи по добре, но всеки път като го погледна се сещам каква болка ми причини.

Всеки път като се видим му пребърквам телефона, като се чуем постоянно го питам къде е бил и с кого. Всеки ден го питам дали ми изневерява или дали ще го повтори, но той винаги отрича. Обичам го, сигурно и той мен, но се чудя тази любов заслужава ли си? Боли ме като чуя гласа му, като го видя.

Аз доверие повече не мога да му имам. Имам чувството че се боря сама със себе си да съм с него. Моля ви за съвет. Има ли смисъл да продължаваме като аз постоянно се съмнявам в него? Дали ще можем да живеем така? Някога ще мога ли да му имам доверие пак?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (15)

Изпрати
Tania Davidova
Tania Davidova
15.05.2014 17:04
И докога смяташ да живееш по този начин?Непрекъснато в съмнения!?Замисли се добре дали е добро за теб това?
1
0
Ели
Ели
26.04.2014 16:18
Не за друго , хората са казали "любовта е сляпа" Когато обичаш - вярваш :) Щом не вярваш - не обичаш а е просто един навик :)
1
0
джо
джо
16.04.2014 09:50
в момента в които отново си го върнала така да се изразя ти вече за него си изгубила стойността си както и за самата себе си явно нямаш капка себеуважение след като приатела ти е ебал друга а ти отново си с него ти си поредната овца мойто момиче не се обиждай явно си доста посредствена и неуверена в себе си , би било тъжно и бих ти съчуствал но ти не заслужаваж уважение а по скоро презрение как ще живееш с човек които вече те е предал как ще създаваш семейство с него запомни едно които веденъж ти е изневерил никога няма да му е последно ще се поокопити и пак ще започне а тогава ти няма да си толкова млада
1
0
eli
eli
16.04.2014 00:12
Гадно но факт!Зарежи го.
1
0
соня
соня
28.02.2014 23:38
Остави го,в противен случай винаги когато правите любов,ще се сещаш как е целувал и прегръщал другата....само ще се тормозиш
1
0
маргарита
маргарита
26.02.2014 00:53
веднага,ама веднагически си намери ново гадже :)
0
0
маргарита
маргарита
26.02.2014 00:49
Няма смисъл да продължаваш,защото този човек винаги ще постъпва по този начин.Просто той си е такъв...това,че си разбрала е случайно,със сигурност има и други истории,не се измъчвай
2
0
поли
поли
23.02.2014 22:38
ако го обичаш,бъди с него и не се обръщай назад!!!
0
1
Петя
Петя
17.02.2014 08:54
Мило момиче,не прави тази грешка да оставаш с този човек....щом отсега е започнал да изневерява,не искам и да мисля какво ще става занапред....По-добре е сега да те боли....млада си,ще го преодолееш някак...Не се живее без да имаш доверие в човека до теб,повярвай ми.....Нямаш деца,заради които да търпиш...макар че и заради децата не трябва да търпиш един мръсник,който доказва,че не може да си държи ципа затворен....бягай по-овреме...
1
0
дафка
дафка
17.02.2014 01:07
С такъв човек семейство със сигурност не можеш да създадеш. По добре си намери половинка с която ще се чувстваш сигурна.
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: