Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно и заплашва мен с убийство!

Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно и заплашва мен с убийство!
Бях решил да изтрия тези две истории които съм публикувал защото това наранява Миглена и я злепоставя пред всички също так злепоставя и мен но преди това изпратих историите на синът и Николай за да разбере и тои и баща му Явор както и сестра му Биляна че не може да лъжат, мамят и заплашват жсеки които помага на Миглена да я държат насила при тях и да исползват измами и интриги за да япринудят да се върне и остане при тях че всичко това което прави баща им Явор е незаконно и неморално.

Но те вместо да ме разберат отново започнаха да ме нападат и обвиняват че аз съм виновен за всичко и че маика им е бита и третирана като парцал и слуга зарад мен а това което баща им прави пред компютъра е нормално и че виновни са децата които го гледат че това да изневерява на Миглена е нормално тои е мъж на него е позволено а също така тои може да бие Миглена защото е негова собственост тя му е жена все пак и няма никакво право а само задължения.

Започнаха да коментират историите под чужди имена като ме обвиняваха и исползваха думи които съм ги чувал единствено от Явор и маика му дори ги имам и на записи което ме доведе до мисълта че са те. Много неща скрих в тези истории за да не засегна и нараня Миглена и децата и истърпях доста обиди и унижения заради тях неподведох Явор под отговорност и него осъдих защото го чакаше наказателна присъда и уволнение а така те щяха да гладуват и ето те как ми се отплатиха .

Никлай два пъти ми посегна пред очите на Миглена веднъж дори ми нанесе удар започна да ме кълне , да ме обижда и заплашва като баща си на два пъти се опита да ме блъсне с колата дори се опита да блъсне и синът ми просто такава злоба го е обзела че не се замисля че заприличва на баща си все повече, а сестра му Биляна започна и тя да кълне да ходи в черква и да ми пали свещи да прави интриги и да ме злепоставя навсякаде и колкото повече не правя нищо с-у тях и баща им те толкова повече ме плуят и хулят затова че помогнах на маика им да осъзнае че така не бива да живее. Затова сега с риск Миглена да ме намрази ще напиша истината за неините родители и деца които не осъзнаха какво иска тя и защо .

На 25. 02. 12 г Явор преби Миглена до смърт като и нанася серия от юмруци в областта на очите взима и документите да не избяга и когато тя се свърза с мен ме помоли да разкажа това на баща и Ангел намерих баща и в работата му разказах му всичко и дори му пуснах запис на разговора ми с Миглена , тогава тои се разплака и ми каза че след работа отива и си я прибира в къщи и така и постъпва след това .

Взима жена си и отива там но вместо да сия прибере я оставя там но не че тои неиска или че Миглена неиска всичко е зарад маиката на Миглена която вместо да се скра на Явор говори с него взима неговите думи за истина и набеждава за виновни Миглена и мен и и заявява да си седи при него тои и е мъж и може да прави каквото си иска нека да я бие щом е виновна и да го търпи каквото и да прави ако ще да я пребие ще стои там заради децата.

Въпреки нежеланието да остане там и въпреки че се страхува за живота си Миглена остава там а родителите и ми се обадиха и ме хвърлиха вината в-у мен за всичко и дори ме обиждаха и накрая ме заплашиха че ако помагам на Миглена ще пострада жена ми и наи вече детето ми . След няколко дни Миглена тръгна на работа и всяка сутри бе следена от мъжът си или синът си , докато една сутрин Явор нея пресреща на градския пазар и и взима телефона като се прибира и започва да ми клика от него .

Аз през това време пътувах за Лом звънах като мислех че е тя и когато тои ми вдигна започна да ме заплашва и обижда . Няма и 20 мин и Миглена ми звънна и разказа какво се е случило и каза че мъжът и синът и идват при нея и ако не мисе обади до 20 мин да се обадя в полицията и да кажа че я бият и я карат насила в селото им за да я заключат там така са я били заплашили . Тя се оказа права не се обади и аз извиках полиция като през това време звънях на неиния телефон и казах на мъжът и че съм пратил полиция и точно в тоя момент той правел завои и Миглена използвала това и скочила от колата и побягнала назад към работа си където я чакали полицаите а така също и пред Берковица гие чакала патрулка защото и те бяха предупредени .

Така Явор е бил викнат в путрулката и предупреден за пореден път и за пореден път тои обещава да не я наранява и затсавя да прави неща които нежелае . Покъсно разбрах от нея че собственият и син Николаи я е блъскал и дърпал за косата да я вкара в колата и я държал да не избяга.

Така минават дни месеци в които ниените родите изобщо не се сещат за нея търсят я само ако имат нужда да им свърши работа не се интересуват как е и какво прави мъжът и с нея а през това време настроиват децата с-у нея и я обвиняват че тя е виновна за всичко а че Явор е невинен и това което прави пред компютъра е нормално законно и тои неневинен а разговорите с секс телефони всеки мъж го прави и било нормално а ходенето при проститутки не било изневяра а случката с момичето в квартирата на дъщеря им Биляна било минало и забравено.

Да, за тях може да е така но за Миглена едва ли е така и дали е забравила Така децата постепенно се настроиват с-у нея и започват да я обвиняват за всичко и да я третират като парцал и слуга изобщо не им пука тя какво им казва и ги съветва неиния глас е глас в пустинята. Явор решава да ги заведе на море но от там започва да ми пише и клика от неиния телефон и да ме предизвиква и когато аз му отвръщам тои побеснява заплашва за пореден път че ще се самоубие ще сложи краи на живота си и както винаги е правил започва да инсценира че ще се самоубие изчезва някъде с часове исключва си телефона и се наслаждава на това че децата се тормозят къде е Това нещо го прави постоянно и в града за да го съжаляват всички и да се искара мъченик пред тях и че заради Миглена ще си сложи краи на живота и с цел да я накара тя да го съжали и да му обърне внимание и да го обича и да му се отдава когато на него му се поиска това .

Миглена ми бе споделила че тои никога не се е интересувал от нея мислел е само за себе си нито един подарък за празници нито пък се сеща за празници нито една мила дума нито една целувка а за в леглото само задължения независимо дали ма тя желание или не тя е длажна да го задоволи но как се чуства тя и какво испитва това него интересува важното за него е да си задоволи нагона .

Така когато вижда че на мен неми пука и че го грози затвор ако аз предам материалите за него той заплшва че ще се самоубие и забягва на някаде като казва че ще търси камък и ще се удави, синът му Николаи тръгва по него да го спре а Явор му казва че вече аз съм баща и и аз съм щял да се грижа за него и му нанася юмрук в лицето в областа на очите така както бе бил Миглена. Когато се връщат от там Ангел бащата на МИглена рашава с Миглена да подадат жалба в съда с-у Явор подават я но дни след това когато майката на Миглена разбира за това ги кара да я истеглят и те го правят.

Докато става всичко това родителите на Миглена вместо да и помогнат си правят ремонт на къщата слагат си пластмасова дограма правят изолация и си увеждат парно накрая си купуват голям ЛСД телевизор а тя се скита по квартири и гледа на стари телевизори с една дума живеят си живота и не им пука нито за нея нито за брат и. Преди години неиният брат е бил женен но жена му не можела да има деца и затова не била много тачена от свекърва си и била третирана като робиня докато тя едн ден избягала без никои да знае къде е.

По късно братът на Миглена се събира с друга жена от която има две момиченца но маика му и тази не харесва и прави неиния живот ад като кара синът си да се държи с нея така както Явор се държи с сестра му , но тази жена нее вчерашна и неините близки са с нея и тя го напуска и си остроива живота сам с голяма борба и мъка . Така маикат на Миглена се освобождава от децата си и си живее живота но продължава да тормози Миглена. Месеци Явор търси начин да убеди и накара Миглена да даде жалба с-у мен.

Кара свои познати да звънят на неговия телефон или на Миглена с скрити номера така че все едно аз му звъня и така напада и вдига скандали обвинява нея че подържа връзка с мен а мен че ги тормозя и това му е причината да звъни на мен и да ме заплашва Отива в полицията и моли за съдеиствие да ми забранят да минавам по улицата на която живеят но от там му отговарят че никои неможе да ми забрани това че дори да спирам там пак немогат.

Така тои побеснява и се озлобява още повече с-у мен започва да измисля че минавам и му показва среден пръст и че го обиждам с разни жестове и думи докато седи пред магазина с-у които живеят и са приятелис собствениците без да подозира че тези собственици ме познават и работничката им мие братовчедка Така успява да убеди Миглена да подаде жалба но без резултат от нея и тогава тои по незнаен начин намира телефона на моята жена изапочва да и казва че аз и Миглена имаме връзка че аз всеки ден взимам Миглена от работа и я водя под някакъв мост и там се любим ходим до язовира за това и дори когато тои е нощна смяна аз преспивам в тях с жена му пълни измислици.

Тои говори тези лъжи без да знае че аз през всички дни съм извън Монтана и пътувам надалеч, че колата ми има пътна книжка и джипиес, че синът ми работи с мен в тази фирма и ходим и се прибираме заедно на работа и че всяка нощ си спя у дома а за да съм при жена му трябва да имам клонинг. Жена му не му вярва и той започва да беснее опитва се да разбере къде работи и къде живея но не успява.

Стига до там че един ден когато пътувам за Хасково и тръгвам в 5, 30ч и се пребирам към 19ч тои звъни на Миглена в работата и к твърди че аз няколко пъти съм минал оттам и съм я взимал , обажда се и на жена мис същите твърдения което доказва и на двете че е лъжец и манипулатор . Минават няколко месеца и тои хваща Миглена с друг телефон опитва се да я набие пак синът и Николаи я защитава и получава пак плесници , заключва Миглена и вика родителите и да я приберат в селото и да я заключат, това става декември 2012 г принуждава я да напусне работа, тегли заем и с помоща на дъщеря си която работи в един магазин до тях от няколко месеца откриват магазин , до този в които работи тя .

С непосилен заем и наем м-у два силни магазина единият които е на техните приятели при които са били на версия те откриват хранителен магазин и то на името на дъщеря им която няма никакъв опит че то никои от тях няма опит в това . Да откриеш магазин по време на криза и то с заем и м-у два силни и доказани магазини е самоубииство и въпрос на фалит , но целта на Явор и на дъщеря му е била само една Миглена да работи на магазина и така да е под постоянен контрол от Явор .

И точно така и става откриват магазина на коледа , Явор и децата му принуждават Миглена да подаде пак жалба с-у мен сменяват телефоните си номера за трети път и се опитват за пореден път да ми се забрани да минавам по тази улица. Тогава се опитах да налея малко разум в главата на Николаи но тои ме обвини в тормоз защото не му хареса истината направи се на засегнат и обиден и започна да ме напада и обижда , тогава аз публикувах всичко за Явор в феисбук това с снимки на скаиповете му и какво е писал на момичета под 14г.

Тогава Ники и сестра му започнаха да плачат и да молят да махан всичко защото това ги наранявало и всички техни приятели им се подигравали , било ги срам да се покажат на улицата от това ги било срам а това което правят с маика си не е срамно. Аз махнах всичко и те пак започнаха да ме нападат заплашват и обиждат. А през това време Миглена работи в магазинът им само когато Явор не е на работа а когато е на работа стои в квартирата им под надзор от синът си или дъщеря си, без право да излиза никъде.

Докато е на работа Явор е в магазина или пред магазина от начало имат клиентела но постепенно започват да отбягват магазина особено мъжете клиенти защото всеки мъж които влизъл вътре бил под наблюдение от Явор ако пък кажел нещо по необичаино бил подложен на укоряващ се поглед или намек . Самото постоянно присъствие на Явор там постоянното му влизане и правене на скандали и обиди към Миглена започнало да отблъсква клиентите от там и магазина да затъва всеки изминал ден.

През това време дъщеря им Биляна се запознава с едно момче Крум и завързва връзка , момчето става свидетел на всичко което се случва там , започва да игнорира Явор да избягва да говори с него и да ходи там докато тои е там. Един ден Миглена ми сподели че Явор е казал пред нея че ще настои Крум с-у мен и ще го накара заедно с него да ме открият и да ме пребият и че дори може да исползва служебното оръжие на Крум , защото Крум работи като охранител към СОТ. тов ме притисни много не че се уплаших а от тов че се замесва едно невинно дете и ако бъде замесено и то направи каквото и да еще си съсипе работата и бъдещето.

Открих маиката на това момче и поговорих с нея разказах и всичко и я помолих да поговори с него да стои на страни от това без да подозирам че тази жена и това момче са преживели този ужас и са имали участа на Миглена . Помолих тази жена да убеди Крум ако обича и държи на Биляна да не се разделя с нея а напротив да я спаси от собственият и баща като я отдели от него и да заживеят заедно и да подкрепят, помагат и защищават Миглена.

Момчето се оказа стабилно не се намеси и се опита да помогне като застана на страната на Миглена . Но Биляна се озлоби към мен още повече и дори започна да ме напада и навсякъде да говори че съм я злепоставил пред маиката на Крум и пред хората и съм бил настроил Крум с-у Явор дори всеки път когато се опитваше да защищава Явор пред полицията говореше само това .

Когато Миглена избяга първият път Биляна и Николай започнаха да ми звънят и обиждат да ме заплашват и да ме кълнат Биляна стигна до там да ходи в черквата и да ми пали свещ за да умра забележете това са деца на 21г и 19г на какво са способни и на какво с ги научили бабите им . Започнаха да търсят маика си а тя бе исключила телефона си или не им вдигаше тогава аз се скрах с нея и и казах че те са и деца нека да поговори с тях и да се опита да им обясни нещата и тя го направи но те се оказаха живи дяволи започнаха да я увъртат и молят да се правят на болни и гладуващи и от това се въсползва и Явор като се направи на поправил се човек и щял да бъде друг вече и да му даде шанс да се докаже и тя му даде върнасе и трябваше да направят бал на синът си .

На бала Явор си показва рогите взима и телефона и докато я играе и се весели тои с скрит номер набира неиният като след това започва пред всички гости да я напада и да твърди че аз съм виновен и че продължавам да я търся , и започва да звъни на мен но попада на съпругата ми и тя го отрязва , тогава тои побеснява и започва предгостите да крещи и да посягва на Миглена заявява пред всички че ще се самоубие и тругва да секачва пиян в колата .

Миглена застава пред колата зада го спре и ако не е била издърпана от едно дете е щяла да бъде прегазена. Синът му го настига и препрчва пътя а Явор слиза и посягва и на него , родителите му се опитват да го спрат но тои си тръгва от бала на сина си пеша за Монтана сасипва бала на детето си с една цел да искара Миглена курва и да я очерни пред всички гости и да се искара потърпевш и страдалец , жзиам жсички парис него с които детето трябвало да си плати за музика и сградата като заявява че аз съм му вече баща и от мен да търси пари .

На другият ден Ники си заплаща с събраните пари от бала а Биляна и Крум катастрофират в селото за което по късно Явор и родителите му обвиноха мен както и самата Биляна . Когато се прибират в Монтана намират Явор в градинката с-у квартирата им да сърцезава младите маики с деца , а родителите му разпространяват версията че Миглена е била на бала с любовника си и тои нападнал Явор и го обиждал и заплашвал и Явор затова си тръгнал защото неможел да търпи жена му да го унижава повече С една дума аз сум бил там и съм направил това.

Дори разпространяват по късно когато Миглена избягва пак че тя живее с мен на квартира. Така започнаха другите случаи които ви описх в предишните истории но там не споменах нищо за децата , но те при всяко неино бягство ми звиняха постоянно непрекъснато обиждаха ме и ме заплашваха клеха ме и ми се подиграваха държаха се така както баща им през това време Крум се опитва да защити Миглена и да накара Биляна да стои настрана от това и да не се занимавас интриги и да мами маика си зада се върне при баща и но Биляна него слуша започва да се държи с него така както баща и с маика и преследва го следи го намираго и му вдига скандали пред хората в заведения нервничи и стига до истерии но през това време е подучена от баща си да забремене е и така да може да задаржи Крум при себе си и така става .

Тя забременява а Крум я изоставя защото вече неможел да гледа какво вършат как лъжат пред хората за Миглена и за мен ка манипулират Миглена за да се върне и върха на всичко било това че Биляна и Явор отиват при една ясновидка която я познава цял град , но работата била там че те били пратени от тяхна роднина която била приятелка с Баба Вера и с молба да им помогне да си върнат Миглена като я молят когато я заведат там тя да каже на Миглена това което те искат така че тя да се уплаши и върне при тях . Дори бях предупреден от Крум че готвят нещо много гадно и да предупредя Миглена.

Така те молят Миглена да отиде да работи на мгазинът им докато Биляна дойде че имала неотложна работа а при Миглена идва една бивша колежка и приятелка на Биляна която разказва на Миглен че щяла да ходи с Биляна до тази Баба Вера но Биляна имала много работа и искали Миглена да я придружи а Явор които никога досега не е оставал сам в магазина щял да работи тои докато се върнат, и когато отишли там тази жена започнала да увещава Миглена да влезе да види какво ще и каже тази жена и любопитството наделяло и тя влязла.

Така Баба Вера без да знае че така ще погуби или сасипе живота на тази жена и разказва всичко това което са я помолили Явор и Биляна, не обвинявам тази жена за това защото и тя е била подведена било и разказана тяхната история и заблудена тя не е знаела че неиният син знае тази история и че е мои приятел , бивш колега и съсед в воения гарадок . Когато Миглена ми разказа това аз се усъмних още в постановката как са я изиграли с магазина и това да отиде там по късно се сршнах с синът на Баба Вера и разбрах от него че всичко е постановка и че маика му била заблудена от тях и тази неина приятелка .

Но всичко вече бе в тяхна полза това нещо повлиява много на Миглена и тя се връща там и благодарение на думите на Вера, натиска, лъжите и още много интриги от страна на Биляна и Явор тя се затваря в себе си и се обърна с-у мен както ви описах в предната история. Опитах се да и докажа че е лъгана и манипулирана имах доказателства за всичко имам и свидетели и видео и аудио записи но тя не поиска да ги види и чуе незнам дали е повярвала на тяхните лъжи или бе затворена и недопусната да разбере истината бе заплашена да не се чува с мен и вижда бяха и отнети телефони и сменени карти заплавена че ако звъне те ще разберат защото телефона и се следи и че ако пак напусне Явор по някакъв начин аз и моето семеиство ще си испатим ще ми бъдат запалени колите или ще посегне и убие синът ми или жена ми а дори и мен.

Затова сега тя стои там и тарпи унижение не и се разрешава да излиза сама навън има право да ходи само до магазина с придружител а в къщи не остава сама винаги има човек до нея тя не вдига телефона си а го вдига някои от тях и разпитва кои и за какво я търси не и се позволява да работи и да си търси работа Тя дори си беше намерила но в последният момент не отиде там защото Явор не и разрешава и я заплашва пак .

Има още много за разказване но засега ще спра знам че с всичко това което написах ще засегна и нараня Миглена но да ме прощава немога вече да търпя това което става знам че так злепоставям и нея и мен но трябва да покажа истината на всички пък каквото ще да става аз вече си нося кръста и срама задето се опиах да помогна и не направих нищо с-у Явор за да нестрадат децата му аз зради това пострада и още страда моето дете и съпруга които нямат никаква вина затова.

Коментари (23)

Изпрати
Мери
Мери
31.12.2013 18:11
Убеждавам се за пореден път, че тук не е за тесногръди и предубедени. Питам се само защо тези, които коментират не четат какво коментират? Явно толкова ви е капацитета на повечето мъже....по принцип. Много сте елементарни. За разлика от теб Ивчо има хора, между които съществува приятелтво (между мъж и жена става дума, може да не си ме разбрал...)
Не е лесно да се живее в змийско гнездо. Който не го е изпитал да не коментира! Лошото е, че жената няма подкрепата дори на собствената си майка. Ако беше така, сега съдът щеше да я отърве и от Явор и от неблагодарните и слепи дечица. То онзи отгоре гледа, нали така казват хората, дано да се обърнеи към тази жена, защото ще изстискат всичко невинно и красиво от душичката й.
Преди време исках да се отърва от живота си в буквалния смисъл, но пък децата ми бяха малки. Така в един летен ден просто теглих чертата. Месец след това той ме "помля" - осъдих го! Сега не го виждам. Дишам. Отървах децата си.
Такава е българката - стиска зъби цял живот, а когато започне да старее затваря очи, за да не капят сълзите, защото е пропуснала шанса да го изживее спокойно и достойно.
Иска ми се да вярвам, че Меги няма да свърши така, че някой ще протегне отново ръка към нея и ще помогне... или в най-добрият случай Яворчо ще го прибере онзи Рогатия, защото натам е тръгнал. Дай боже!
7
2
Гост
Гост
03.01.2014 13:12
Добре, а толкова ли е трудно сама да промени живота си, дори и никой да не я подкрепя(това в случая не е така-господина, чиято статия коментираме според мен я подкрепя изцяло и безприкословно). Промяната е израз на желанието на човек да направи крачка напред, не се случва ако не е пожелана, колкото и да говориш и да се оплакваш от проблема. "Действия трябват, не думи". Може и да бъркам по отношение на "подкрепата", но просто до сега не ми е била необходима, за да направя каквото и да било, но все пак си мисля че тук проблема не е в липсата на такава.
2
0
Ивчо
Ивчо
31.12.2013 15:49
Че защо човека да не си пада по жена му след като оня задиря малки момичета и проститутки защо някои да не направи жена му щастлива докато има такива мъже като тоя то другите нормални мъже ще се въсползват от това и ще им отмъкват жените и ще ги даряват с любов и щастие или според вас тези жени не трябва да испитат какво е истински мъж и какво е да бъде обичана истински и да се чувства жена а не парцал и слуга
1
3
руми
руми
30.12.2013 22:52
Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, а ти си падаш по жена му...ха ха ха
3
4

Рейтинг

4
Общо 7 гласували
5 3
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: