Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Влюбена съм в колега, който си има приятелка

Влюбена съм в колега, който си има приятелка

Влюбена съм в колега, който си има приятелка
Здравейте, моята история е следната.

На кратко влюбена съм в свой колега който, си има приятелка и дори наскоро се сгодиха. .
Работим заедно от 1 година, в началото да си призная честно не си общувахме много и дори не го забелязвах особено. . Но с времето се опознахме и се сближихме.
Честно казано може и да си внушавам но той също има симпатии към мен, макар че има приятелка и наскоро се сгодиха.

Преди да се сгоди беше казвал че все още му е рано (той е на 24, а аз на 21) да се сгодява (жени) и да мисли за деца. . но малко след това изведнъж реши да прави годеж. . (което мен ме навява на мисълта, че може би е бил притиснат от нещо, или някой)

Иначе като цяло той се държи много добре с мен и ми дава признаци че не е безразличен. .
Аз не съм му споделяла че имам чувства но си мисля че знае понеже си личи.
Понеже когато разговарям с него винаги се усмихвам с причина или без (дори само като го видя) и в повечето случай той ми отвръща. И не само това интересува се от много неща свързани с мен (много пъти се е случвало да знае неща които са се случили, докато той не е присъствал и той да знае за тях. . незнайно от кой? ! ) Закача се с мен, понякога обича да ме дразни но не за да ме нервира ами онова сладко дразнене когато някое момче харесва едно момиче и иска тя да му обърне внимание(като малките деца сме)

Общо взето поведението му много ме обърква защото веднъж дори според мен изревнува от един мои приятел който беше дошъл. . и след като моя познат си тръгна, той веднага долетя да ме разпитва кое е това момче, защо е идвал и подобни (беше доста притеснен когато ме разпитваше и му личеше)
Друг пример е когато сега лятото трябваше да излиза отпуска и на последния му работен ден преди отпуската в края на деня когато дойде да ни каже чао. . Дойде и се спря точно до мен(обръщението му беше към всички ни, но се заговори с другите колеги) и въпреки всичко ме хвана за ръката, за китката и започна да ме гали по нея(сякаш искаше да каже че ще му липсваш) което ме обърка още повече. . Мога да дам още много примери но мисля че това е достатъчно. .
ВЪПРОСЪТ МИ Е КАКВО ДА ПРАВЯ?
- С ЧУВСТВАТА СИ (знам че не трябва да ги изпитвам, защото си има приятелка и не е редно но. . никой не може да заповядва на сърцето си)
- С НЕГО (да му призная ли за чувствата си, или да се опитам да ги превъзмогна)
МНОГО СЪМ ОБЪРКАНА И ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
мима
мима
06.11.2015 20:00
Ако наистина е влюбен в теб и е мьж на място трябва да ти каже а другото е ала бала може и това е мое но искам и другото. Там кьдето си вадиш хляба не си развявай оная си работа!!!
4
0
;)
;)
17.10.2015 11:13
Защо до опитваш? Ако трябва да се случи нещо, ще се случи.Той си има приятелка и той трябва да направи първата крачка...а и така е по-сладко, поне с желание отиваш на работа...а ако се случи нещо то ще бъдат драми, ше бъде чудо и всичко ще се промени...Наслаждавай се на момента и недей да мислиш за това което той си мисли, няма как да знаеш какво е в главата на един мъж.
5
18
съвет
съвет
17.10.2015 10:18
Защо не опиташ? Иначе цял живот ще се питаш какво би било... Или ще се съберете, или ще се извини, че те е подвел. Няма какво да губиш.
3
19
papoi
papoi
17.10.2015 13:17
Ами точно защото си има приятелка не правя първата крачка, страх ме (да не стане така, че той има просто приятелски чувства към мен, а аз съм си мислела че има нещо повече..)
2
2
Пламена M.
Пламена M.
15.10.2015 08:56
Хмм... много странна ситуация. От една страна не бих те посъветвала да говорите. Колкото и да сте близки, все пак ти е колега и подобен разговор ще промени нещата и ще внесе доза неудобство и напрежение между вас. Може би той те обича, но като сестра. Познаваш ли приятелката му, определили ли са дата за сватбата? Той може да не е безразличен, но само като приятел...щом се е сгодил, значи има сериозни намерения към това момиче и, най-вече, след като това е станало, след като вече те е познавал, значи не си сред приоритетите му. Съжалявам ако думите ми те нараняват, но това е моето мнение
4
4
papoi
papoi
15.10.2015 11:41
Ами не, не я познавам но съм я виждала веднъж, два пъти и не все още няма дата за сватба... Не знам имам и други приятели и познати но не се държат по този начин.. Може и да си права че щом е предприел такава стъпка след като се познаваме явно няма чувства към мен
5
3

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: