Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Щастливо омъжена съм, а от години съм влюбена в колега

Щастливо омъжена съм, а от години съм влюбена в колега

Щастливо омъжена съм, а от години съм влюбена в колега
Здравейте,
Не знам как да започна защото съм зряла жена на 46г. , а се чувствам като тиинейдрърка на 15. Семейна съм от 24 г. с две прекрасни деца и добър съпруг. Всичко е наред в семейството ми, но аз съм влюбена в колега от доста години. Всичко започна, когато си смених работата и се запознах с въпросния колега, който ми се води началник. За отрицателно време се сприятелихме и започнахме да си споделяме всички интимни подробности от живота.

Забравих да спомена, че и той е семеен и е с две години по голям от мен. Започнахме да излизаме от офиса заедно под предлог че отиваме по работа всеки ден и да се прибираме все по-късно и по-късно. Приятно ни беше заедно и търсихме всевъзможни начини да сме насаме. А какво правехме ха ха ха ми нищо просто се разхождахме, пиехме кафе, ядяхме сладолед, ближехме близалки, смеехме се на воля, возехме се безцелно с колата, или си говорихме за сериозни неща.

Ако се случеше да се задържим в офиса по дълго време, постоянно се гледахме в очите и намирахме начин да се отделим в някое кътче и да си поговорим. На всички около нас им беше ясно, че има нещо което ни привлича един към друг но нито той, нито аз намерихме смелост да си го признаем. Дори когато колегите ни подмятаха дебелашките си шеги ние просто не им обръщахме внимание , и продъжавахме да сме близо един до друг. Но, се случи така, че мен ме съкратиха и той си остана сам там.

Чувахме се по телефона, но той нямаше възможност много, много да излиза и така аз реших, че съм пропуснала шанса си да се случи каквото и да е било между нас.
Ноооо, преди няколко месеца и той беше съкратен и първо на мен ми се обади да ми каже. Така лека полека си подновихме контакта. Първо започнахме да се чуваме редовно по телефона, после да си искаме услуги един на друг и накрая да се срещаме за тортичка или невинно питие.

Много се вълнувам когато видя, че той ми звъни /като ученичка съм/след всяко излизане с него се чувствам като нова, пълна с енергия и щастлива. Нямам куража да му призная какви чувства имам към него, защото не съм сигурна как ще ги приеме /не, че от негова страна, не е имало намеци за нещо по-сериозно , но аз винаги съм ги пускала покрай ушите си/ , и за това искам да ми дадете съвет как да постъпя и как да не го загубя пак.
Моля, не ме щадете казвайте го направо предпочитам истината.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (23)

Изпрати
ага
ага
10.08.2016 23:08
..... не да го питаш.....
0
0
ага
ага
10.08.2016 23:05
Колегата ти да направи това,което мъжът ти е направил за теб и може би много бързо ще забравиш, че си влюбена в колегата. Не да го питал дали ще направи,а да го направи.
0
0
Теди
Теди
14.09.2015 20:53
Това е увлечение. Внимавай! Имаш семейство! То е най-важното! Не си прави сметки без кръчмаря! Какво ще стане, ако му кажеш, а той те използва.. моля те, не прави грешки! Поговори с мъжът ти. Кажи му, че искаш да ти обръща повече внимание. Да направите нещо ново. Да разнообразите! Ще видиш, че е същото! Просто искаш внимание. Не те видя.. РАЗБИРАМ ТЕ! Не му изневерявай! Ще го заболи. А децата ви? Помисли и за тях! Виждам, че миналата година си го качила.. да се надявам, че не съм закъсняла! И умната!
8
0
Опитна.
Опитна.
21.05.2015 19:56
Този колега звучи като кварталния дон Жуан. Типични номера и номерца от Селски вечеринки. Нищо не обещава, нищо не казва, двусмислено отношение, после ще каже, че всичко е било твоя идея. Само зарибява. Училищен плейбой, винаги минават номерата. Изобщо не си струва. Каквото и да се върти в главата на тази жена, този човек изобщо няма да е с нея. Ще си поиграе, ако тя посика нещо сериозно, ще си бие камшика. Това не е сериозен мъж. Далеч от него. Вероятно има много такива заигравки зад гърба си. Чаровникът с чаровник..
5
0
just me
just me
18.05.2015 20:46
Vmesto da se chudish kak da ne go zagubish PAK,pomisli kak da ne zagubish sapruga si!
5
0
ели
ели
09.09.2014 20:21
как така не е изневерила, разбира се, че изневерява, в главата ти да се въртят мисли за друг мъж си е чиста изневяра, защото ако си беше легнала меракът можеше и да изчезне и по живо и здраво да спреш да мислиш за него и да живееш в реалността при семейството си и мъжа си, а така само мъчения, копнежи и фантазии по другия.престанете с това ограничено мислене за секса и изневярата,ако и двамата са достатъчно интелигентни хора ще се разберат, винаги има начин, не можеш да живееш в заблуда и илюзия, изживей момента, защото не си на 15 и онези години няма да се върнат никога,не знаеш утре какво те чака,само си губиш времето
1
2
МММ
МММ
27.04.2014 10:07
Личи ти че си интелигентна жена,затова не заслужаваш обидните коментари по-долу.А си и все още млада...Мисля,че си и разумен човек,щом досега не си стигнала до изневяра...физическа имам впредвид....и не го прави....недей го прави....ужасно нещо е изневярата..оставя рани за цял живот.Преди години мъжът ми ми изневери със своя колежка-обиграна и опитна мръсница...не за пръв път посегнала на чужд мъж.Той бързо се опомни и я заряза....никога не ме е нагрубявал....не ме е обиждал...казваше,че безкрайно съжалява за грешката си...прави всичко за да възвърна доверието си към него..но не е вече същото...нищо не е като преди...помисли си хубаво дали си заслужава да минеш по моя път...Успех ти желая...
10
0
Манианна
Манианна
26.04.2014 18:43
Въпреки, че се чувствам малка /26/ да давам коментар тук, ще го направя. Прекарвайте си приятно времето заедно..излизайте, виждайте се.. просто не стигайте до изневери :) Така хем няма да има наранени, хем ще си запазите тръпката :)
0
2
Дуча
Дуча
24.01.2014 13:17
Моят съвет е да говориш с психотерапевт. Добрият терапевт ще Ви помогне да се свържете с вътрешния си потенциал и мъдрост. Вие сте майсторът, не терапевта. Той осъзнава, че вие знаете отговорите и ролята му е да ви помогне да развиете уменията, с които да стигнете до тях. Той няма никога да ви насили да следвате техните препоръки. Той може да ви предложи и насочва, но изборът винаги ще е ваш. Добрият терапевт не само ви дава малко риба-спокойствие за душата ви, но ви връчва въдица-инструмент за постоянен лов-постигане на щастието със собствени сили и за цял живот.
2
1
123
123
24.01.2014 11:10
Не си щастливо омъжена скъпа....
11
1

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
51
44
32
20
10
Дай твоята оценка: