Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Лапнала съм здраво по шефа ми

Лапнала съм здраво по шефа ми

Лапнала съм здраво по шефа ми
Здравейте, не търся съвет или подкрепа просто искам да споделя това, което ме измъчва. . .
От много години работя в голяма чужда компания, в нея срещнах мъжът ми, и с много труд и двамата успяхме да се издигнем на високи постове. Когато мен ме повишиха, ми се наложи да попътувам доста с шефа, да ме представи и запознае с останалите офиси в страна и чужбина.

И точно тези пътувания се оказаха моя ад. Открих, че с него се чувствам изключително различно, всички разговори и всичко, което правехме заедно беше някак. . . вълшебно. Между нас прехвърчаха не искри, ами цели мълнии. . . и двамата го усещахме и знаехме. Едно от пътуванията ни беше изключително успешно и решихме да го отпразнуваме.

Вечерта излязохме, вечеряхме, потанцувахме и когато той ме изпрати до стаята ми, се опита да ме целуне. Аз разбира се му казах, че това е лудост и той прие моето решение. На другия ден очаквах да ми се извини, но не стана така, направо ме обвини, че го лъжа, че не го искам, но приемал решението ми.

И така взе да минава времето, и двамата погребахме тази вечер дълбоко в спомените си, въпреки, че забелязвах, че от време на време се опитва да ме докосне, погали и т. н. Всичко беше нормално, докато не се наложи да заминем на един семинар за няколко дни. Той положи всякакви усилия да заминем само двамата, даже хотелските ни стаи бяха една до друга.

И така едната вечер се оказахме в моята стая. . . не правихме секс, защото аз бях неразположена. Но миговете в, които той ме докосваше и целуваше бяха вълшебни. Сякаш винаги сме били едно цяло. На другия ден се прибрахме, аз със свито сърце му казах, че това е било грешка.

Че обичам безкрайно много мъжа ми, и не искам да го лъжа. Но той не ме оставя намира, постоянно ми звъни просто да ме чуел или видел. Кани ме на обяди и вечери, направо ще ме побърка . Лошото, е че и аз съм лапнала по него и искам да ме търси. . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (25)

Изпрати
Woowy
Woowy
11.11.2013 14:56
Да завиждаме... поне да имаше за какво :D на какво трябва да завиждаме на ку•венски постъпки ли :D ха не мерси не си падам по такива неща :) аз определено ценя човека до себе си!!! :)
0
0
ihtianderrr
ihtianderrr
10.11.2013 23:10
Т.е. хвалиш се :)
И има защо, преживяваш си удоволствието което толкова силно си искала:)
Радвай се и не обръщай внимание на завистниците. На тях страшно много има се иска, но не им стиска. За това плюят по теб:)
0
0
Estrella
Estrella
10.11.2013 03:41
МНОГО СА ЖАЛКИ ВСИЧКИ ДНЕС! СЕ ЗА СЕКС ГОВОРЯТ!НЯМАТЕ ЛИ СИ ДРУГИ ГРИЖИИ>>???
1
0
Вяра
Вяра
09.11.2013 22:54
Съгласна съм с предишния коментар, за липсата на истинска любов и за липсата на срам. Не търсиш нито съвет, нито подкрепа, а искаш да споделиш и да се похвалиш ли?! Много хора биха те осъдили и оплюли тук, няма да го правя...Всеки си кове сам съдбата, последиците обаче никога не закъсняват. :)
1
0
Woowy
Woowy
09.11.2013 22:44
Абе започвам да осъзнавам, че напоследък почти никой не знае какво е любовта.. засрами се бе... голяма жена си... а казваш, че обичаш съпруга си при условие, че хойкаш с некъв дет ти плаща майко майко до къде се стигна света...
0
0

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: