Ezine.bg»Споделени Истории»Гняв и Омраза»Как да преодолея омразата към мъжа и родителите му

Как да преодолея омразата към мъжа и родителите му

Как да преодолея омразата към мъжа и родителите му
Пиша за това какви мъки и терезания съпътстват моя развод. В разводът ни няма нищо необикновено, трудно решимо или пък сложно освен раздялата.

Виновната страна си остава съпругът ми, но аз нямам документирани доказателства за постоянния му тормоз, тъй като през цялото време родителите му го подкрепяха, които си премълчаваха и укриваха неговия семеен тормоз.

Само аз си знам какво чуствам, а сега ще се стигне до съд и нищо не мога да докажа. Усещам голяма омраза в себе си към него и роднининте му, за тех този тормоз е нормален.

В случая съм не само аз ощетена, но и децата, които като пълнолетни би трябвало сами да заведат дело срещу баща им, а те са студенти и как да стане това, как ще си покрият разходите? Работят колкото да се издържат, пък камо ли и дело да водят.

Знам, че омразата не е решение и няма да ми помогне, но нищо друго не ми остана и незнам как да си преодолея лошите чуства. И аз и децата сме на различни квартири, парите за нищо не стигат, а на мъжа ми даже не му пука.

Единствено надеждата ми остава, да се надявам все пак някога да се промени нещо към положителна насока.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Пепа
Пепа
26.09.2013 15:40
Имаш право да ги мразиш, не се съди строго. Човешко е
0
1
magdalena
magdalena
01.12.2010 17:53
Как би ми се искало да можеш да помогна по някакъв начин. Аз живея по същия начин. Ненавиждам нито него, нито роднините му, а нямам смелостта да се разведа. Ти си събрала този кураж, отстоявай го и късмет.
2
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: