Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Той ме нарича психично болна и луда

Той ме нарича психично болна и луда

Той ме нарича психично болна и луда
Здравейте!
Надявам се чрез всички вас да намеря отговорите на всички мои въпроси. Нека първо да отбележа че съм разведена жена с дете на 5г.

Преди няколко месеца се занознах със страхотно момче. Той беше за мен мъжът мечта - красив, сериозен, търсещ сериозна връзка, между нас имаше страхотна химия. . .
Първите неколко месеца бяха страхотни, виждахме се, смеехме се и чувствата между нас се разгоряха с пълна сила.

Аз го обикнах много и започнах да му се обаждам често. . . В един момент осъзнавах, че ставам прекалено обсебваща и притискаща, исках да се виждаме всеки ден. . .
Това започна да му досадява и той ми го казваше често, но аз продължавах да го търся. Постепенно срещите ни се превърнаха в кавги, аз се сърдех че той не ми обръща достатъчно внимание, а той се вбесяваше че непрекъснато го карам да се чувства виновен за нещо.

Имаше случаи, в които му се обаждах просто да го чуя и той се ядосваше и ми затваряше телефона. . .
Виждахме се, аз бях мила с него а той се държеше студено и все повтаряше че го вбесявам и му вдигам кръвното. Това ме обърка страшно много, той прие детето, то се беше привързало към него страшно много.

Имаше моменти, в които каквото и да кажех, се ядосваше, за това гледах да мълча но понякога и това не помагаше. Всеки път когато се опитвах да му обясня как се чувствам се разкрещяваше и ме обвиняваше че му вгорчавам живота. .

Аз обаче продължавах да го обичам, сега сме разделени заради поредния скандал, който аз му вдигнах. . .
Все още го обичам, искам да сме заедно но всеки път когато се опитам да поговоря с него човешки той се дърпа, обвинява ме за всичко свързано с нашата раздяла, дори ме нарича психично болна и луда.

Моля ви помогнете ми, имам чувството, че наистина полудявам и изгубвам себе си. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
ЕЛИ
ЕЛИ
22.11.2013 15:53
Обсесивна маниачка?
0
0
Ашли..
Ашли..
18.09.2013 14:51
Този човек не заслужава това което му даваш. Плюс това, никой не обича да му досаждат, щом пича е решил, че си му досадна, това трябва да ти е достатъчно, че нямаш място при него. Остави го, само ще страдаш, знам го от личен опит, защото съм преживяла нещо подобно, само дето аз давах цялата свобода на онзи мъж и той пак беше недоволен,но след раздялата с него и осъзнаването на поведението му към мен, аз осъзнах, че аз съм си виновна и че съм му позволила да се държи така, вместо да му бия шута още от самото начало. Та след този мъж, аз започнах да уважавам себе си и тогава започнаха да идват мъже, които искат да ми дадат всичко за да ме накарат да се чувствам щастлива.Практиката показва, че жените много си падат по мъже, които се отнасят зле с тях и те всячески се опитват да се харесат на въпросния индивид, но истината е, че на мъжа трябва да му идва от вътре, явно на твоя човек му идва от вътре да се държи гадно, защото е нещастник и комплексар в буквалния смисъл на думите. Няма смисъл да си причиняваш подобна болка, ще ти е трудно, но в един момент ще спре да те боли. Може да реши, че му трябваш за секс или нещо друго и да ти се обади, но недей да откликваш на нуждите му, кажи ''НЕ''!
0
0
Цветелина
Цветелина
15.09.2013 09:40
Още в началото на връзката си му досадна .. Има нещо гнило в тази работа . Остави го, не го търси. Ако той те търси, значи можете да се оправите. Ако не- той просто не е бил за теб и не е бил толкова сериозен, за колкото си го мислела.
0
0
але
але
15.09.2013 08:57
е как така търи сериозна връзка пък едва ли не иска да се виждате 1-2пъти в седмицата, значи никаква сериозна връзка не търси или не изпитва нищо към теб. Особено в първите месеци влюбения човек никога не би ти казал че досаждаш даже би искал да прекарва колкото се може време с теб. Аз с моя човек заживяхме заедно на 3 тия месец защото неможехме един без друг. Знай че този не го е грижа за теб по- добре не се мъчи с него. Успех.
0
0
MK
MK
14.09.2013 21:56
А не ви ли е минавало през ум, че е възможно той да е прав?
3
1
bonbon
bonbon
14.09.2013 20:35
Здравей мила,каква е вероятността той да има друга жена,защото и при мен беше така,започнахме много да се караме,когато аз му кажех нещо,той се вбесяваше и казваше,че съм луда
и така докато не разбрах,че си има друга?
0
0
Инчето
Инчето
14.09.2013 19:00
Здравей:)от една страна е хубаво да си с любимия човек,да прекарвате определено време заедно,но според мен ще е добре да поразредиш обажданията си към него:)остави да поеме той инициативата да видиш колко често той ще те търси и дали при това положение пак ще има скандали и неразбирателство:)Успех и горе главата!
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: