Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Първо бившата, после друга - не издържам вече!

Първо бившата, после друга - не издържам вече!

Първо бившата, после друга - не издържам вече!
Здравейте! Дойде моментът, в който и аз реших да разкажа това, което ме мъчи и да получа съвет.
Запознах се с приятеля ми преди около година и половина. В началото, както при повечето двойки, всичко беше супер. Събрахме се да живеем заедно. И двамата работехме на хубави длъжности. Беше приказка.

През януари тази година разбрах, че съм бременна. Той много искаше това дете. Семейството му също.
Всичко беше ок до май месец тази година, когато разбрах, че той поддържа връзка с бившата си приятелка. Чуват се по телефона често. Аз не се издразних. Всеки има нужда от лично пространство все пак. Проблемът дойде, когато една сутрин не успях да си намеря телефона. Взех неговия, за да звънна на моя номер.

В момента, в който взех телефона му, пристигна смс от бившата му, в който тя му се обясняваше как искала пак да бъдат заедно и т. н. Попитах го какво се случва. Той каза, че тя имала чувства към него, но той-не. Приключихме разговора. Постепенно той стана груб, карахме се за най-малкото, започна да мрънка за дреболии, да обижда и да псува.

Започнаха да идват разпечатките от телефона и 90 процента от фактурите бяха с номера на въпросната девойка. Опитах да говоря с него. Получих уверение, че няма да се повтори. Да ама не. След всяка фактура, всеки път имахме разговори и той все ми обещаваше, че спира. Дойде и моментът, в който родих. Бях толкова заета в началото с детето, че изобщо не се бях сещала за проблемите с него. Караниците, обидите, псувните станаха ежедневие.

Няколко пъти го хващах да ме лъже. Единия път ме излъга, че е на работа. Уж отиде нощна смяна, а се оказа, че го няма на работа. И пак направих компромис.
Детето запълваше повечето ми време. Няколко дни преди да отпразнуваме 40-тия ден на бебето го хванах, че си е извикал приятелка вкъщи, докато аз бях при майка ми с детето. Пак стана скандал. Пак плач и молби от моя страна да престане да се държи като дете. Пак обещания и извинения от негова страна.

Каза, че бил се объркал. Извини се. Нещата се поуталожиха. До миналата седмица.
Започна да го търси друга жена. На въпроса ми какво е това пак, той отговори, че му било скучно. Отново ми обеща, че няма да се повтори и т. н. и т. н.
Не издържам вече. Нито бременността ми мина гладко, нито майчинството. Постоянно живеем в някакъв филм. Постоянно се появява някаква жена. Чувствам се супер унизена от всичко това.

Срина самочувствието ми, а смея да кажа, че преди време бях един самоуверен и приветлив човек.
Много искам детето ми да живее и с двамата си родители, но не знам дали ще издържа да живея по този начин-той да прави простотии, а аз все да прощавам. Започнах да се замислям за раздяла и му дадох срок до Нова година да реши как продължаваме.

Да направя ли още един последен компромис заради детето или е по-добре да си тръгна докато не е станало късно? Как мислите?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (42)

Изпрати
маги
маги
16.12.2013 14:27
Не чакай да се промени, вземи живота си в ръце и бягай! Такива мъже не заслужават любов!
2
0
Анелия
Анелия
08.12.2013 22:37
Вълка козината си мени,но нрава никога.Защо се хабиш,той няма да се промени,а ти ше си скапеш нервите.Отговора сама си го даваш и колкото повече отлагаш,толкова по зле за теб.Ако не мислиш за себе си,то помисли за детето,то ще страда най много.Един ден ще се проклинаш,за дето навреме не си го изоставила
4
0
АНДАЛУСИЯ
АНДАЛУСИЯ
08.12.2013 15:30
бягай безвъзвратно.достатъчно си търпяла.без повече компромиси,защото той няма да се промени.
3
0
дамакупа
дамакупа
07.12.2013 19:12
бягай бързо
4
0
boys_it
boys_it
07.12.2013 10:03
човек който обича и цени човека до себе си не постъпва по този начин с любовта си компромисите от твоя страна са много което той не заслужава няма да се промени не се заблуждаваи успех!!!
5
0
оффффффф
оффффффф
04.12.2013 15:11
Най-доброто за едно дете е да слуша скандалите на родителите си.Правилно мислиш.
Защо не си стегнеш багажа докато е на работа,отиди при майка си.Като те помоли да се върнеш няма.Така няколко месеца и прецени дали този мъж заслужава теб и детето.
3
0
Мен
Мен
04.12.2013 14:00
Не си губи времето-животът е пред теб,и без мъж да си,гледай си детенцето и се отдай за него.Този човек не те заслужава хич.
2
0
П
П
03.12.2013 19:56
Дошла си при него самичка, ще си тръгнете двама. Вамерила си го такъв когата си била без ангажимент, помисли какъв ще намериш като си с дете.
Била си бременна, не сте правили секс,
съжалявам, но ако си мислиш, че той ще се ограничи заради това, явно си грешила.
Вземай се в ръце, отслабнии никога не си позволявай да забравяш, че той не те е взел нито за домакиня, а за жена.
Изобщо не си въобразявай, че с дете ще си намериш някой свестен.
Защо един свестен мъж ще гледа чуждо дете, при условие, че има толкова много жени без деца.

Забрави за гордостта си, с нея се е свършило точно на 90-тия ден.
2
15
wtfith
wtfith
07.12.2013 21:01
що за малоумен коментар? Момиче,съжалявам за това,което ти се случва! Прегръщам те! Мисля,че е най-добре да си тръгнете с бебо,нито ти,нито детенцето заслужавате такова отношение. И се надявам този малоумник да си го получи един ден!
8
1
Solaris
Solaris
04.12.2013 23:38
Това, че вие с дребната си душичка не сте в състояние да направите подобна жертва, не означава че други мъже не са. Аз съм била отгледана от прекрасен човек без да съм му кръвна дъщеря, познавам и други такива случаи. И доколкото разбирам, любовта в едно семейство според вас се основава единствено на секса ? Колко ми е жал за вас и подобните на вас твари...
9
0
мафиотис
мафиотис
02.12.2013 20:34
100 процента ,този червей дето го наричаш мъж-не те обича....!
3
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
02.12.2013 19:00
;( Ужасна история.. По-добре недей повече, аз не виждам смисъл да опитваш да се закрепиш всячески към един човек, а той само да те унижава, смазва, лъже и тормози.
3
0

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: